Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2341 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2009 - 04:30 PM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в May 23 2009, 10:19 AM, написа:

Пожелавам ви да не ви се налага да ходите на лекар.
Но всеки, на когото се е налагало знае колко по-лесно е, когато отидеш с готови вероятности и си поне малко "светнат"...
Точно това е целта на форумите, а не да решават проблеми наготово онлайн. Няма такъв филм по кината....

Поредно изказване...БЛЕСТЯЩО ДОКТОРЕ,ПОВЕЧЕ КАТО ВАС ДА ИМА...И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. ама как така ние лаиците тук,ще даваме оценки по снимки какво му е на горкото животно,докато то може в това време да се влошава? какви сме ние тук та да даваме "ВЕРОЯТНОСТИ"?
Съветвам ви горещо да не губите време, а да отидете на лекар да видят какво му е на животинчето?как се казва и колко е голям? Не губете ценно време ви съветвам горещо, за да няма сериозни последици. после ни пишете как е минало? ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ
User's Signature

Качена снимка

#2342 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 04:35 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 23 2009, 12:29 PM, написа:

techichi, честит първи месец на сладурковците!!! :wub: :wub: :wub:
Защо не вземеш бялото на петна в една ръка и да го снимаш?

Мисля, че drjeliazkov е имал в предвид, че ще създаде нова порода от чихи и пинчер и затова каза "За чиста и свята порода!" Друго обяснение не намирам. Дано само "невероятният разплодник" да не е пекинез или мопс!

Хахаха, това беше блестящо. браво TokioHotel :ae_085:
Cha7 да са живи и здрави. честито
User's Signature

Качена снимка

#2343 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 04:39 PM

Показване на мнениетоtechichi, в May 23 2009, 12:49 PM, написа:

Кога изписахте толкова материал за един ден?! :ab_041: Пак подпалихте темата в стил ти му говориш оно рупа ли рупа.Да сме на ясно ,тук не се караме а само спорим за достигане на истината.Nivea,само едно ще ти кажа,ЕВАЛА!
Бижу,не ти схващам позицията.Колега Ivan_z на пръстите ми е да напиша на доктора това за което съм помолена,едва се сдържам,но не искам аз да ям ... :zz_020: Докторе,какви са тия разплодници?И кой е тоя от м...та си дето ще си пусне качественото си,родослвно куче на вашето?И между другото се плаща веднъж,пък колкото сте се уговорили пускате кучката на въпросното разгонване.

И аз мислех, че сме достигнали до истината и има яснота по спора,но явно бъркам. тъпчем си на едно и също място, а има и нови бисери- Не Ходете На Ветеринари,ние тук във форума всички проблеми диагностицираме, гледаме на карти, кафе, естествено и на кучешка храна...чудя се, защо все още не са фалирали тези доктори, само с измама ще да е
User's Signature

Качена снимка

#2344 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 May 2009 - 04:49 PM

Гледам,че днес сте най-активни,та да попитам и вас,значи имам чихи от 4 дена и до момента не е издало и един звук,това нормално ли е. На 47 дена е,весело ,активно,яде ,играе,целува и идва при повикване.Възможно ли е да е нямо.
User's Signature

Качена снимка

#2345 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 05:20 PM

Показване на мнениеточери1, в May 23 2009, 03:49 PM, написа:

Гледам,че днес сте най-активни,та да попитам и вас,значи имам чихи от 4 дена и до момента не е издало и един звук,това нормално ли е. На 47 дена е,весело ,активно,яде ,играе,целува и идва при повикване.Възможно ли е да е нямо.

:ab_041: не,не е нямо, скоро ще почне да ръмжи, да полайва. дай му време да се адаптира. да ти е честито и много късмет за напред. прати ни и ними ,като го снимаш
User's Signature

Качена снимка

#2346 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 05:42 PM

Аз и не очаквам да ръмжи или да пролайва,знам че му е рано,ама ме озадачава че не скимти.
Настанила съм го в една ниша в кухнята метър на метър,и като ме види върти опашчица като въртолетче,опитва да се покатери и като не успее- заиграва се с някоя играчка, влиза си в къщичката да спи и т.н.
Мислех,че дори и новородените могат да скимтят,поне първата нощ на чуждо място си е в реда на нещата. :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#2347 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 23 May 2009 - 07:42 PM

Показване на мнениеточери1, в May 23 2009, 04:42 PM, написа:

Аз и не очаквам да ръмжи или да пролайва,знам че му е рано,ама ме озадачава че не скимти.
Настанила съм го в една ниша в кухнята метър на метър,и като ме види върти опашчица като въртолетче,опитва да се покатери и като не успее- заиграва се с някоя играчка, влиза си в къщичката да спи и т.н.
Мислех,че дори и новородените могат да скимтят,поне първата нощ на чуждо място си е в реда на нещата. :ud_009:

Чери,честито Ви кученце,много радост да Ви донесе!Не се ,,отчайвайте,, :ab_041: ще пролае като се окопити.С времето ще си покаже всички способности!За сега явно е свикнало да си стои самичко и да не досажда/сещате ли се какво имам предвид/.Възможно е и да не съм права и кученцето да е златно,т.е.да не лае.Аз имам само едно такова.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2348 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 08:11 PM

Кученцето е живяло досега с мама и с братче,с което се борили и са си хапали ушите :af_089: ,домашно е ,не е от магазин.Опитах се нарочно да му се мотая пред погледа,дано проскимти, но не...само гледа с тия раздалечени очички като сърдито гномче и никакви претенции....
И друго ме притеснява,като ака после си търка дупето по памперса,възможно ли е да има проблем с аналните жлези на тази възраст??.Вета каза че са му наред,ама де да знам...
User's Signature

Качена снимка

#2349 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 08:19 PM

Показване на мнениеточери1, в May 23 2009, 06:11 PM, написа:

Кученцето е живяло досега с мама и с братче,с което се борили и са си хапали ушите :af_089: ,домашно е ,не е от магазин.Опитах се нарочно да му се мотая пред погледа,дано проскимти, но не...само гледа с тия раздалечени очички като сърдито гномче и никакви претенции....
И друго ме притеснява,като ака после си търка дупето по памперса,възможно ли е да има проблем с аналните жлези на тази възраст??.Вета каза че са му наред,ама де да знам...

Радвам се,че не е взето от където не трябва.За жлезите е твърде рано да се притеснявате.За мен или след акането се зацапва или ...нека предишният собственик Ви убеди,че е обезпаразитено вътрешно. :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2350 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 08:36 PM

Ами в паспорта пише-на 16.05-дронтал пупи.на 19.05-има стикер за ваксина нобивак и дата за следваща за09.06,ама нашата лекарка ми я поправи за 02.06 втората ваксина.
Посъветвайте ме при това положение как да процедирам.Кученцето тежи 485 грама,жизнено е,наперено,но го бяха захранили с котешка храна-уискас ,та не искаше кучешки консерви,за гранули да не говорим,та сега варя пилешко и си хапва с апетит.Ще я правя глезла.....
User's Signature

Качена снимка

#2351 Потребителят е офлайн   didi62 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2009 - 08:44 PM

Показване на мнениетоnivea, в May 23 2009, 03:30 PM, написа:

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в May 23 2009, 10:19 AM, написа:

Пожелавам ви да не ви се налага да ходите на лекар.
Но всеки, на когото се е налагало знае колко по-лесно е, когато отидеш с готови вероятности и си поне малко "светнат"...
Точно това е целта на форумите, а не да решават проблеми наготово онлайн. Няма такъв филм по кината....

Поредно изказване...БЛЕСТЯЩО ДОКТОРЕ,ПОВЕЧЕ КАТО ВАС ДА ИМА...И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. ама как така ние лаиците тук,ще даваме оценки по снимки какво му е на горкото животно,докато то може в това време да се влошава? какви сме ние тук та да даваме "ВЕРОЯТНОСТИ"?
Съветвам ви горещо да не губите време, а да отидете на лекар да видят какво му е на животинчето?как се казва и колко е голям? Не губете ценно време ви съветвам горещо, за да няма сериозни последици. после ни пишете как е минало? ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ

Казва се Чейс на 2.5години е Днес ходихме при друг лекар при който ходят много дребни породи -пинчери чихи мопсове и са много доволни Той ни успокои че е нормална пигментация от меланин и понеже е много бял случвало се често както при хората по ръцете се получават като бенки но не са Не знам дали добре обясних Храня го с обикновена храна като говя за нас готвя за него без подправки примерно пиле с ориз Кучешка храна не помирисва Много е игрив и обичлив В Понеделник ще пусна снимки Благодаря ви че ме приехте така добре
User's Signature

Човек който не обича животните не обича и хората

#2352 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 09:03 PM

Показване на мнениеточери1, в May 23 2009, 07:36 PM, написа:

Ами в паспорта пише-на 16.05-дронтал пупи.на 19.05-има стикер за ваксина нобивак и дата за следваща за09.06,ама нашата лекарка ми я поправи за 02.06 втората ваксина.
Посъветвайте ме при това положение как да процедирам.Кученцето тежи 485 грама,жизнено е,наперено,но го бяха захранили с котешка храна-уискас ,та не искаше кучешки консерви,за гранули да не говорим,та сега варя пилешко и си хапва с апетит.Ще я правя глезла.....

Чери,доста ветове на последък твърдят,че дронтал пупи са го поразвалили и не действа.Аз също вече не го ползвам.Ако животинката се окаже,че няма вътрешни паразити,мисля че няма проблем да си го ваксинирате на първата дата и по-точно на 3.6.Но това ще го каже вашата ветка,не аз.Желателно е по някакъв начин да го научите да яде кучешка храна,особено докато расте,защото колкото и дабре да му готвите не можете добре да балансирате храната.Успех!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2353 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 09:08 PM

За сухата храна може да й омесваш например кучешки пастет с гранули и постепенно да намаляваш пастета. :smile:

#2354 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 09:18 PM

Казва се Чейс на 2.5години е Днес ходихме при друг лекар при който ходят много дребни породи -пинчери чихи мопсове и са много доволни Той ни успокои че е нормална пигментация от меланин и понеже е много бял случвало се често както при хората по ръцете се получават като бенки но не са Не знам дали добре обясних Храня го с обикновена храна като говя за нас готвя за него без подправки примерно пиле с ориз Кучешка храна не помирисва Много е игрив и обичлив В Понеделник ще пусна снимки Благодаря ви че ме приехте така добре
[/quote]
Много хубаво име. много добра новина, радваме се за вас. опитай наистина със смесване както съветва no_brain. и пиши естествено :smile:
User's Signature

Качена снимка

#2355 Потребителят е офлайн   didi62 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2009 - 09:36 PM

Качена снимка

Тук е малко сънен Благодаря за милите думи
User's Signature

#2356 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 09:42 PM

Показване на мнениетоdidi62, в May 23 2009, 08:36 PM, написа:

Качена снимка

Тук е малко сънен Благодаря за милите думи

Голям сладур е :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2357 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:12 PM

didi62, радвам се, че всичко минава добре. :smile: Сладур! :wub:
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2358 Потребителят е офлайн   didi62 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2009 - 10:19 PM

Само че вета каза че ще си остане така няма да мине но да ми е жив и здрав нали си го обичаме cha7 да са живи здрави бебетата големи душици
User's Signature

#2359 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:29 PM

Слава Богу, че не се е оказало нещо сериозно.
Защо толкова хора четат темата, а никой не пише? :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2360 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2009 - 10:52 PM

cha7, честити бебешори! Много са сладичкиии.. и мама също е красавица. Много здраве и красиви нослета и муцунки! :)

didi62, Чейс е голям красавец, въпреки петънцата. Моя приятелка също има бял мъжки.. и той има подобни по коремчето :)

Искам да отбележа, че възприемам спора от предните страници като ненужен спам, дано не ми се разсърди някой.
И за да не е безполезен и моя пост ще ви постна малко инфо за чихуахуа под формата на клипче (на английски). Повечето от вас, си ги знаят тези неща, но все пак тази тема е един от малкото източници на информация в Бг, свързани с тази порода кучета
КЛИП

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема