Цитат
Хора, откъде си взимате тези красиви същества? Всички ли са от развъдника на Борис Ямаков? Аз съм решила след морето да започна да си търся такова мъниче. Намерих телефон на клуба "Чихуахуа". Ако се обадя направо там дали ще могат да ми дадат информция в момента какви кученца имат за продажба? Нали развъдника на Борис е към клуба? А някой има ли информация горе-долу на какви цени ги продават в развъдника? По магазините ми обявиха цена от 2000 лв., което ми се струва доста прекалено. И били внос от Сърбия. Все пак ми се ска пред да си взема кученце да мога да го видя, а не да го поръчам икаквото дойде. А и се притеснявам да не ме излъжат. Казват, че понякога продавали пинчери, а ги представяли за чихуахуа. Все си мисля, че няма да ги сбъркам, ама знае ли човек? Ох, вече нямам търпение да се сдобия с чихи.
Здравей!
Спецялно моите "красиви същества" са Арчи(вносот бивша Югославия), Джи-Джи(от България), Лейди (внос от Италия).
У нас има 2 регистирани в рамките на клуба развъдника - Angel's chis (титуляр Доли Трендафилова - председател на БНКЧ) и Jamakov's Leprikons (титуляр Борис Ямаков - ГОРД на БНКЧ).
В клуба не могат да ти кажат какви кученца има за продажба, но ако се обадиш на титулярите можеш да разбереш какви кученца има в техния р-к.
Понеже съм дъщеря на Доли, мога да ти кажа, че в момента нямаме бебета, но ако ми се обадиш на 0885 608696, мога да ти разясня всичко, което те интересува.
При г-н Ямаков можеш да намериш всякаква варияция от цени.
Цена 2000лв. си е напълно нормална за нашата порода, но НЕ ЗА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН!
Още веднъж ще повторя многократно обсъжданата вив форума тема НЕ СИ КУПУВАЙТЕ КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН!
А това с пинчерите е напълно възможно ДАЖЕ ИЗВЪН ЗООМАГАЗИН!
Освен това много внимавай с кучета със сини очи, това е ПОРОК!
А има и чихи с неправилна захапка, прекалено дълги крака или тяло или без родословие...изобщо не знаеш какво ще се появи на пазара!
Поздрави. bgflag