Говорилня
Публикувано: 01 June 2009 - 01:47 PM
Ние сме пораснали здравата- за 10 дена 100 грама сме качили и вече тежим 600 гр/ (8 седмици направихме.)
Ама се храним на корем,с глезотийки между храненията, та сме си заформили "бирено" коремче и една хубава гънка зад вратлето...

Надявам се бебешките тлъстинки да не са вредни и да ги стопим като почнат разходките, а колко ще порасне не ме вълнува ама хич,даже предпочитам по -едричките сладури,че има повече материал за гушкане....
Иначе си е все така мълчалива госпожицата ,нито скимти ,нито ръмжи или лае.....ама целува на поразия,играе с мерак и е много бърза и подвижна, навсякъде напира да се катери и завира

Публикувано: 01 June 2009 - 01:58 PM
чери, в Jun 1 2009, 12:47 PM, написа:
Ние сме пораснали здравата- за 10 дена 100 грама сме качили и вече тежим 600 гр/ (8 седмици направихме.)
Ама се храним на корем,с глезотийки между храненията, та сме си заформили "бирено" коремче и една хубава гънка зад вратлето...

Надявам се бебешките тлъстинки да не са вредни и да ги стопим като почнат разходките, а колко ще порасне не ме вълнува ама хич,даже предпочитам по -едричките сладури,че има повече материал за гушкане....
Иначе си е все така мълчалива госпожицата ,нито скимти ,нито ръмжи или лае.....ама целува на поразия,играе с мерак и е много бърза и подвижна, навсякъде напира да се катери и завира

Браво на вас Чери!Много хубаво!Все така да сте здрави и яки.Докато расте не се притеснявай за обиколката на шкембата.Това е чихуа!Така е,започнете ли разходките на вън ще се стопи бързичко.Аз също харесвам по-едричките,по ,,удобни ,,са

А така ти завиждам за това,че не издава никакъв звук...блазе ти!Много щастливи мигове ви желая!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 June 2009 - 02:44 PM
Прехранването не води до нищо добро, още повече глезотийките, които в повечето случаи са глутенсъдържащи (бисквити)...
Умната.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 01 June 2009 - 02:52 PM

Публикувано: 01 June 2009 - 02:59 PM
Браво Чери, растете. не се притеснявай и ние като бяхме малки имахме шкембе, като на сумалийче, а сега сме като фиданки строини

Techichi като стана въпрос за тумбачета, как е мънека? качил ли е още 5-6 грама

П.П Вярно ли ч, че породата чихуахуа е по-склонна към наднормено тегло?
Публикувано: 01 June 2009 - 03:19 PM
nivea, в Jun 1 2009, 12:59 PM, написа:
Браво Чери, растете. не се притеснявай и ние като бяхме малки имахме шкембе, като на сумалийче, а сега сме като фиданки строини

Ами утре правим 40 дни и утре ще го меря,но май има някой друг грам отгоре

За наднорменото тегло казвам и да и не.Зависи си от самото куче.Имам такива които винаги са на диета,имам и такива за които никога не се притеснявам.Имам двама братя от едно кучило от които единият е винаги на определен грамаж,а другият се радвам когато си лепне нещо на ребрата

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 June 2009 - 03:42 PM
nivea, в Jun 1 2009, 01:31 PM, написа:

Бях във форума на мини пинчерите и там едното мъниче е било ужилено и е било доста зле, но вече нещата са се оправили, пазете си мъниците и е много важно бързата реакция
Не, не не беше ядосана,напротив,беше много щастлива и си играеше с тях,но на него не можа да му вземе точната мярка

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 June 2009 - 09:12 PM

Публикувано: 02 June 2009 - 11:30 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 02 June 2009 - 02:35 PM
nivea, в Jun 1 2009, 02:59 PM, написа:

Малее ами той Чико значи е мн слабичък... ама той нормално си хапва, винаги му пълня купичката и той си яде колкоо иска...
Мерси за отговора, сега ще пазаруваме :)