Говорилня
Публикувано: 19 June 2009 - 10:17 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 10:31 AM
techichi, в Jun 19 2009, 09:17 AM, написа:

И аз благодаря на всички за доверието . При възможност от двама модератори това е най-добрият вариант. techichi, ще се справиш със сигурност !!!!
Shonned , браво !!! Свиквай я с дечица . Те са понякога много шумни ,движат се бързо , ръкомахат и нашите мъници се плашат. Но ако се научи , че от децата не трябва да се бяха и не са най-голямото страшилище на този свят , ще ти е много лесно и спокойно.
Публикувано: 19 June 2009 - 10:44 AM
Интерфейса на тези форуми е юзър френдли. Ще видиш, че няма да имаш проблем.
Та аз съм за вас двете в комплект! Мисля, че ще сте чудесни!
Оо как се радвам, че ще имаме различни теми, в които да пишем и обсъждаме, а не да търся като луда назад и да запомням страниците, в които се обсъждат важните неща.
Anche, ако знаеш миличката с колко народ се е запознала покрай мен. Всяка вечер след работа излизаме и все с различни хора. Вече не ръмжи на чужди човеци.
Единствено ме притеснява, че продължава да лае баща ми и като И обърне гръб се хвърля стръвно след него. Той горкия толкова се старае да И се хареса. Вчера И даде малко пиле на грил. Тя седи в него, яде, но изправи ли се го лае много. Неприятно е, защото той не може да разбере защо не го харесва, а обича животните много.
Публикувано: 19 June 2009 - 11:47 AM
Shonned, в Jun 19 2009, 11:44 AM, написа:
Интерфейса на тези форуми е юзър френдли. Ще видиш, че няма да имаш проблем.
Та аз съм за вас двете в комплект! Мисля, че ще сте чудесни!
Оо как се радвам, че ще имаме различни теми, в които да пишем и обсъждаме, а не да търся като луда назад и да запомням страниците, в които се обсъждат важните неща.
Anche, ако знаеш миличката с колко народ се е запознала покрай мен. Всяка вечер след работа излизаме и все с различни хора. Вече не ръмжи на чужди човеци.
Единствено ме притеснява, че продължава да лае баща ми и като И обърне гръб се хвърля стръвно след него. Той горкия толкова се старае да И се хареса. Вчера И даде малко пиле на грил. Тя седи в него, яде, но изправи ли се го лае много. Неприятно е, защото той не може да разбере защо не го харесва, а обича животните много.
Интерфейса на този форум е юзър френдли!
Shonned,мила говориш ми на китайски!Да се занимават с това хора,които разбират.Явно е,че не съм аз!Аз ви предлагам докотора!На него много му се иска и е много чат с компютрите!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 12:09 PM

Публикувано: 19 June 2009 - 12:17 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 12:33 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 12:57 PM
Няма да ти се налага да пишеш тайни формули и да влизаш под Линукс споко.
Просто като си влезеш в профила ще разполагаш с още някои допълнителни менюта. Иначе ще изглежда както ти е в момента. Щом се оправяш до тук, не виждам какъв проблем можеш да имаш. Промяна ще бъде например това, че ще можеш да коригираш/триеш постовете на всеки един потребител пишещ в раздел Чихуахуа, т.е. под всяко мнение ще имаш иконките, които в момента виждаш само за твоите мнения (редактирай, изтрий).
Ще имаш възможност да създаваш тема и да я "заковаваш" като важна за да седи винаги на видно място във форума и да местиш теми, ако някой недовидял или пияница е постнал тема за пинчер или чао чао в нашия подфорум.
Всичко е доста просто и интуитивно ще се оправиш сигурна съм. Аз си държа на теб и Аничка, защото до колкото имам форумни наблюдения ви смятам за знаещи, можещи и умерени.
Не му мисли много, няма да е по-различно от това до сега. С риск да прозвучи леко пресилено ще ти кажа, че го правите в името на любовта към породата и желанието да ни е хубаво и уютно във форума, както и да привлечем нови хора, които доста по-лесно ще ни намерят.
В тази връзка искам да ви споделя, че на мен темата тук ми беше препоръчана от приятелка, която има чихи преди мен. Е, въпреки това, ми беше трудно да я открия, макар че имам сравнително голям опит в интернет пространството и в частност във форумното такова. Подфорума ще доведе нови хора при нас! Ще видите :)
Публикувано: 19 June 2009 - 01:20 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 01:23 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 01:26 PM

Публикувано: 19 June 2009 - 01:31 PM

айде малко по темата - дечковцииии

ето и Далия побойничката - носи характера на мама си явно

Публикувано: 19 June 2009 - 01:33 PM