Говорилня
Публикувано: 24 June 2009 - 01:16 PM
...A КАКВО СТАНА С ВАШИТЕ ГЪБИ...? ИМАШЕ НЯКАКВА БЪРКОТИЯ ТАМ, ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 25 June 2009 - 01:21 PM
nivea, в Jun 25 2009, 01:39 PM, написа:
Techichi прелестни бонбони, направо се очудвам колко големи се раждат. Мама найстина е геройня
Благодаря!!! Това е въпросче за бебешката тема
Точно това кучило:
мъжкото-140гр
женско тъмно-135гр
женско мини /Пипи/80гр
женско синьо/Палитра/-115гр
женско светло-135гр
надявам се да съм била точна и изчерпателна

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 25 June 2009 - 02:17 PM
Привет привет от морето.
Юрий е такова мило диване и не смее да се напери. Тия дни е като бъзльо. Чак му се ядосах ,но по-добре всеки ден да е мил у нас , послушен и възпитан , разбира даже само от поглед , отколкото да е дивак и да ме вдига на нокти винаги. Той и се води на повод много лесно и си знае всички фигури , а аз глупачката , не взех него като излязох за "Сеньор хендлер " Уж го направих , за да не го товаря и да не се стряска сред много кучета. Макар и свит щеше да се държи идеално , но вече поне ще знам.
Въпреки , моите изцепки , явно не ни беше ден , свалям шапка на съдията за съденето му . Изключително професионален подход , ВНИМАТЕЛЕН с кучето като със снежинка, правещ много пълни и подробни оценки. Дава съвети за развъждането ....надявам се пак да ни съди именно той , но тогава се надявам да няма пак такива недоразумения. Приемам,че вината изцяло моя .
Браво на бебетата , че папкат
Сън и папане ....игрите след още около 20 дни , тя мама , ще им покаже как се прави.
Юрий е такова мило диване и не смее да се напери. Тия дни е като бъзльо. Чак му се ядосах ,но по-добре всеки ден да е мил у нас , послушен и възпитан , разбира даже само от поглед , отколкото да е дивак и да ме вдига на нокти винаги. Той и се води на повод много лесно и си знае всички фигури , а аз глупачката , не взех него като излязох за "Сеньор хендлер " Уж го направих , за да не го товаря и да не се стряска сред много кучета. Макар и свит щеше да се държи идеално , но вече поне ще знам.
Въпреки , моите изцепки , явно не ни беше ден , свалям шапка на съдията за съденето му . Изключително професионален подход , ВНИМАТЕЛЕН с кучето като със снежинка, правещ много пълни и подробни оценки. Дава съвети за развъждането ....надявам се пак да ни съди именно той , но тогава се надявам да няма пак такива недоразумения. Приемам,че вината изцяло моя .
Браво на бебетата , че папкат
Публикувано: 25 June 2009 - 02:46 PM
techichi, в Jun 25 2009, 03:30 PM, написа:
Ancheto, ти май си се повеселила
Набързо си се върнала без да искаш в ученичешките си години.Явно съдята не е бил на кеф и ти си го отнесла.А нещо интересно по изложбите има ли?Разкажи!
от нашата темичка!
Отнесох го , нищо ...още с идването си на изложбата имах студен душ . Но не само аз , а за всички. Обявените цени ....от лева за един ден станаха в евро и таксите станаха двойни. Научаваш го котаго стигнеш на място и решиш да плащаш . Бях отишла с точно пари и като за срамотиите ми се наложи да искам на заем от хората като просяче . Много неудобно се чувствах и тъкмо щях да се откажа , защото не можах и от приятелите си да събера и Светлето хукна да ми намери още.
В новите теми ще сложим повече подробности.
Целувки на бръмбазъците.
Публикувано: 25 June 2009 - 03:10 PM
techichi, в Jun 25 2009, 04:04 PM, написа:
Ееееее как не ги е срам!!!
То си е заслужавало да си вземеш багажа и да си тръгнеш
Мерси за целувките!
Но какво да му кажа на Нанко???
Но какво да му кажа на Нанко???
Пиши , за модераторите - теб , аз ще замествам ако трябва. Ако е само един - ти
Публикувано: 25 June 2009 - 03:12 PM
lutova_83, в Jun 25 2009, 04:07 PM, написа:
И аз се радвам с вас за подфорума
ще има доста за четене я и да пускате още повече снимки
Решихте ли вече кой ще е Мод?? techichi да ти чиститя ли вече
...ама и снимката на аватара ти е страхотна
Решихте ли вече кой ще е Мод?? techichi да ти чиститя ли вече
...ама и снимката на аватара ти е страхотна
Ааааа моля те ,не бързай!!!
А за снимката на аватара хе-хе,радвам се че ти харесва.Това е смисълът на живота!!!А сега отговаря и на настроението ми.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +