Говорилня
Публикувано: 10 August 2009 - 11:35 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 August 2009 - 12:00 AM
При теб е интересно,не можеш да го отречеш
Публикувано: 11 August 2009 - 12:15 AM
Чери,да ти кажа Пако и Патрисия почти не се различават на пръв поглед,но основната им разлика е,че тя има дълга и тънка бяла черта на гърдите,а той е дюс.А Палитра както предполагах стана цвят фон,но за да съм по точна е blue/fawn.Твоята Поли е най-хубавата!Ти си права,те останаха наистина големи ситнежи,особено дългокосместите сестрички,те са си миниатюрни!Палитричка е най-мини!Те отдавна са във вихъра си на игрите.Доста често някой пищи,защото друг му дърпа или дъвче ухото,а днес се запознаха и с останалите членове на компанията,но през преградата на кошарката си.Веднага се намериха кандидати да ги нацелуват.А тате ти Чече с големите черни очи прави номера с ръчичките не само като ги протяга,ами и ги събира и бързо,бързо дърпа!
Tokio Hotel,мила така ви завиждам за морските приключения

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 August 2009 - 09:35 AM
Моля да ме ивините за качеството,но за пореден път се убеждавам,че бяло куче се снима ужасно трудно.Или поне с моят апарат
Бяло куче се снима най-лесно на бял фон ,или да е без светкавица,или на сянка(неосветено). Опитай и ще видиш , че се получава по-добър резултат дори и със слаб фотоапарат.
Много хубаво , че ходите на много места докато е мъничък така ще се оформи много хубав характер и ще е смел.Чакаме снимките с нетърпение!!!!
Тези малки бисерчета стават все по-красиви с израстването си ,да са живи и здрави
Чери,как е малката солетка
Публикувано: 11 August 2009 - 09:46 AM
Стана
Публикувано: 11 August 2009 - 12:47 PM
TokioHotel, добре завърнали ! И аз чакам снимки...
Анче, мерси за съвета за снимките за бялото куче, че и аз мн. трудно го фокусирам моя бандит...
Публикувано: 11 August 2009 - 11:55 PM
Публикувано: 12 August 2009 - 07:45 AM
Публикувано: 12 August 2009 - 08:51 AM
След кратко отсъствие не мога да смогна да ви изчета.
Бялата принцеса на течичи много ми харесва. И кафевите мъници са страшно сладки муцумки
Чайка на Анчето ми е любимка.
Добре дошли на новите попълнения!
хехе
Сега ще се захващам да дочета останалото.
Но да ви кажа с две думи как я караме.
Кака котка не ни бие вече, защото се изнесе, отиде да живее при майка ми. Бамби търчи като луда из целия апартамент. Преди се страхуваше от котката и беше поо-кротка.
Яде всичко ама всииичко, което можете да си помислите. Прави много боклук. Направо се побърквам. Намери ли нещо за дъвкане и след малко го е разкъсала навсякъде. Онзи ден целия под беше в розови и сиви пухчета от един плюшен слон. През деня седи сама и се завива с един мой стар шал. Има афинитет към гримовете ми, особено към минералните.
Ноктите И драскат напоследък, а не ми дава много да ги пиля. Отделно сигурно и аз не знам как да ги направя та да не драскат.
Също така проявява сексуални апетити към ръката ми, което е ужасно смешно, като се има предвид че е женско куче. Някъде май чери се оплакваше от това :)
Желая ви усмихнат деннн :) и много чихи целувчици
Публикувано: 12 August 2009 - 09:41 AM
Чайка става най-красива от всички,но сега е малко смешничка,защото сменя бебешкият пух и има козинка най-вече на ушите и малко на опашленцето.Но и нея мисля да я продам,защото им става тясно у нас и трябва повече време за дечковците.Щерката не иска и да чуе за продажба и ми е много трудно,но за Чайка ще е по-добре да е сама царица в дом.
Публикувано: 12 August 2009 - 11:04 AM
Публикувано: 12 August 2009 - 11:38 AM
Публикувано: 12 August 2009 - 12:30 PM
Ама вие вече и на повод ли ходите!!!Браво на малката Мони!Тя вече е голяма госпожичка!Очакват ви много забавни моменти,които пък ние искаме да видим на снимки!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 August 2009 - 12:34 PM
Ама вие вече и на повод ли ходите!!!Браво на малката Мони!Тя вече е голяма госпожичка!Очакват ви много забавни моменти,които пък ние искаме да видим на снимки!
Ами всъщност имаме си и нагръдник ама ние малко голям, защото е котешки, кучешките не ни станаха. :)

Вход

Горе
Цитиране +