Публикувано: 01 September 2009 - 12:57 PM
Ами нямам думи да опиша какво щастие е да имаш такова прекрасно създание.Много съм щаслива ,че си взех чихи,отдавна ми се искаше.Просто не бях информирана от къде да си намеря чихи ,а за зоомагазините въобще не искам да коментирам.Та веднъж се заговорихме с една приятелка и й споделих,че съм влюбена в тези прекрасни създания и тя ми каза ,че нейната маникюристка си има 2 мъжко и женско и ,че май женското чихи било бременно,та аз поисках да ги видя момчето и момичето.Отидохме и като ги видях вече бях сигурна,че и аз искам едно такова прекрасно създание,но те ми отказаха за тяхните, тъй-като искали да не се разделят с тях.Едното жената щяла да го даде на сестра си ,а другото си го искали за тях.Бях много разочарована.,но понеже не се отказвам лесно им се примолих много и най-накрая ги склоних.Видях си го като бебче на 1 месец ,но нямах възможност да си го взема по-рано,та чак сега.Майката на мойто бебе е от Китай ,тъй-като мъжът на маникюристката е китаец и си го е внесъл от там,а бащата е сърбин и двамата са много красиви.Аз и затова се реших да си взема защтото ги видях първо родителите.