Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#4061 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2009 - 12:19 PM

Цитат(чери1 @ Aug 29 2009, 12:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Като плюшена играчка е wub.gif Сладур отвсякъде,пък какви уши е отпрал ud_009.gif ще го изям zz_227.gif
Сигурно е много забавен ,той от малък си е отворко,(не че сега е много голям де ab_041.gif ab_041.gif

Хахах да, такъв е... сутринта беше първата ни обща разходка и той полудя от щастие, направо пощуря... не спря да подскача, тича и да се заиграва... голям сладур е af_089.gif
още е малко поуплашен от промяната, от време на време се страхува даже от мен, не мога да разбера защо... rf_011.gif

#4062 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:35 PM

Цитат
Хахах да, такъв е... сутринта беше първата ни обща разходка и той полудя от щастие, направо пощуря... не спря да подскача, тича и да се заиграва... голям сладур е af_089.gif
още е малко поуплашен от промяната, от време на време се страхува даже от мен, не мога да разбера защо... rf_011.gif

Още се чуди какво става,милия.....непривично му е да е сам...Нормално е да потъгува,може и да е поплакал малко нощеска,нищо ,че е мъж dry.gif Ама скоро ще е доволен че е сам и е център на внимание.И няма да се оттървеш от целувки ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#4063 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:39 PM

Цитат
Още се чуди какво става,милия.....непривично му е да е сам...Нормално е да потъгува,може и да е поплакал малко нощеска,нищо ,че е мъж dry.gif Ама скоро ще е доволен че е сам и е център на внимание.И няма да се оттървеш от целувки ab_041.gif

айде по-бързо да идва това време... нямам търпение да започне да ми виси на главата през цялото време ft_159.gif

#4064 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 29 August 2009 - 01:53 PM

Ааааа виждам,че сценарият се развива просто идеално!Сега съм по-спокойна,че всичко е наред smile.gif Горда съм от поведението на сина ми smile.gif Но пък и той си е много готин ab_041.gif Щом днес дори е дивял,значи е едно щастливо,уравновесено куче,което бързо се адаптира! smile.gifСкоро ще си има и цяло семейство подчинени ab_041.gif Много ми е мъчно за него,но се радвам,че ще живее като принц и много обичан wub.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4065 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 01:57 PM

Цитат(techichi @ Aug 29 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ааааа виждам,че сценарият се развива просто идеално!Сега съм по-спокойна,че всичко е наред smile.gif Горда съм от поведението на сина ми smile.gif Но пък и той си е много готин ab_041.gif Щом днес дори е дивял,значи е едно щастливо,уравновесено куче,което бързо се адаптира! smile.gifСкоро ще си има и цяло семейство подчинени ab_041.gif Много ми е мъчно за него,но се радвам,че ще живее като принц и много обичан wub.gif

Да, обожаваме го сладура wub.gif точно се връщаме от втората разходка, пак беше голямо щастие навън ab_041.gif между другото намерихме virbac + smile.gif

#4066 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2009 - 12:29 PM

Хора, моля ви помогнете ми... Арес преди между разходките си ходеше до тоалетна в легенчето с вестник, но от вчера е решил, че плочките около легенчето, а и навсякъде другаде са по-добро място за wc... пробвах да махна легена и да оставя само вестника, но малката закачалка започва да си играе с него и да го хапе... моля ви кажете как да го приуча пак да си ходи на правилното място wacko.gif

#4067 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2009 - 01:09 PM

Ами пробвай с пеленки ние сме с тоалетна с такива и ги режем на четири и така може за повече време. Пък ако не откриеш пеленки пробвай с памперс. :)
User's Signature

Качена снимка

#4068 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2009 - 01:49 PM

Ние вчера се върнахме от море. :) На Монито доста и хареса. Само разни хора ни викаха "може ли да я бутнем" или "Я виж какво малко кученце" :Д Пък даже няколко човека си я снимаха. На плажа като я пуснахме на пясъка после не можехме да я хванем, като скочи върху на едни жени кърпата, че даже и в гръб и те се стреснаха една даже се развика, защото я помислила за мишка. Дълбахме дупка в пясъка. :) Страх ни беше от морето обаче се къпахме. После ще кача снимки да ни видите, защото май сте ни забравили. :Д
А и забравих да кажа, че в събота направихме 4-ри месеца.
User's Signature

Качена снимка

#4069 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2009 - 02:05 PM

Хе хе !Никой не ви е забравил,чакаме да се върнете и да показвате и разказвате! smile.gif Хайде давай снимките на морската вълчица! ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4070 Потребителят е офлайн   petinka82 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 08:57 AM

ba_025.gif Здравейте на всички в този форум.Аз откакто си ваех чихи започнах го чета , страшно съм ви благодарна за ценната информация която споделяте тук на по невежите като мен. tb_195.gif а ето ни и нас... това е чери и е на 4 мес. Прикачена снимка

#4071 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 09:53 AM

Добре дошла на petinka82 и на "адашката" Чери.Разказвай за дребосъчка,ще се радваме и на повече снимки на малката красавица wub.gif
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#4072 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 09:54 AM

Добре дошла petinka 82 smile.gif!Радвам се,че най сетне се осмели да пишеш,защото наистина отдавна четеш този форум smile.gifПрекрасно е, че има какво да научиш тук!Надявам се и ти да споделяш твоите преживявания,за да научим и ние нещо повече.Повече хора ,повече познания smile.gif!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4073 Потребителят е офлайн   petinka82 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 12:57 PM

Ами нямам думи да опиша какво щастие е да имаш такова прекрасно създание.Много съм щаслива ,че си взех чихи,отдавна ми се искаше.Просто не бях информирана от къде да си намеря чихи ,а за зоомагазините въобще не искам да коментирам.Та веднъж се заговорихме с една приятелка и й споделих,че съм влюбена в тези прекрасни създания и тя ми каза ,че нейната маникюристка си има 2 мъжко и женско и ,че май женското чихи било бременно,та аз поисках да ги видя момчето и момичето.Отидохме и като ги видях вече бях сигурна,че и аз искам едно такова прекрасно създание,но те ми отказаха за тяхните, тъй-като искали да не се разделят с тях.Едното жената щяла да го даде на сестра си ,а другото си го искали за тях.Бях много разочарована.,но понеже не се отказвам лесно им се примолих много и най-накрая ги склоних.Видях си го като бебче на 1 месец ,но нямах възможност да си го взема по-рано,та чак сега.Майката на мойто бебе е от Китай ,тъй-като мъжът на маникюристката е китаец и си го е внесъл от там,а бащата е сърбин и двамата са много красиви.Аз и затова се реших да си взема защтото ги видях първо родителите.

#4074 Потребителят е офлайн   petinka82 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 01:21 PM

Ето още малко снимки от нас ab_041.gif Прикачена снимкаПрикачена снимка

#4075 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 02:20 PM

Petinka 82 smile.gif ,аз съм виждала родителите на твоето кученце!Майката е едно много интересно куче,а твоята Чери определено се е метнала на татко си! ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4076 Потребителят е офлайн   petinka82 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 02:41 PM

ха ти ме разби да точно така е.Майката е с една много сладка къса муцунка ,а тати е точно като нас в главичката,а тялото е на мама.Жалко,че не се е метнала на мама с хубавата муцунка,ама тя и така си е моята хубавица.

#4077 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2009 - 08:06 PM

Ние на днешната разходка се запознахме с два кокера, един джак ръсел териер(който като тя му обърна гръб, защото лабрадора реши да я души и той я побутваше за нагръдника да му обърне внимание), едно дакелче, а освен това един лабрадор ни целуваше, пък и едно друго куче даже плака за нея като си тръгвахме :) А да и с една овчарка дето стопанинът и вики: Я виж какво кученце, а пък тя се оглеждаше и се чудеше накъде да гледа. Най- накрая я видя и като реши да си тръгва околко десет пъри си обърна главата, за да види дали е там.
А и искам да питам някой ще ходи ли на изложбата в Русе да се видим, защото ние ще ходим да гледаме.
Поздрави от Монито.
User's Signature

Качена снимка

#4078 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2009 - 07:12 PM

Ехоо, хора, къде се загубихте?
П.п Днес на разходката се целувахме с една среднноазиатска овчарка :Д
User's Signature

Качена снимка

#4079 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 11:06 PM

Абе тая малка Мони се очертава като голяма любовчийка ab_041.gif Голямо сърце,голямо раздаване ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4080 Потребителят е офлайн   petinka82 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 04:00 PM

Techihi мила,разкажи от къде познаваш наще родители ab_041.gif и моля за помощ. Тази моя глезла отказа нацяло гранулките.На Роял Канин сме ,но явно и писнаха иначе хапва и пастетче,но знам,че не са особено полезни.

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни