Говорилня
Публикувано: 11 October 2009 - 10:27 AM

Хе,хе.....durka,по-скоро трябва да ме поздравиш за смелостта да публикувам снимка на мойто маймунче след снимките на Анчето (особено последните-в близък план- на които се вижда колко ни е по-дълга муцунката

Ама това си е мойто кученце

Много жалко ,че не пишете във форума,и без това нямаме реални приятелчета от породата,а сега и виртуалните се покриха

Публикувано: 11 October 2009 - 10:37 AM

Публикувано: 11 October 2009 - 03:27 PM

Колега, не се впрягай!Няма смисъл!Това което злобничко подхвърля Дурка е към мен!Отношението и е лично и то мноооого отдавна.По едно време се заблудих,че малко е проумяла нещата,но се оказа че е невъзможно

Сори Дурка,но както явно ти няма да си промениш отношението към нас,така и ние няма да си го променим към такива като вас!Няма да си плюем на къртовският труд,за да толерираме възхваляването на домашните любимци.От всяко РОДОСЛОВНО/така мразено от теб/ и качествено куче става домашен любимец,но от такъв ценно чихуахуа не става.А хората искат все по-красиви и качествени чихуахуа и все повече се ограмотяват!така,че ако обичаш не се опитвай да настройваш четящите тук против нас!Казвано е многократно и ще се налага явно още да се казва-без такива като нас/развъдчиците/няма да я има и породата,колкото и да ти е неприятно!

Отношението ни е такова каквото го предизвика самият пишещ!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 October 2009 - 03:33 PM
Ами благодаря ти,че си се сетила за нея!

Мислех вчера да кача снимки от следобедната ни първа разходка с бебета чихуа,но Аничка ме изпревари,пък и нещо ми мина желанието с тези недоразумения тук.
Освен и аз да ти пратя на лични снимки

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 October 2009 - 03:39 PM

Да, прати ми.

Публикувано: 12 October 2009 - 08:00 AM
Май,май ...само вие колегите много се впрягате.

Виждам,че успешно продължава да ни плюе
Гузен не гонен бяга дет се вика........

Ей тука вече се обърка драга ми techichi.Гадателските ВИ способности явно са ВИ напуснали

А хората искат все по-красиви и качествени чихуахуа и все повече се ограмотяват!
Вижте......за ПО-КРАСИВИ........не мога да се съглася.Лично за мен има такива (с родословие от този форум) които,....да кажем........по-не ми допадат,защото ВИЕ ги тези наричате красиви,а грозните са мелези,или многото ВИ други нарицателни!
ХИхихи.......

Ако ВИЕ четете само този раздел,аз чета и други,където също има развъдчици на дадената порода.УВЕРЯВАМ ВИ,че те говорят с друг тон,със своите събеседници.
Хайде със здраве и не пренасяйте негативната си енергия и тук.ПлййййЗ.
Публикувано: 12 October 2009 - 08:43 AM

Публикувано: 12 October 2009 - 09:04 AM
Всъщност,искате да кажете,че дори нямаме правото да харесваме кучетата си ли?

Не си спомням аз лично да съм споменавала,че се чувствам или съм излъгана......

Публикувано: 12 October 2009 - 09:51 AM

Публикувано: 12 October 2009 - 10:41 AM

Дурка,както казваш ти тук наистина голяма част вече от участниците са начинаещи,обаче с език който не подхожда на такива когато се представят някъде.А ти го приписваш на мен.Каквото повикало, такова се обадило.Хубаво е,че се имаш за зряла,ами тогава се дръж като такава и не занимавай четящите тук с невероятната си ненавист към мен.А защо ли да не постна тук началото на нашата ,,любов,, когато ти ме нападна с ужасно грозни думи и изрази неподхождащи за лаичка като теб.И тогава нямаше повод.Повече няма да занимавам хората с теб и мен,защото това е крайно досадно.Стегни се и не се прави на интересна.За разлика от теб аз не те мразя колкото ти мен,нямам енергия за толкова,пък и прощавам лесно.Осъзнай се и погледни правилно нещата,в твой интерес е!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 October 2009 - 12:15 PM

Ние сме много трудни за снимане,не стоим на едно място,мърдаме,мърдаме.....ей сега опитах да я снимам,ама трудно я фокусирам хулиганката

Благодаря , ти мила. Наистина стават все по-хубави и много им се радвам. Бях се притеснила, че Дунав е с къса муцунка и ще обърне захапката , но се оказа , че отново са излишни паники.Даже съжалявам , понякога , че съм така критична към тях,но без педантизъм няма развитие.
Винаги съм казвале , че сте страхотни малко ви оприличавам с Далия (бялата бамбина) тя не стои на снимките и е все размазана )))

Благодаря ти , keliza. Чайка е страхотна и ми е фаворитка ,децата направо са я дресирали

Публикувано: 15 October 2009 - 12:42 PM
Публикувано: 15 October 2009 - 12:50 PM
Много сте хубави

Мони и Спайки не участваха.
Спайки вече знае "Седни" и "Дай лапа". Играчките ги унищожава наред. Много смешни муцуни прави, още едно доказателство, че кучето прилича на стопанина си.

Какво правят вашите мишки?

П.П. Мони е много сладинка!

Публикувано: 15 October 2009 - 02:16 PM
Хехеххе, пуснах клипчето и дребната щерка като се развика , че това е Чайка не мога да я разубедя

Публикувано: 15 October 2009 - 02:20 PM
Хехеххе, пуснах клипчето и дребната щерка като се развика , че това е Чайка не мога да я разубедя

И на нас ни прилича Мони на Чайка.