Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#4201 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2009 - 09:01 AM

Няма как да не поздравя Чери за прекрасната и мацоранка......... ae_085.gif

#4202 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 October 2009 - 10:27 AM

Цитат(durka @ Oct 11 2009, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да не поздравя Чери за прекрасната и мацоранка......... ae_085.gif

Хе,хе.....durka,по-скоро трябва да ме поздравиш за смелостта да публикувам снимка на мойто маймунче след снимките на Анчето (особено последните-в близък план- на които се вижда колко ни е по-дълга муцунката ab_041.gif
Ама това си е мойто кученце wub.gif ,каквото-такова ,аз и не съм очаквала да е съвършенно ....знаеше се предварително че няма да ражда и да ходи на изложби,то си е домашен любимец.
Много жалко ,че не пишете във форума,и без това нямаме реални приятелчета от породата,а сега и виртуалните се покриха eg_033.gif Много се надявах да дадеш снимка с гащеризонче,че трябва да стягаме гардероба за зимата,а при пазаруването по интернет се получават някой път неприятни изненади ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#4203 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2009 - 10:37 AM

Мила ми и '' Трогателна ''--durka както не веднъж е писано тук ВСЕКИ е свободен да пише тук и да качва симки . Но в момента в , който започне да претендира колко му е истинско кучето и е с родословие а това не е така , няма как да се ТОЛЕРИРА ea_103.gif ФОРУМА СИ ИМА ПРАВИЛА , хубаво е всеки да ги прочете преди да почне да пише . Колкото и да се пенят много хора тук ,1 . НЕ СЕ ОДОБРЯВА РАЗМНОЖАВАНЕ НА НЕРОДОСЛОВНИ КУчЕТА . 2 . КУПУВАНЕ НА ТАКИВА ОТ ЗООМАГАЗИНИ И БОРСИ . ea_103.gif 3. ЗАБЛУЖДАВАНЕ НА НЕЗАПОЗНАТИ С ПОРОДАТА ОТНОСНО ТОВА КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ЕДНО чИХУАХУА ea_103.gif П.П. Не може всяко мини кученце да се нарича чихуа хуа eg_033.gif колкото и да е сладко колкото и да си го обичате и да си го обличате това няма да го направи дадена ПОРОДА . нАшАТА цел тук е да помогнем да се спре тази ЗАБЛУДА и да има по малко излъгани хора . Всеки който е имал възможност да види типичен представител на породата чихуа хуа съм сигурен е запленен от тази Порода , Нека не побългаряваме и нея eg_033.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#4204 Потребителят е офлайн   keliza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2009 - 11:42 AM

Ancheto много са ти хубави кученцата , живи и здрави да са . А тази Чайка е уникална , ако нямах 2 кучета щях да долетя до Варна и да я грабна . ae_085.gif

#4205 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2009 - 03:02 PM

Тechichi, какво стана с бялата Снежанка? Отдавна не си слагала нейни снимки.
User's Signature

Качена снимка

#4206 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 11 October 2009 - 03:27 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 11 2009, 11:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мила ми и '' Трогателна ''--durka както не веднъж е писано тук ВСЕКИ е свободен да пише тук и да качва симки . Но в момента в , който започне да претендира колко му е истинско кучето и е с родословие а това не е така , няма как да се ТОЛЕРИРА ea_103.gif ФОРУМА СИ ИМА ПРАВИЛА , хубаво е всеки да ги прочете преди да почне да пише . Колкото и да се пенят много хора тук ,1 . НЕ СЕ ОДОБРЯВА РАЗМНОЖАВАНЕ НА НЕРОДОСЛОВНИ КУчЕТА . 2 . КУПУВАНЕ НА ТАКИВА ОТ ЗООМАГАЗИНИ И БОРСИ . ea_103.gif 3. ЗАБЛУЖДАВАНЕ НА НЕЗАПОЗНАТИ С ПОРОДАТА ОТНОСНО ТОВА КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ЕДНО чИХУАХУА ea_103.gif П.П. Не може всяко мини кученце да се нарича чихуа хуа eg_033.gif колкото и да е сладко колкото и да си го обичате и да си го обличате това няма да го направи дадена ПОРОДА . нАшАТА цел тук е да помогнем да се спре тази ЗАБЛУДА и да има по малко излъгани хора . Всеки който е имал възможност да види типичен представител на породата чихуа хуа съм сигурен е запленен от тази Порода , Нека не побългаряваме и нея eg_033.gif

Колега, не се впрягай!Няма смисъл!Това което злобничко подхвърля Дурка е към мен!Отношението и е лично и то мноооого отдавна.По едно време се заблудих,че малко е проумяла нещата,но се оказа че е невъзможно ab_041.gif /щях да използвам по-точна дума,ама като я знам каква е ... ab_041.gif /Виждам,че успешно продължава да ни плюе и тези които са и на акъла стабилно се сформират!Не че ми дреме,ама като няма какво друго да напише и току реши да се направи на нещастна,като че ли ние сме и виновни!
Сори Дурка,но както явно ти няма да си промениш отношението към нас,така и ние няма да си го променим към такива като вас!Няма да си плюем на къртовският труд,за да толерираме възхваляването на домашните любимци.От всяко РОДОСЛОВНО/така мразено от теб/ и качествено куче става домашен любимец,но от такъв ценно чихуахуа не става.А хората искат все по-красиви и качествени чихуахуа и все повече се ограмотяват!така,че ако обичаш не се опитвай да настройваш четящите тук против нас!Казвано е многократно и ще се налага явно още да се казва-без такива като нас/развъдчиците/няма да я има и породата,колкото и да ти е неприятно! smile.gif
Отношението ни е такова каквото го предизвика самият пишещ!

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4207 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 03:33 PM

Цитат(dki @ Oct 11 2009, 04:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тechichi, какво стана с бялата Снежанка? Отдавна не си слагала нейни снимки.

Ами благодаря ти,че си се сетила за нея! smile.gif Снежето е много добре,расте и дивее!Голяма смешка е!Скоро стана на два месеца.Преди време казах,че нарочно няма да и качвам тук снимки.А и напоследък причините за това доста се увеличиха.
Мислех вчера да кача снимки от следобедната ни първа разходка с бебета чихуа,но Аничка ме изпревари,пък и нещо ми мина желанието с тези недоразумения тук.
Освен и аз да ти пратя на лични снимки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4208 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2009 - 03:39 PM

Цитат(techichi @ Oct 11 2009, 04:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Освен и аз да ти пратя на лични снимки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Да, прати ми. md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#4209 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 08:00 AM

Цитат(techichi @ Oct 11 2009, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Колега, не се впрягай!

Май,май ...само вие колегите много се впрягате. ea_103.gif

Цитат

Виждам,че успешно продължава да ни плюе
Цитат

Гузен не гонен бяга дет се вика........ ab_041.gif

Цитат
От всяко РОДОСЛОВНО/така мразено от теб/
Цитат

Ей тука вече се обърка драга ми techichi.Гадателските ВИ способности явно са ВИ напуснали ab_041.gif

Цитат

А хората искат все по-красиви и качествени чихуахуа и все повече се ограмотяват!
Цитат

Вижте......за ПО-КРАСИВИ........не мога да се съглася.Лично за мен има такива (с родословие от този форум) които,....да кажем........по-не ми допадат,защото ВИЕ ги тези наричате красиви,а грозните са мелези,или многото ВИ други нарицателни!

Цитат
току реши да се направи на нещастна,
Цитат

ХИхихи....... ab_041.gif ......на това вече доста се посмях и забавлявах.Между впрочем,начина на писане и самият диалог между хората е огледало за душевното състояние на потребителите.Когато един човек е нещастен и му липсва любов и емоции в истинският живот, извън виртуалното пространство ,той именно тук си избива комплексите съскайки и нападайки всички.......А най-лошото е когато той,се мисли за вся и всьо и се държи със голяма част от участниците тук сякаш говори с плиткоумни хора(за сведение повечето тук сме в така да се каже зряла възраст).Не сме на училище за да бъдем порицавани и наказване с неприсъщи за една дама груби(ама меко казано) думи.Държите се като все едно сте гуру в областта......Еваларка за самочувствието ВИ. ab_041.gif
Ако ВИЕ четете само този раздел,аз чета и други,където също има развъдчици на дадената порода.УВЕРЯВАМ ВИ,че те говорят с друг тон,със своите събеседници.
Хайде със здраве и не пренасяйте негативната си енергия и тук.ПлййййЗ.

#4210 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 08:43 AM

durka- ---- --- така като ви слуша човек ще каже че сте психолог ab_041.gif нещо отклонявате ТЕМАТА в друга посока . АЗ съм сигурен че който има малко повече сиво вещество е разбрал за какво става въпрос и си е направил сам за себе си изводите кой какъв и за какво се бори в под ФОРУМА . За съжаление тук има и една групичка Нарцисчета , за които техните кученца и те самите са най - прекрасните същвества на планетата и НИКОЙ няма шанс да ги убеди в противното ea_103.gif (те си се знаят имена няма да цитирам ) И точно при тях става въпрос за избиване на комплекси с фукане , и купуване на дрешки и каишки без които повярвайте кученцата могат да си живеят дори по - добре . Тези хорица си живеят в техен свят и се надпреварват кой да даде повече кинти за поредната глупост вместо да дадат тези пари да речем за КАчЕСТВЕНО И ИСТИНСКО куче . А ако някой недай си боже се опита да им обясни колко са ги излъгали заемат отбранителна позиция и стават най - разбиращите . п.п. до колкото си спомням вашето кученце даже в бебешкия си период нямаше нито един породен белег , не искам да си го представям сега . Обичайте си го обличайте си го но без да се палите тук и да се опитвате да изкарате друг виновен за това че сте ПОРЕДНИТЕ ИЗЛЪГАНИ rc_036.gif
User's Signature

#4211 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:04 AM

Цитат(ivan-z @ Oct 12 2009, 07:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
за които техните кученца и те самите са най - прекрасните същвества на планетата и НИКОЙ няма шанс да ги убеди в противното

Всъщност,искате да кажете,че дори нямаме правото да харесваме кучетата си ли? ud_009.gif Ами да...разбира се,че са най-прекрасните за нас. ud_009.gif А това,че обличаме кучетата си в дрехи........ ea_103.gif не можах да се сетя какъв вид комплекса са това.......Качествено и не качествено куче.........колко грозно звучи това.По-скоро родословно и не родословно(така разбира се съм съгласна).
Цитат
Обичайте си го обличайте си го но без да се палите тук и да се опитвате да изкарате друг виновен за това че сте ПОРЕДНИТЕ ИЗЛЪГАНИ
Цитат

Не си спомням аз лично да съм споменавала,че се чувствам или съм излъгана...... ea_103.gif Аз имам това,което съм искала.

#4212 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 09:51 AM

Вижда , се че пак ми изопачавате думите , Безпредметно е да спорим md_064.gif живейте си с вашите разбирания , но без да ги представяте като верни и да представяте нас като някакви чудовища само защото се мъчим да направим нЕщо за ПОРОДАТА . flagbg.gif П.П. АКО имате нещо лично към някой от тук пишещите може да пишете и на лични , (зада не се спами излишно тук )
User's Signature

#4213 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:52 AM

ae_085.gif

#4214 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:41 AM

Доротея!Радвам се,че най-сетне си напреднала в граматиката.Започнала си да пишеш без толкова много точки на края на всяко изречение.Плюй ме колкото си искаш,не ми пука!Ти не си ми на нивото и няма как да ме засегнеш.Имам самочувствие,защото имам покритие!Хубаво е,също че четеш и в други теми,но не се опитвай да убеждаваш някого,че там отношението на развъдчиците към такива като теб е по-различно.Няма такъв ,който да си плюе на труда,за да прави евала както казваш ти на посредствеността.Или смяташ,че в пинчерската тема има развъдчик?Не разсмивай никого, моля те!Продължавай да си си доволна от кученцето, което ти набута Сокаеца и спри точно ти да съскаш от време на време.Това е тема за чихуахуа и какво ти харесва на теб за никого не е важно!Ние не наричаме и не натрапваме какво е красиво,а как изглежда истинското чихуахуа.Това не сме го измислили ние,напъни се малко и помисли.Радвам се също,и че съм те накарала да се посмееш на мен,но всъщност е било на самата теб.Ти май наистина си невероятен психолог щом ми направи бърз портрет без да си ме ,,помирисвала,,дори ab_041.gif
Дурка,както казваш ти тук наистина голяма част вече от участниците са начинаещи,обаче с език който не подхожда на такива когато се представят някъде.А ти го приписваш на мен.Каквото повикало, такова се обадило.Хубаво е,че се имаш за зряла,ами тогава се дръж като такава и не занимавай четящите тук с невероятната си ненавист към мен.А защо ли да не постна тук началото на нашата ,,любов,, когато ти ме нападна с ужасно грозни думи и изрази неподхождащи за лаичка като теб.И тогава нямаше повод.Повече няма да занимавам хората с теб и мен,защото това е крайно досадно.Стегни се и не се прави на интересна.За разлика от теб аз не те мразя колкото ти мен,нямам енергия за толкова,пък и прощавам лесно.Осъзнай се и погледни правилно нещата,в твой интерес е! smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#4215 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 02:02 PM

.

techichi,ако обичаш,моля за теб съм -durka.

#4216 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 October 2009 - 12:15 PM

Цитат(чери1 @ Oct 10 2009, 11:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ancheto,много хубави са станали малките wub.gif Останаха ми очите.....
Ние сме много трудни за снимане,не стоим на едно място,мърдаме,мърдаме.....ей сега опитах да я снимам,ама трудно я фокусирам хулиганката ab_041.gif Иначе сме вече големи,пикаме навън на всяко храстче да маркираме ab_041.gif

Благодаря , ти мила. Наистина стават все по-хубави и много им се радвам. Бях се притеснила, че Дунав е с къса муцунка и ще обърне захапката , но се оказа , че отново са излишни паники.Даже съжалявам , понякога , че съм така критична към тях,но без педантизъм няма развитие.
Винаги съм казвале , че сте страхотни малко ви оприличавам с Далия (бялата бамбина) тя не стои на снимките и е все размазана )))

Цитат(keliza @ Oct 11 2009, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ancheto много са ти хубави кученцата , живи и здрави да са . А тази Чайка е уникална , ако нямах 2 кучета щях да долетя до Варна и да я грабна . ae_085.gif

Благодаря ти , keliza. Чайка е страхотна и ми е фаворитка ,децата направо са я дресирали wub.gif

#4217 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2009 - 12:42 PM

Ето малко да се посмеете! ab_041.gif
http://www.vbox7.com/play:7446eec4
db_046.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#4218 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 12:50 PM

Цитат(Ancheto @ Oct 15 2009, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dki @ Oct 12 2009, 06:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето снимките от изложбата в Русе с Спайки

Много сте хубави ae_085.gif Може да съм пропуснала и се извинявам , но съм много заета , това дебют ли ви беше ? Ако е бил дебют моите поздравления ,а ако не е бил сега ,тогава успех за по-нататък ae_085.gif

Мони и Спайки не участваха.

Спайки вече знае "Седни" и "Дай лапа". Играчките ги унищожава наред. Много смешни муцуни прави, още едно доказателство, че кучето прилича на стопанина си. ab_041.gif Много се радва на хората. Опитите ми да го гушкам без да ме целува в устата са неуспешни. dh_188.gif Сутрин, преди да замина на училище, го гушкам, за да се стопля, толкова е топличък и пухкав. wub.gif
Какво правят вашите мишки? smile.gif

П.П. Мони е много сладинка! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#4219 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 October 2009 - 02:16 PM

Цитат(dki @ Oct 15 2009, 12:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
db_046.gif af_089.gif

Хехеххе, пуснах клипчето и дребната щерка като се развика , че това е Чайка не мога да я разубедя ab_041.gif Чайка , та Чайка , малката Чайка е и това е wub.gif ab_041.gif

#4220 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2009 - 02:20 PM

Цитат(Ancheto @ Oct 15 2009, 03:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dki @ Oct 15 2009, 12:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
db_046.gif af_089.gif

Хехеххе, пуснах клипчето и дребната щерка като се развика , че това е Чайка не мога да я разубедя ab_041.gif Чайка , та Чайка , малката Чайка е и това е wub.gif ab_041.gif

И на нас ни прилича Мони на Чайка. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема