Цитат
Ancheto, Тедка беше кръвен данък на баща си.Но да, все пак пак си е вид търговия.Просто ние не искаме да я използваме за такава.
Разбира се, че бихме искали зетя да е чихуахуа, но вече 5 години не можем да открием.Искаме задължително бебето да е на Тедка по 2 причини-ветеринарката ни каза, че е добре да се заплоди поне веднъж - за самото кученце е добре.И втората причина е, че тя не приема чужди животни.Страни от тях.А като е нейно ще си го приеме.
Да, Тедка има родословие.Лично съм виждала медалите на майка и, която е от Пловдив.Баща и не е участвал в конкурси, но дядо и имаше доста такива награди.Общо взето не сме я взели от самозванци.
Разгледах подробно всички страници и искам да ви поздравя, напълнихте ми душата.Прекрасни душички!Трудно е да се намерят хора, които обичат своето кученце от сърце, но виждам,ч е тук е пълно с такива хора!
Здравей!
Много съжалявам, че ще трябва да ти го кажа, но това, което е казала ветеринарката е абсолютно грешно. :o :huh: Когато едно куче (особено с такива малки размери) се заплоди и след това роди рискът за живота е много по-голям - може да умре при раждането (а и няма гаранция за живота и на бебето/тата) а и от друга страна се засилва опасността от рак на матката.
А и щом малката не приема чужди животни, мислите ли, че ще допусне мъжкия до себе си?
Родословни чихуахуа от Пловдив от толкова години и аз да не знам :rolleyes: излагация. Ако не ти е проблем можеш ли да пуснеш някое име на българско куче чихуахуа ако някога пиша история на чихуахуа в България да включа и тях? ;)