Морски свинчета
Публикувано: 09 July 2008 - 06:19 PM
Тоя Снуп прилича на братче на моята дебелана... от днес си имаме нов дом ще я снимам да я видите а и малко прическа вкарахме че нещо и беше топличко... искам да ви питам ваще сладурчета колко са тежки че ние като отидохме с нея да и купим клетка в магазина се очудиха колко е голяма. даже в къща за морско свинче неможе да влезне заклещи се ;D та поръчахме за зайче че е по голяма
Публикувано: 14 July 2008 - 09:18 AM
благодаря за съболезнованията,теди
съвет към всички собственици на прасенца:
взимайте свинчетата си като ходите насам и натам или ги оставяйте на хора ,с поне мъничко опит,защото аз направих мн гадна грешка ,като оставих панчо за 10 дена при хора,които никога не са гледали свинче,панчо е спрял да яде,те са си мислели,4е му е мъ4но и не го завели на доктор.врущам се след 10 дена и виждам панчо е кожа и кости.
не ги обвинявам,те не са длъжни да разбират от морски свинчета,просто грешката си беше моя :huh: :'(
съвет към всички собственици на прасенца:
взимайте свинчетата си като ходите насам и натам или ги оставяйте на хора ,с поне мъничко опит,защото аз направих мн гадна грешка ,като оставих панчо за 10 дена при хора,които никога не са гледали свинче,панчо е спрял да яде,те са си мислели,4е му е мъ4но и не го завели на доктор.врущам се след 10 дена и виждам панчо е кожа и кости.
не ги обвинявам,те не са длъжни да разбират от морски свинчета,просто грешката си беше моя :huh: :'(
Публикувано: 21 July 2008 - 02:41 PM
Съжалявам :'( Предното ми морско свинче почина миналата година по същото време .. и по същата причина :( Снуп също му има нещо .. не яде :o Много съм притеснена .. утре отиваме на вет .. :'(