Морски свинчета
Публикувано: 01 January 2009 - 10:18 PM
хах .. предполагам че не..обаче аз до сега не съм гледала плаващо прасе и си нямам никаква представа от породи и тем подобни така че ми тряя някой да ми покаже животинката и да каже мнооооого бавно:Това е морско свинче..с дълга коса...купи.. си ... го!! ;D ;D ;D чаткате ли..много съм зле.. :sos: ;D

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 03 January 2009 - 05:57 PM
Здравейте :blink: ние си търсим мъжко морско свинче за привлекателна млада госпожица на година и половина :wub:, казва се Тити и до сега не сме имали бебета.Ще се радваме ако намерим самец на нашата принцеска ;)Ако някой проявява интерес да пише :blink:
Публикувано: 03 January 2009 - 07:06 PM
sover голяма е красавица свинката ти! :blink:
Аз искам да попитам нещо,казаха ми,че сега трябва да давам на свинчето ми витамин Ц във водичката.
Купих и днес от малките ампули витамин ц,но колко точно да слагам?Аптекарката ми каза половината?Така ли е,аз да попитам за всеки случай?
Аз искам да попитам нещо,казаха ми,че сега трябва да давам на свинчето ми витамин Ц във водичката.
Купих и днес от малките ампули витамин ц,но колко точно да слагам?Аптекарката ми каза половината?Така ли е,аз да попитам за всеки случай?
Публикувано: 03 January 2009 - 09:24 PM
А защо трябва да й давате витамин Ц ? Мисълта ми е болничка ли е или тъй като този витамин е най-важен за морските свинчета са ви казали да пие ?Знам, че дозата достатъчна за 1 животинче е на върха на ножа, но по-добре си послушайте аптекаря или питайте вет-а...за по-сигурно :blink: И още нещо - можете да му давате магданоз, той е богат на витамин Ц, а и свинчовците си го обичат ;)
Публикувано: 04 January 2009 - 01:32 AM
Честитооо :->) Да са живи и здрави и чакаме снимки на мишлетата :yahoo: :wub:
Публикувано: 04 January 2009 - 09:57 AM
Я кажете http://shop.zoomania.../components/com ... af78a1.jpg или тази http://shop.zoomania.../components/com ... 025483.jpg е по- добра за морско свинче .На пода ще е,а за размери не мога да определя,всякаш е по добре 2-та,защото има повече неща.Сама не мога да избера коя от двете :shock: 1-та 70x45x38 см , 2-та 71,5х46х31,5 просто не мога да определя сама,коя е по-хубава
Публикувано: 04 January 2009 - 05:17 PM
Публикувано: 04 January 2009 - 05:22 PM
Тази с катерушката е хубава, можеш да си вземеш и 1 обикновена по-голяма клетка и да й сложиш допълнително катерушка :blink: