Морски свинчета
Публикувано: 11 January 2009 - 06:09 PM
искам да ви питам..естесвено чакам различни мнения...като разход на месец колко излиза едно прасе..съвесем скоро ще се сдобия с такова приятелче и за да съм по-отговорна "майка" какви пари да му отделя на първо време (храна,постеля..не говоря за клетка и обурудване) просто за първия месец докато свикна какви са финансовите му нужди..ама да не си помислите че съм бедна и милото ще мръзне и гладува...НЕ!НЕ!НЕ! питам само за да съм по подготвена
... мерси :wub:
... мерси :wub:

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 12 January 2009 - 03:38 PM
Ами като направя една сметка съдейки по моите разходи за два месеца съм дал на повече от 15 лв. само за храна.Тук включвам ежедневната храна и гранулираните добавки.За едно такова животинче което доставя радост в къщи,разходите са съвсем минимални и поносими.
Публикувано: 12 January 2009 - 04:55 PM
мм така е а и ако сии купуваш нещата в по-големи количества и по-малко ше ти излезе ноо трябва да му се купят задължителните неща от сорта наа.. храна с витамини,зелени гранули,витамин Ц,трева(сено),крекер(по-късно ще разбереш кои най му допада),къщичка.. това ти трябва за начало ии не ти излиза мн скъпо а и къщичката както казах по-горе ж краен случай и сама можеш да я направиш.. няма лошо ;)

Трагедията на живота не е че свършва толкова скоро, а че чакаме толкова дълго да го започнем
Публикувано: 12 January 2009 - 07:59 PM
всички да ми пожелаят успех утре отивам на поход за плаващо прасе..събрах към 60лв. но естесвено не мисля да ги изхарча утре трябва да купя свинчето и обурудването за клетката +всичките храни и постелки..намерих си супер клетка..и така 2-3дена ще се опознаваме и ще свикваме..така че след това чакайте... photos!! ;D ;D ;) :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Хамстеско семейство:
Публикувано: 12 January 2009 - 08:56 PM
Цитат
..така че след това чакайте... photos!! ;D ;D ;) :yahoo: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Непременно да го снимаш :yahoo:
ПП.
Цитат
Хамстеско семейство:
;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 18 January 2009 - 12:41 PM
Направихме сватба с прасенцето Тити.Ако знаете колко са сладки двамата :P .Джеси постоянно я обикаля и гука ;D .