Морски свинчета
Публикувано: 18 January 2009 - 12:41 PM
Направихме сватба с прасенцето Тити.Ако знаете колко са сладки двамата :P .Джеси постоянно я обикаля и гука ;D .
Публикувано: 02 April 2009 - 11:53 PM
Абе да попитам има ли проблем ако се чибтосат свинче розетка както му викат и дългокосместо като това на снимката ?
Публикувано: 05 April 2009 - 12:02 AM
niki zhelev, в Feb 16 2009, 05:50 PM, написа:
Някой има ли опит и съотвтно да ми даде някакъв съвет за отглеждането на морските свинчета на двора през лятото.Благодаря предварително.
Зависи какво имаш предвид. Аз пускам двете ми свинчета да пасат на райграса, но само при хубаво време и ако мога да ги наблюдавам. Нямали ме наскубвам райграс и им слагам в клетката. Преди време мои роднини гледаха морско свинче в стара заешка клетка, но милото не се чувстваше никак добре.
Публикувано: 08 June 2009 - 04:59 PM
ЗДРАВЕЙТЕ! СЛЕД 2 СЕДМИЦИ ЩЕ МИ ПОДАРЯТ МОРСКО СВИНЧЕ РОЗЧЕСТА ПОРОДА ИЛИ РОЗЕТКА НЗ КАК ТОЧНО СЕ КАЗВА! ИЗЧЕТОХ ВСИЧКИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ И СЪМ ГОТОВ ЗА НЕГОВОТО ОТГЛЕЖДАНЕ НА 14 ГОДИНИ СЪМ! ВЪПРОСЪТ МИ Е КАТО ГО ВЗЕМА ПЪРВИЯ ДЕН ПРОБЛЕМ ЛИ ЩЕ Е ТОВА ЧЕ Е НА 6 МЕСЕЦА! ДАЛИ ЩЕ СВИКНЕ С МЕН? КАТО ГО ВЗЕМА ПЪРВИЯ ДЕН И ГО ОСТАВЯ В КЛЕТКАТА ДА ГО ПИПАМ ЛИ - ? ЩЕ СЕ РАДВАМ НА ОТГОВОР
Публикувано: 08 June 2009 - 09:18 PM
Разбира се,че ще свикне с теб.Аз преди имах свинче,но го взехме от едни хора и беше на 5 години и никаквъ проблем.И в момента имам Розетка , но си е моя грешката,че не е научих да е взимам и да е галкам и сега не дава да е вадя от клетката...Но не се претеснявай няма проблем ,че е на 6 месеца

Публикувано: 09 June 2009 - 08:50 PM
Ами защо ще го къпеш?Аз лично мойте никога не съм ги къпала, но до колкото знам трябва да му се мие дупето и крачетата мисля,че можеше.Но не съм информирана,че може да къпеш морско свинче