Хамстери
Публикувано: 26 July 2008 - 12:27 AM
Хммм, да ви питам...моите хамита пишкат в един ъгъл, но през ден си го сменят. Днес в този, утре спят в него, а пишкат във втори. :rolleyes: Знам, че с ачисти живтни, а и предишните ми хамита никога не са правили така. При вас как е? Сменят ли си местата?
Публикувано: 16 August 2008 - 02:00 PM
Ами Мишел е на 9месеца и е албиносче... :wub: :wub: :wub: Имала е веднаж бебета-6 малки сладурчета.Мъжа й(другия ми персийски хамстер) се спомина преди 2 месеца ... :'( :'( :'( намерих аквариума празен и едно стъкло което стоеше отгоре беше паднало ж аквариума :'( Мисля че котката която ВИНАГИ си живее на двора го е взела и го е .... той беше голям красавец ;)
ако има още нещо да питате-питайте ;D
ако има още нещо да питате-питайте ;D
Публикувано: 18 August 2008 - 09:40 PM
Цитат
скоро и аз ще се сдобивам с хамстерче :wub:
една позната на майка ми каза,че ако хамстера живеел сам ,умира,дали е вярно това? :o
една позната на майка ми каза,че ако хамстера живеел сам ,умира,дали е вярно това? :o
Не е вярно! Гледала съм ного хамстери и всичките са били по един в клетка/ аквариум. Хамстерите не са животни, които непременно се нуждаят от другар. Аз ако съберях някои от моите хамстери в една клетка, ставаха на кълбо :rolleyes: Сега.. Има и такива, които поделят един покрив, но моите не бяха от тях ;D.
Малко се отнесох, но хамстерър може да живее сам, без другарче. Но се нуждае от компания, човешка най-вече. Обичат вниманието и са много сладки и пухкави..
Поздрави ! ;)