Плъх
Публикувано: 12 February 2009 - 05:35 PM
Плъхчето не е мъжка мишка...Това са различни животни...Има мъжки и женски плъхове и мъжки и женски мишки. Моята Трикси си знае името- много са умнички.Ако не искаш да ти бъде самотно плъхчето можеш да си вземеш 2 сестрички. Така ще живеят заедно без да се бият, а когато станат полово зрели няма да ти се въдят и да се чудиш какво да правиш с толкова плъхчета...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 13 February 2009 - 06:09 PM
Щом още от сега не ти се занимава и то да стигнеш до подуене за клетка...то по-добре не си взимай и плъхче...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 14 February 2009 - 11:40 AM
Плъхчето ми още суче та някъде към 19-20 т.м. ще го взема. Клетката е голяма и не ми се мъкне пак в колата - как да си го данеса до вкъщи? То не е коте да го гушнеш и то да не шава. Ше стане ли да взема някое малко кашоче, без нищо-празно, за да мога само да го пренеса? Дали няма да се нарани?
Абе голям мерак е за това плъхче, за ужас на мъжа ми, а може би и за котарака ;D
Публикувано: 24 April 2009 - 01:09 PM

След загубата на мъжкото ни плъхче си взехме тези два мъника-Сивчо и Малчо :)
Дадоха ни ги уж от едно котило,но определено Малчо беше по-мъничък и така си му остана като име.За разлика от предишния,тези са доста по-плашливи и самостоятелни,сигурно защото са двама,но въпреки това са големи сладури :)
Публикувано: 11 April 2010 - 02:53 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 18 April 2010 - 11:26 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 31 August 2010 - 05:40 PM
Публикувано: 02 September 2010 - 11:57 AM
Публикувано: 02 September 2010 - 02:42 PM
не се разбира с моето куче :Д кучето ми иска да го яде :Д
но за сметка на това се разбира с голдана на моя приятел, с него си играят и голдана само го ближе и го бyта с мyцyнка или го хапе сyпер лекичко :Д за тях съм сигърна, че и да ги оставя на сAме няма да стане беля :Д оcTавяла съм ги няколко минYти без ндазор и нямаше проблеми :Д

Публикувано: 23 September 2010 - 05:31 PM
а от няколко месеца забелязвам че мyцyнката my е побеляла и нещо слабее ... отказва любимите my неща като кисело мляко .... мръвките ги взима и си ги прибира в къщичката , но не ги яде особенно много .....
имам пречyствието че края my идва скоро , не е добре да се говори така , но все пак ... може да се каже че е възрастен ...
възможно ли е да умре от стрес? Наскоро често го събирам с кучето ми ,опитвам се да привикна песа към дребни неща но уви го приема като плячка ..наред с гулабите , врабчетата и тн...
Публикувано: 30 November 2010 - 08:43 PM
MyDuality, в 23 September 2010 - 04:36 PM, написа:
а от няколко месеца забелязвам че мyцyнката my е побеляла и нещо слабее ... отказва любимите my неща като кисело мляко .... мръвките ги взима и си ги прибира в къщичката , но не ги яде особенно много .....
имам пречyствието че края my идва скоро , не е добре да се говори така , но все пак ... може да се каже че е възрастен ...
Оф жалко е,че живеят толкова малко:)Докато са в разцвета на силите си и изведнъж стават супер бавни,спят постоянно и т.н.Мише е на 2 г.и половина-стана супер дебела и само спи.Пускам я да се разхожда из стаята,а тя си търси тъмно местенце и пак заспива.Но ядене не отказва-затова е и като кюфте.
Но такъв е живота.
Публикувано: 30 November 2010 - 08:52 PM