Любителски снимки
Публикувано: 28 September 2008 - 09:52 AM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:39 AM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:21 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:23 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:26 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:30 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 10:57 PM
Цитат
за съжаление проблемът НЕ СИ Е ТЕХЕН. този проблем е колкото техен толкова и твой а и на всички нас които милеем за тези толкова сатанизирани кучета ... и колкото по-рано такива като теб го прумеят, толкова по-рано обществото ни може да започне да променя виждането си за кучетата ни...това, че не ти харесва реакцията на тея каки не те прави нито по-специален нито по-интересен, а надменното ти "спичат" и неграмотното ти "проблема си е тя хен" ме кара да се въздържа от други по-остри коментари...
Публикувано: 28 September 2008 - 11:05 PM
П.П. Много харесвам белия ти звяр!
Публикувано: 28 September 2008 - 11:11 PM
Нека не се превръща темата в "на повод ли трябва да си водим кучетата",но и на мен не ми е приятно когато видя някой които си е пуснал кучето свободно.Дори и болонка да е,дори пинчер ... това не е редно независимо от породата.
И малки и едри породи могат да предизвикат проблем когато са пуснати.
Големите защото всяват страх и ужас у повечето минувачи,независимо,че са кротки,а малките алармаджии с удоволствие биха се навряли в устата на някой вързан батко да речем бултериер ;)

Публикувано: 28 September 2008 - 11:19 PM
Цитат
Ама ако знаеш как се оглеждах на Стара Загора да те зърна и да те снимам...
п.п И все пак не може да не признаем,че и този път снимките на jockitch са страхотни ;) Уловил е момента :blink:
Айде малко похвала след критиката ;D

Публикувано: 29 September 2008 - 08:39 AM
Цитат
Цитат
за съжаление проблемът НЕ СИ Е ТЕХЕН. този проблем е колкото техен толкова и твой а и на всички нас които милеем за тези толкова сатанизирани кучета ... и колкото по-рано такива като теб го прумеят, толкова по-рано обществото ни може да започне да променя виждането си за кучетата ни...това, че не ти харесва реакцията на тея каки не те прави нито по-специален нито по-интересен, а надменното ти "спичат" и неграмотното ти "проблема си е тя хен" ме кара да се въздържа от други по-остри коментари...
на това място всеки си води кучето и всеки го пуска....грях е да си заведеш кучето в морската и на морето и да не го пускаш ;D а KILLI изобщо не обраща внимание на др. кучета и хора ;)докато не му кажа аз ;D ;D ;D ако кучето е лошо и напада като си вдигниш твоето си го утарвал ли ;D ;Dкритика ли ;D за мен е важен кадъра ;) казах веднаъж кадето има лента има и мента ;) не винаги е това което изглежда ;) exactly БИЖУ ти май само разбра..... Кого да снимаш ;D ху-ху :sarkastichen:
Публикувано: 29 September 2008 - 08:58 AM
Цитат
мястото е уникално а bully е :OK: :wub: :yahoo: