Любителски снимки
Публикувано: 13 April 2008 - 08:04 PM
Цитат
вече с tatto ;D
Внимавай , че някои хора не обичат татуирани бултериери... :kuchence:
Публикувано: 13 April 2008 - 09:44 PM
сега и за хората ли да мисля ;D
Публикувано: 14 April 2008 - 07:05 PM
Цитат
Нашийника е маниашки :->)
Моя карък пък вчера нацели я стъкло, я нещо друго остро и успя да си среже лапата чак до артериите включително.
Не ме питайте каква нощ имах.
Моя карък пък вчера нацели я стъкло, я нещо друго остро и успя да си среже лапата чак до артериите включително.
Не ме питайте каква нощ имах.
разбирам те... на моя пък топките му се оголиха и са червени :o направо съм мат
Публикувано: 14 April 2008 - 10:49 PM
jockitch, мацни ги малко с Фотошопа и ще станат като нови ;D
дано не му стане нещо на чурата
, че не ми се мисли какви снимки ще ни покажеш
дано не му стане нещо на чурата

Публикувано: 14 April 2008 - 11:03 PM
само да не са неговите тогава ;D ;) ;D
Публикувано: 15 April 2008 - 08:28 AM
смешно ви е на вас,но на мен не ми е смешно.
това е неговата снимка.от време на време се появяват тези червени петна и изчезват.на ветеринарен няма да отида,защото вече не им вярвам.ако можете,помагайте c инфо.
това е неговата снимка.от време на време се появяват тези червени петна и изчезват.на ветеринарен няма да отида,защото вече не им вярвам.ако можете,помагайте c инфо.
Публикувано: 15 April 2008 - 03:24 PM
Не е болка за умиране, ама ако толкова те гложди заведи го на лекар. Все пак става и топличко времето...тичане, търкаляне по плажа, треви и къде ли не нищо чудно, че са му се зачервили ;D...хубаво, че не си му сложил боксерки ;) ;D ;D Споко, ще му мине зачервяването - само не слагай лед върху тях, защото освен зачервяването може и те да "изчезнат" 
Иначе можеш да пробваш с бебешки крем Бочко или бебешка пудра. Против подсичане са и имат добър ефект върху раздразнена кожа ... не се увличай в мазането ... ;) ;D

Иначе можеш да пробваш с бебешки крем Бочко или бебешка пудра. Против подсичане са и имат добър ефект върху раздразнена кожа ... не се увличай в мазането ... ;) ;D

Публикувано: 15 April 2008 - 06:35 PM
Цитат
При всички останали случаи послушай bellissima,
явно ги разбира нещата....... ;)
явно ги разбира нещата....... ;)
Публикувано: 15 April 2008 - 06:38 PM
Цитат
Не е болка за умиране, ама ако толкова те гложди заведи го на лекар. Все пак става и топличко времето...тичане, търкаляне по плажа, треви и къде ли не нищо чудно, че са му се зачервили ;D...хубаво, че не си му сложил боксерки ;) ;D ;D Споко, ще му мине зачервяването - само не слагай лед върху тях, защото освен зачервяването може и те да "изчезнат" 

Пробвай с топли кърпи,може и да му станат ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ :o :o :o :o
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:
(но за кремчето Бочко съм за прави чудеса,даже и на човешките топки действа :izcherven:)