Направи си сам!

Публикувано: 19 November 2011 - 01:30 PM
Ще послушам Мето. Тъкмо този вариант обмислях преди да вляза във форума да видя съветите ви.
Благодарско, много!

Публикувано: 23 November 2011 - 08:24 PM
 ShiBumi_GirL, в 17 November 2011 - 11:48 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 17 November 2011 - 11:48 PM, написа:
 В Кауфланд обаче продават бебешки матрачета 130х60 на цена 9,99лв.Отгоре съм го застлала и подпъхнала със едно мое старо бебешко одеало да не се зацапва-идеално е.Овчарките и рота също имат по едно такова и се събират в целия си ръст.Дебелината му е 10см.
 В Кауфланд обаче продават бебешки матрачета 130х60 на цена 9,99лв.Отгоре съм го застлала и подпъхнала със едно мое старо бебешко одеало да не се зацапва-идеално е.Овчарките и рота също имат по едно такова и се събират в целия си ръст.Дебелината му е 10см.Оооо супер! И аз ще посетя Кауфланд в близките дни!!

Публикувано: 28 November 2011 - 03:28 PM

Ползвала съм кройки от руските сайтове - кройки за кучешки дрехи. Давам линк с много подробни описания как се вземат мерки на куче - измерване. А това е направа на комбинезона
Поради това, че тези обяснения ми звучат на чужд език, аз ползвах направата на кройката по разграфените квадратчета.

Публикувано: 15 December 2011 - 01:18 PM
 ShiBumi_GirL, в 18 November 2011 - 12:31 AM, написа:
ShiBumi_GirL, в 18 November 2011 - 12:31 AM, написа:
 ...Вчера бяхме до Кауфланд да пазарим още ги продават.
 ...Вчера бяхме до Кауфланд да пазарим още ги продават.И аз от както прочетох тук обикалям кауфланд, но не ги намирам

В кой кауфланд сте ги видяли? Аз обиколих този в Банишора и новия в Хаджи Димитър, дори една от консултантките там ме гледа доста странно като питах за тях

Публикувано: 15 December 2011 - 01:28 PM

Публикувано: 15 December 2011 - 01:56 PM
 А дюшеците за кошара са по-ниски, плътни, меки, не събират косми, изолират, когато някой крайник се протегне е удобно, без да се буди кучето. Цената им е 17лв. Спала съм на единия лятото, защото се беше прецакал климатика и щяхме да изпукаме 2-3 дена, така че е лично тестван.
 А дюшеците за кошара са по-ниски, плътни, меки, не събират косми, изолират, когато някой крайник се протегне е удобно, без да се буди кучето. Цената им е 17лв. Спала съм на единия лятото, защото се беше прецакал климатика и щяхме да изпукаме 2-3 дена, така че е лично тестван.Ето за тези говоря, но са в други разцветки. Послените, които гледах бяха на мечета, много са симпатични! И кучетата ги обожават.

Публикувано: 15 December 2011 - 02:33 PM
 ShiBumi_GirL, в 15 December 2011 - 01:28 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 15 December 2011 - 01:28 PM, написа:
Ех така се бях зарадвала...

А не би ли трябвало стоките да са еднакви във всичко магазини?
Както и да е, аз ще продължа да обикалям и в други квартали

п.п. колкото до тези на Milla аз имам такива (е малко по-големички), но тези, които показа ShiBumi_GirL страшно много ми харесаха

Публикувано: 15 December 2011 - 02:36 PM
 Milla, в 15 December 2011 - 01:56 PM, написа:
Milla, в 15 December 2011 - 01:56 PM, написа:
 А дюшеците за кошара са по-ниски, плътни, меки, не събират косми, изолират, когато някой крайник се протегне е удобно, без да се буди кучето. Цената им е 17лв. Спала съм на единия лятото, защото се беше прецакал климатика и щяхме да изпукаме 2-3 дена, така че е лично тестван.
 А дюшеците за кошара са по-ниски, плътни, меки, не събират косми, изолират, когато някой крайник се протегне е удобно, без да се буди кучето. Цената им е 17лв. Спала съм на единия лятото, защото се беше прецакал климатика и щяхме да изпукаме 2-3 дена, така че е лично тестван.Ето за тези говоря, но са в други разцветки. Послените, които гледах бяха на мечета, много са симпатични! И кучетата ги обожават.

А от къде ги вземате тез дюшечета?

Публикувано: 15 December 2011 - 02:43 PM
 Меки са и са на същата височина като тези от едно време 10см.Първо минахме през такъв,но той беше разпердушинен на малки парчета.Вътре има едно като вата такова и е било голям кеф да се вади от там
 Меки са и са на същата височина като тези от едно време 10см.Първо минахме през такъв,но той беше разпердушинен на малки парчета.Вътре има едно като вата такова и е било голям кеф да се вади от там   Тези не са ги ръфали изобщо.Главно зимата спят на тях и са поставени на терикот,относно големината на кучета изтягат се в цял ръст и са по 50кг.
 Тези не са ги ръфали изобщо.Главно зимата спят на тях и са поставени на терикот,относно големината на кучета изтягат се в цял ръст и са по 50кг.  

Публикувано: 15 December 2011 - 02:51 PM

Публикувано: 15 December 2011 - 03:58 PM
 aldald, в 15 December 2011 - 12:36 PM, написа:
aldald, в 15 December 2011 - 12:36 PM, написа:
Потърсете в домашни потреби, магазини за детско обзавеждане, но от по-простичките, защото иначе цените са много надути.
Аз живея в Добрич. Тук ги има. Ако не можете да си намерите по принцип бих могла да пратя на някото с куриер за негова сметка, но ще е по-добре ако е за повече бройки, така ще излезе по-евтино за вас, а понеже не са много малки и на мен ще ми е удобно да отида само веднъж. Има карго услуга 100кг./35лв. или нещо такова. Което мисля, че би оскъпило примерно 10 дюшека с по 3.50лв., т.е. 20-21лв. на парче. Е, не за 9.99
 -
 -

Публикувано: 03 January 2012 - 02:31 PM

Публикувано: 16 January 2012 - 01:04 PM

Но сега вече сме по големички и мислим да си направим ново легълце.В началото на темата има обяснение,как да направим легълце от стар юрган,но за съжаление липсват снимките.Ако може някой да ми обясни как точно се правят стеничките от четерите страни.Това не ми стана ясно.И как точно се облича самото юрганче за да може калъфа да се сваля и пере.Ще се радвам и на снимки.
 Но сега вече сме по големички и мислим да си направим ново легълце.В началото на темата има обяснение,как да направим легълце от стар юрган,но за съжаление липсват снимките.Ако може някой да ми обясни как точно се правят стеничките от четерите страни.Това не ми стана ясно.И как точно се облича самото юрганче за да може калъфа да се сваля и пере.Ще се радвам и на снимки.

Публикувано: 16 January 2012 - 01:27 PM

(дано изобщо нещо се разбира)
Защрихованото в червено са парчетата, които се режат. Със сините стрелки е показано останалото парче, което се навива на руло (до пунктира) и оформя повдигнати бордове.
Парчетата, които са изрязани се наслагват и зашиват в средата за уплътняване.
И аз си поиграх и направих такова легло.
Но не мисля, че може да се направи калъф заради повдигнатите бордове. Поне аз нямам идея как.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 17 January 2012 - 12:43 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +