сега в темата ставало въпрос за това, а не за онова!
  сега в темата ставало въпрос за това, а не за онова!Ами да направим тогава нова тема с ново заглавие, за да се престрашите да отговорите на горепоставените въпроси?!??
След като темата е за борсите, какво правят в тази тема имена на хората нямащи нищо общо с тази дейност? Какво правят снимки от личен характер нямащи нищо общо с темата публикувани без съгласието на авторите? Какво правят архиви и видеоклипове от преди 10 години касаещи бездомните кучета? Оплетохте се съвсем в жалките си опити да отворите очите на "слепците" и обикновените хора любители на породата! Точно ВИЕ които се криете като мишки и не желаете да се представите!
И да се върнем на темата:
 chihuahuas, в 17 July 2012 - 01:17 PM, написа:
chihuahuas, в 17 July 2012 - 01:17 PM, написа:
и
 chihuahuas, в 17 July 2012 - 02:22 PM, написа:
Последно за кое става въпрос?
 Вие, ние ...
  Вие, ние ... Мисля,че няма да се налага отново да копирам въпросите от горният пост, защото смятам сте достатъчно грамотни да ги прочетете и да отговорите?
Много интересно, никой не смее да излезне с името си, ЗАЩО? Обяснете защо! До тук мисля,че и за борсите и за развъдниците се говореше с имена! Имате куража да подмятате разни "интресни факти" , а нямате куража да се представите публично! Да, така е много удобно и лесно, всеки може така
 Мисля,че с този пост нещата се изчерпаха!
  Мисля,че с този пост нещата се изчерпаха!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +