Бяла мишка
Публикувано: 10 January 2008 - 03:25 PM
Аз съм имала бяла мишка за една вечер ;D. Връщам се от разходка с Нерон и пред зоомагазина до нас едно мишле бяло. Предположих, че е от магазина. Успях да го хвана и го взех в нас до другият ден, за да им го върна... тогава имах и хамстери.Което забелязах, че миришеше много лошо като се изпишка, непоносима миризма беше. Иначе сладурче беше. Не хапеше. На другият ден им го върнах и те потвърдиха, че е от тях мишлето и го пуснаха при другите от където било избягало. Имах и снимка негова, но е на обикновена и не съм я сканирала на компютъра.
Публикувано: 10 January 2008 - 05:22 PM
Една колежка измъкна един такъв сладур от упражненията по микробиология ;D
Вече повече от 6 месеца мисля че има от както си го взе, много е сладък.Не хапе (поне мен де ;D) и на всичкото отгоре съжителства с котарака и ;D
Ако мога ще го снимам следващия път като и отида на гости :blink:
Вече повече от 6 месеца мисля че има от както си го взе, много е сладък.Не хапе (поне мен де ;D) и на всичкото отгоре съжителства с котарака и ;D
Ако мога ще го снимам следващия път като и отида на гости :blink:
Публикувано: 10 January 2008 - 09:25 PM
tedito ти учиш в Тракийския нали?
Ами моя мишо не обича да го пипам по принцип.Не ме хапе ама като го докосна и бяга.Иначе е голям сладур като почне да си подрежда къщата и да си прави гнездо.Толкова дълбоко го прави,че направо не се вижда като легне в него.Няколко пъти съм си мислила,че е избягал ;D
Ами моя мишо не обича да го пипам по принцип.Не ме хапе ама като го докосна и бяга.Иначе е голям сладур като почне да си подрежда къщата и да си прави гнездо.Толкова дълбоко го прави,че направо не се вижда като легне в него.Няколко пъти съм си мислила,че е избягал ;D
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Публикувано: 19 November 2008 - 08:06 PM
Eх, открих го този форум на време значи! :wub:
Ееее, и аз да се присъединя.. преди 10 минути обедих майка ми да си взема бяла мишка! Направо съм на 7мото небе! :yahoo:
Мога ли да ви помоля да ми обясните малко по-подробно и най-важното за белите лабораторни мишки, ако обичате.. в интернет намерих една статия, в която пишеше, че трябва да се отглеждат по 30-40 наведнъж :o :rolleyes: , могат да живеят във стъклени аквариуми на стайна температура, ядат специална храна за мишки и това. Дори нямаше снимки, но на английски като написах и излязоха :) Та може ли да ми разясните малко повече :- В смисъл може ли примерно 1 да се отглежда, или максимум 2-3. :'( Много искам мишленце, но като видях 30-40 ми се сви сърцето ;D Каква им е цената, нещо по-специално така.. :P Мноого благодаря предварително!! ;)
Ееее, и аз да се присъединя.. преди 10 минути обедих майка ми да си взема бяла мишка! Направо съм на 7мото небе! :yahoo:
Мога ли да ви помоля да ми обясните малко по-подробно и най-важното за белите лабораторни мишки, ако обичате.. в интернет намерих една статия, в която пишеше, че трябва да се отглеждат по 30-40 наведнъж :o :rolleyes: , могат да живеят във стъклени аквариуми на стайна температура, ядат специална храна за мишки и това. Дори нямаше снимки, но на английски като написах и излязоха :) Та може ли да ми разясните малко повече :- В смисъл може ли примерно 1 да се отглежда, или максимум 2-3. :'( Много искам мишленце, но като видях 30-40 ми се сви сърцето ;D Каква им е цената, нещо по-специално така.. :P Мноого благодаря предварително!! ;)
Публикувано: 21 November 2008 - 02:15 PM
Няма проблем да се гледа една, две и повече :) хранят се с това което и другите мишки, само дето са бели и са създадени първо в стерилна среда с цел да ги исползват при тестове
И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Публикувано: 21 November 2008 - 03:11 PM
Ами, нещо по-специално? Могат ли да се къпят, кога им се сменя "постелята", кога им се дава храна, по колко, че да не затлъстеят? ;D Аз търсих общо за отглеждане на мишки в гуугъл, но излиза много малко информация - и то най-вече размножаването им. ;)
Публикувано: 22 November 2008 - 01:31 AM
Значи чистиш максимум на два дена храниш от 2-3 пъти на ден порцийте ти ще ги определиш от баня нямат нужда
И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.