Размер на подписите
Публикувано: 15 October 2009 - 11:01 AM
Целия форум е пълен с ОГРОМНИ ПОДПИСИ !
Значи - ще ги чистя без предупреждение, независимо какви са и на кога са.
Има определени размери за подписите - моля ви, спазвайте ги ! Ако определените размери ви се виждат малки, можете да пишете тук с предложение за промяна, но не може да слагате подписи извън определените за това размери в правилата.
Значи - ще ги чистя без предупреждение, независимо какви са и на кога са.
Има определени размери за подписите - моля ви, спазвайте ги ! Ако определените размери ви се виждат малки, можете да пишете тук с предложение за промяна, но не може да слагате подписи извън определените за това размери в правилата.
Публикувано: 15 October 2009 - 11:15 AM
Аз исках да питам.
В началото пише:
Подписът може да представлява:
1. Само картинка (без текст) с максимална широчина 450 пиксела и максимална височина 130 пиксела. Допуска се една единствена картинка.
2. Картинка с максимален размер 450x90 пиксела и два реда текст нормална големина. Допуска се една единствена картинка.
3. Само текст - максимум 4 реда текст с нормална големина.
Значи моя и много други подписи нарушават това нещо. Да се промени на 2 картинки може би с по-малък размер?
В началото пише:
1. Само картинка (без текст) с максимална широчина 450 пиксела и максимална височина 130 пиксела. Допуска се една единствена картинка.
2. Картинка с максимален размер 450x90 пиксела и два реда текст нормална големина. Допуска се една единствена картинка.
Значи моя и много други подписи нарушават това нещо. Да се промени на 2 картинки може би с по-малък размер?
Публикувано: 15 October 2009 - 11:22 AM
Цитат(rodegunda @ Oct 15 2009, 12:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз исках да питам.
В началото пише:
В началото пише:
В момента питам модераторите дали да добавя един мод за подписите, при който ако бъде добавен, няма да може да се поставят подписи извън ограничението. Да, подписа ви нарушава правилата и ако не го коригирате, довечера ще го коригирам. За сега това са правилата, ако се приеме да бъдат други, ще бъдат добавени в правилата.
Поне моето желание е да останат 450/130 като максимален размер. Но глас форумен - глас божи

Иначе не виждам проблем да са и три картинки, стига размера да е спазен. Все пак ще питам модчетата и ако те одобрят, ще бъде коригирано.
Публикувано: 15 October 2009 - 11:56 AM
Според мен размерът по хоризонтала нищо не пречи да е и повече. Той не те кара да скролваш като луд, ако има пет такива подписа на страницата. Една лента, определете височината, широчината трябва да е минималната широчина на полето за постове и това е.
Публикувано: 15 October 2009 - 03:25 PM
Цитат(dog.bg @ Oct 15 2009, 03:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
да не изчезнат всички подписи ...
Aхаха, голям пис ще настане

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2009 - 12:13 AM
Та какво за големите подписи? (2 бр. на страницата)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 October 2009 - 10:01 AM
Цитат(bushkata @ Oct 29 2009, 12:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Та какво за големите подписи? (2 бр. на страницата)
Оправени. Мерси!
Публикувано: 10 December 2009 - 12:07 AM

Публикувано: 30 December 2009 - 05:50 PM