Dog.bg Форуми : Разгонването?!?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Разгонването?!?

#81 Потребителят е офлайн   Darsiniq Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2009 - 02:34 PM

Моята ротка беше разгонена преди три месеца и сега се разгони пак,само 4е нещо и виси отзад като ''плацента'',назнам и аз какво е.Заведахме я на лекар и той и даде хапчета ''ноновулин''.Моля ви ако някой му се е случвало нещо подобно да ми пише.Много съм притеснена и за хапчетата да не и навредят нещо.От малък град съм и нямам възможност да я водя на друг лекар,а нашия по скоро се занимава със дом.животни (свине,овце,кози) отколкото с кучета.Не ни каза нищо само спомена не я заплождайте,защото ще и излезе цялата матка на вън.

#82 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 02:38 PM

Това куче защо не вземете да го кастрирате-така с хапчета и селски доктори нищо добро не му се пише...Ако трябва уговорете се за кастрация при някой добър доктор от град,който е близо до вашия щом така стоят нещата...
User's Signature

Качена снимка

#83 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 23 January 2009 - 03:16 PM

Разбирам твоите кучета да са кастрирани и да даваш такива съвети но като не са защо се обаждаш...тук само карате хората да си кастрират кучетата...конкуренция какво да се прави нали хората предпочитат да си вземат неродословно кученце за 200 кинта от колкото родословно с 3 нули отзаде. :-

#84 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 03:17 PM

Цитат

...а нашия по скоро се занимава със дом.животни (свине,овце,кози) отколкото с кучета.Не ни каза нищо само спомена не я заплождайте,защото ще и излезе цялата матка на вън.

бързо - бързо в по-голям град на по-учен лекар! :(
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#85 Потребителят е офлайн   Darsiniq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 08:42 PM

Aман от такива лекари....На 40 км. съм от Варна,но сякаш взе да се прибира това "чудо",ще изчакам още няколко дни и ако трябва ще я заведа до Варна.Много ми е трудно,защото е много голяма и тежка и не мога я удържа.Дърпа ме и ще ме събори.А не дай си боже скочи на някой,не ме се мисли кво ще стане,че и аз не мога я удържа.Но все пак Ви благодаря....

#86 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 01:24 PM

Цитат

Aман от такива лекари....На 40 км. съм от Варна,но сякаш взе да се прибира това "чудо",ще изчакам още няколко дни и ако трябва ще я заведа до Варна.Много ми е трудно,защото е много голяма и тежка и не мога я удържа.Дърпа ме и ще ме събори.А не дай си боже скочи на някой,не ме се мисли кво ще стане,че и аз не мога я удържа.Но все пак Ви благодаря....

Ами намалете разходките ! Намордник също може да свърши работа ! ;)
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#87 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 01:28 PM

Я да попитам колко време траеше разгонването...14 дни ли?Че тази сутрин забелязах,че кучката се е разгонила и цяла сутрин запушвам дупки.

#88 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 31 January 2009 - 05:38 PM

Цитат

Я да попитам колко време траеше разгонването...14 дни ли?Че тази сутрин забелязах,че кучката се е разгонила и цяла сутрин запушвам дупки.
Освен през дупки, могат и ограда да прескочат.  :-
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#89 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 05:50 PM

Виждам,че си търсиш повод за заяждане...бъди сигурна,че оградата няма да могат да прескочат.

#90 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 05:52 PM

Ни най-малко, просто случаите на прескочени огради са доста. Хората не предполагат на какви геройства са готови кучетата, когато надушат разгонена.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#91 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 11:52 AM

Когато се заплоди кучката,веднага ли спира кървенето...или си продължава до края на разгонването.

#92 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 06:51 PM

Е добре де сега ако я пусна,нищо ли няма да стане...а това избистряне на кръвта в края на разгонването ли е.

#93 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 08:07 PM

Айдеее, то се очакваше, че и ти ще си размножител, Махорец, ама не толкова рано.
User's Signature

Качена снимка

#94 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 February 2009 - 08:10 PM

Mahorec,  не ми харесва посоката на въпросите ти. Следващите ти чуденки от този сорт, ще бъдат трити.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#95 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 10:14 PM

Оффф питам сериозни неща а вие ми се перчите на среща  :rolleyes: ...какво мисля да правя си е моя работа,и не виждам причина да ми се трият постовете...Но щом тук е забранено да се говори за такива работи ОК! спирам, и без това намерих всичко което ми трябва.
Navar,мерси,че ми отговаряш на въпросите. :palec:

#96 Потребителят е офлайн   vladopetkov Икона

Публикувано: 07 February 2009 - 12:38 AM

Здравейте на всички.Имам няколко въпроса към вас  надявам се някой да може да ми отговори!
Имам женска ротвайлерка на 9 месеца и 20 дена.Много е Красива и кротка.На 6 месеца се разгони и продължи 25-30 дена.
Днес я забелязах че пак почва да кърви,повече спи и лежи,същото беше и на предното разгонване.Но забележете на каква възраст е.
:sos: Нормално ли е това според вас. :sos:

Преди време смятах на второто разгонване да я пусна на 1 хубав мъжкар,за да изкара кученца.Имам голямото желание да си остава още едно да си гледам,Имам тази възможност.
Сега на тази възраст не е ли още малка да има кучета.
Моля посъветвате ме дали да я пускам на тази възраст.

#97 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 12:54 AM

Моята кучка се разгони за пръв път точно когато направи 1 година...демек точно преди една година сега пак е разгонена и не мога да се оттърва от разни кучета ,от каде влизат не знам но утре сигурно ще ида да взема едно хапче против бременност,и по нататък ще я кастрирам.Вечер я затварям на едно място кадето има една малка дупчица от кадето си подава главата,тая вечер се прибирам и гледам едно куче излиза от там,а аз си мисля,че съм я опазил от загорели песове...пък то кво?всяка вечер сигурно е имала посетители.... направо съм на седмото небе от гняв,сигурно няма да мога да спя............... :gnqv: :gnqv: :gnqv:
моя съвет е да не я пускаш на никого,докато не направи 2 години,и я пази много.

#98 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 01:08 AM

Изчакай да й мине разгонването и веднага я кастрирай.
Не съсипвай кучето с хапчета - те са МНОГО вредни, достатъчно даде от себе си...
User's Signature

#99 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 01:32 AM

Ще му мисля сутринта...но така ме е яд...цяла седмица навсякъде я вземам с мен,само и само да не я оставям сама...а накрая се оказа,че всяка вечер са си правили оргийки с кварталните псета,хем си го помислих,че през тази дупчица може да се натика някой пич ама...така е човек се учи от грешките си. :gnqv: :gnqv: :gnqv:

#100 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 08:45 AM

Цитат

но утре сигурно ще ида да взема едно хапче против бременност,и по нататък ще я кастрирам

Много добре, момче! Започваш да узряваш за истината.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Не можеш да публикуваш нова тема