Бисери относно ротвайлери
Публикувано: 28 February 2009 - 08:57 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 15 March 2009 - 12:29 AM
Ученици откриха 360 лв. в кутия от дамски чорапи и ги дадоха на полицията
ПЛЕВЕН. Три хлапета намериха 360 лева в кофа за боклук и ги предадоха в полицията въпреки кризата. Парите били пъхнати в кутия от дамски чорапи. Допуска се, че кофата може да е използвана като тайник на наркодилъри. Петокласничката Лилия Маринова от езиковата гимназия в Плевен видяла банкнотите в контейнер за смет край пицария, където хвърлила хартийка от вафла. Момичето показало находката на съучениците си Адрияна Иванова и Атанас Христов.
Наблизо обикалял подозрителен тип, който водел ротвайлер на каишка и децата здравата се изплашили. Все пак те измъкнали от ламаринената кофа първо 60 лева. За миг ни хрумна да си ги разделим, но веднага се отказахме, разказаха те. Малко след това видели и останалите банкноти - три стотачки. Адрияна си спомнила как прабаба й плакала дълго наскоро, защото джебчии отмъкнали цялата й пенсия. За това без повече да се двоумят, 11-годишните малчугани решили да предадат парите. Появила се и учителката им Ирена Цветкова и ги завела в полицията, където предали сумата.
Ако до месец не се появи собственикът, парите ще отидат в републиканския бюджет. Тийнейджърите от плевенската езикова гимназия и педагожката обаче се надяват притежателят им да се обади. Вчера те бяха категорични, че пак биха сторили същото, ако случката се повтори. Трогнати, полицаите подарили на децата книжки за оцветяване.
Отраканият Наско набързо пуснал версия, че може би са попаднали на тайник на наркопласьори. Техни връстници пък им се присмели, че не взели парите. Някой дори предположил, че полицаите ще се почерпят с тях. Родителите на момичетата и момчето обаче твърдо ги подкрепят. Цял ден вчера Наско, Лили и Адрияна бяха героите на школото.
Евгени Горанов
Публикувано: 21 March 2009 - 02:03 AM

Тема zaplozdane
Автор gizarinov (Нерегистриран)
Публикувано 11.02.07 23:05
imam mujko ky4e, na 2 godini ,koeto oste ne sum zaplodil.
iskam da znam: ako go pysna pri jenska s titli...ste i gi vzeme li sled zaplozdaneto ili te ste ostanat pri neia..?
koga bih mogul da kaza 4e i vze titlite pri zaplozdaneto?tozi e edinstvenia shans na ky4eto mi da vzeme titli
Ето един как му е отговорил.

Titlite se vzemat sled tretoto zaplojdane. Ne po-rano!!! Zatova ti stiskame palci. A ti stiskai gyza!
Публикувано: 21 March 2009 - 06:59 PM
navar, ти си добре, щом ще ставаш мис България. Ами ако мечтата ти беше да станеш мистър Олимпия???

От друг форум:
Цитат
За опашчицата, както ти казах, по новите стандарти не се реже.
Но по готини са с рязани опашки. За болката....сигурно ги боли, но забравят, като рязането на сливици на малко дете, после нищо не помни Laughing Бях чула, че ги вързват докато кутрето е новородено и опашката изсъхва, но за по-големички, не знам.
Опашките се режат, защото ротвайлерите са бойци и от хигиенична гледна точка Very Happy В бой е опасно другият звяр да не го захапе по опашката. Животното го заболява и може да бъде победено по-лесно. Смята се също, че тия дълги опашлета предразполагат към болести.
А и няма нищо по-сладко от дебелия кафяв и космат задник на ротвайлера, който се вижда под чуканчето Laughing
Но щом сте решили, добре.
Публикувано: 21 March 2009 - 07:31 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 12:40 PM
Чистокръвен мъжки руски ротвайлер търси женска чистокръвна руска или германска ротвайлерка с цел създаване на поколение.Препоръчително е да е от София
Ето и снимчица та да видите вие що е то "руски" ротвайлер

The Devil u Know is Better than the Angel u Don't!
Публикувано: 02 April 2009 - 07:09 PM
Цитат
Перфектен мъжки ротвайлер търси своята жена с цел създаване на семейство (малки ротваилерчета) :) кучето ми е напълно здраво. Има всички ваксини и никога не е боледувало.. ако се интересувате и имате женско куче от породата ротвайлер и искате да създадът семейство ми пишете на скайп *** или на емайл *** телефон *** . :)
Голям зор, големи напъни да стане татко този перфектен, само в нечия глава, ротвайлер, ейййй!
И познайте от кой -

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 April 2009 - 07:20 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 10 April 2009 - 06:12 AM
mr.eko, в Jan 15 2009, 01:08 PM, написа:
Кучето ще живее на вън в къщичка.Трябва ми за пазач, но и да може да е семеен приятел! Чел съм много за ротвайлерите и него мисля да взема, но .......
А за лабрадора мисля, че ще се игеае повече.Ами за немската овчарка тя според мен е крастоска между двете.Очаквам коменраеите ви ?
това го бях пропуснал

Публикувано: 21 April 2009 - 10:12 PM
-Това е гончи нали ?
-Не , ротвайлер .
-А , отдалече ми заприлича на гончи , щото е голямо за ротвайлер . :)
Казвам на една колежка , че ротвайлерът трябва да остане спокоен при изстрел , отговорът :
- А , да . И на мен са ми казвали , че това по принцип са тъпи кучета .

Публикувано: 20 June 2009 - 09:46 PM
DARGON, в Jun 20 2009, 07:40 PM, написа:

Публикувано: 29 June 2009 - 06:34 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."