Dog.bg Форуми : Бисери относно ротвайлери

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (18 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бисери относно ротвайлери

#301 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2012 - 02:07 PM

Показване на мнениетоmiro1a, в 18 September 2012 - 01:51 PM, написа:

виждал съм няколко такива.. булонка , пудел... с някви розови отенъци

при тях май има някакво оцветяване (не знам причината)

#302 Потребителят е офлайн   miro1a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 02:34 PM

не бе :) жива шарена боя - примерно червено, синьо, розово .. и подобни... :)

#303 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 02:44 PM

лелеее, ужас!

#304 Потребителят е офлайн   achkyy93 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2013 - 07:43 PM

На мен любимото ми е:
"Аз знам,че ротвайлерите много често изяждат собствениците си,защото имат шип в главата и като навършат 3годишна възраст подивяват и забравят собствениците си!Това са най-опасните кучета!"
Или:
-Внимавай това куче е много опасно и кръвожадно!
-Ти имал ли си ротвайлер?
-Не,ама съм чувал много за ротвайлерите
-Някой твой приятел има ли ротвайлер?
-Не,амаа... - тук просто продължавам и решавам,че няма смисъл да му променям мнението

Аа и да не забравя...Един хипер разбирач:
"Аз в армията обучавах кучета и ги бях научил да изпълняват команди,без да им говоря!Само по движението на пръстите ми!Много кучета съм обучил и един генерал разказал за мен на една немска мутра и се грижех за кучетата му.Имаше 5 немски ротвайлера!Такива кучета не си виждал!Не са като твойто!Женските бяха по над 80кг.Огромни и само мускули...Ама ядяха само месо и кокали!Забрави за гранулите и ще останеш много доволен!"(не е баш цитат,защото помня само историята,която ми разказа,а не точните му думи :) Общо взето много хвалеше немските 80 килограмови ротвайлери)

#305 Потребителят е офлайн   Angel`eyes Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 March 2013 - 02:19 PM

Защото не сте чували УНИКАЛНАТА която на мен ми се случи да чуя...Както си вървя и ме среща един леко чалнат приятел който в момента в който ме видя с кучката не ми даде и да го поздравя дори ми директно ме атакува с историята си.Еееее твой ли е този "рокфелер" след което почна да ми обяснява супер горд,че знае се е получила породата и на кого е кръстена.А историята била,че сина на Рокфелер бил запален по боевете с кучета и естествено понеже е много богат платил на група биолози да "кръстосат" 2 модела подходящи кучета,че видиш ли да се получи перфектното куче боец...Крастосали били питбул,защото е здраво и мускулесто куче с доказани умения и доберман заради злобата височината и издръжливостта му...Така се било извъдило кучето което нарекли на първия му собственик и поръчител РОКФЕЛЕР :)))))

#306 Потребителят е офлайн   achkyy93 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 March 2013 - 01:23 AM

Показване на мнениетоAngel`eyes, в 16 March 2013 - 02:19 PM, написа:

Защото не сте чували УНИКАЛНАТА която на мен ми се случи да чуя...Както си вървя и ме среща един леко чалнат приятел който в момента в който ме видя с кучката не ми даде и да го поздравя дори ми директно ме атакува с историята си.Еееее твой ли е този "рокфелер" след което почна да ми обяснява супер горд,че знае се е получила породата и на кого е кръстена.А историята била,че сина на Рокфелер бил запален по боевете с кучета и естествено понеже е много богат платил на група биолози да "кръстосат" 2 модела подходящи кучета,че видиш ли да се получи перфектното куче боец...Крастосали били питбул,защото е здраво и мускулесто куче с доказани умения и доберман заради злобата височината и издръжливостта му...Така се било извъдило кучето което нарекли на първия му собственик и поръчител РОКФЕЛЕР :)))))

Напомни ми за съседът ми,който като видя Дани за първи път ми каза следното:"Ачка,внимавай и дръж много изкъсо това куче.Те са ловци,заложено им е генетично да дебна и убиват!".А това е човекът,заради който като малък имах страх от кучета,защото неговият НОК ме беше хапал няколко пъти...

#307 Потребителят е офлайн   desidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2013 - 10:33 PM

На мен наскоро ми обясняваха , че имало три вида ротвайлери , от които руските са най-едри и големи тежащи около 100 кг.:ud_009:

#308 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 31 March 2013 - 10:43 PM

:ab_041: то тва да не е кавказец :ab_041:
Най-го обичам тоя момент като почнат да ми се обясняват с тия ми ти руски ротвайлери по 70-80кг с глави като Хелуинска тиква.И са много убедени страхотен,огромен,голям ротвайлер е определението и критерия за чистокръвен ротвайлер.Върви обяснявай стандарти.
Обяснявам аз колко са кг по стандарт и един ми вика абе кво ме интересуват стандарти моя е 70кг и е като тигър :ab_041:
Като го видят по улиците и хората минавали на отсрещния тротоар :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#309 Потребителят е офлайн   achkyy93 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2013 - 04:48 PM

"имах един ротвайлер ама умря от нещо...ходих с една ръчна количка и му взимах от кланицата по една количка свински глави на ден.Беше огромен,70кг,ама само мускули.."

На мен ми е много интересно откъде толкова много разбирачи и собственици на ротвайлери в България...В моето малко градче - 20 000 жители,а по думите на всеки срещнат сигурно има 30 000 ротвайлера :D

#310 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2013 - 08:46 AM

Цитат

От: Тодор Email: tod.....@ gmail.com Дата: 2013-04-10В момента живея в София но ще се местя да живея в областта. Това не е толкова важно. Искам да си купя ротвайлерче около 5 месечно. Колко ще ми струва и как ще стане, не държа да е с паспорт. Нещо по скоро евтино, забравих да кажа че трябва да е женско.Това са ми въпросите.Благодаря.

Такива хуманоиди като ми пишат, се сещам за следната весела и поучителна какафония от думи:

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахмепари и купихми тристаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука.Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета миби два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълнаотлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината вграда не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно

Поне едно "здрасти" да му се беше откъснало от сърцето, ако не друго. Ама това не е толкова важно, а и нямам без паспорт, хеле па за областта ... някой сеща ли се как да стане? :tb_195:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#311 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 August 2013 - 01:18 PM

Показване на мнениетоklkv, в 19 July 2013 - 10:20 AM, написа:

За съжаление е пълно с хора , които искат да имат "ротвайлер" на цена от 50 до 100 лева.

за съжаление,кинологията е за съжаление....дисплазия има най вече при клубните кучета поради свръхпроизводството и инбрийдинга,залитането по екстериора,забатачва "интериора" ако ме разбираш,хората пари фалшифицират,ти ми говориш за родословия...кинолозите в България се броят на пръсти,виж тези които въдят клубни кучета и ходят по изложби са много-но това не ги прави кинолози...разбираш ли разликата??
Качена снимкаако не ще ти обясня,за да бъдат признато за кинолози хората в нормалния свят учат 5-6 години,и получават диплома за това.това е като за имаш кола,примерно мерцедес,да го ремонтираш в гаража си пред блока и да се определяш като автоспециалист или експерт по марката ...лек ден

Качена снимка МОД. + МОД.

Искрено се радваме и забавляваме с премъдростите, които може да научи човек от нашето любимо форумче. Качена снимка

#312 Потребителят е офлайн   rejo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 September 2013 - 12:59 PM

Преди години с мой приятел разхождаме кучето му порода рот.Спира ни един чичка и директно започна да ланка:
-Това куче що толко голямо,не съм виждал такова,с трупове ли го храниш? ...след това както беше учуден от размерите на кучето почна да разправя той какви големи песове гледал навремето от рота по големи,уж не беше виждал де,ама гледал,но нататък монолога не си го спомням,запомнил съм само първото му изречение :D

#313 Потребителят е офлайн   spongi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 September 2013 - 07:04 PM

Здравейте приятели. Във връзка с темата искам и аз да се оплача от хора които си мислят, че ротвайлерите са най-тъпите кучета които освен това изяждат стопаните си. Беше преди десетина дни когато с мои познати се заприказвахме за кучетата които гледаме в момента. Единият от тях започна да ме кори, защо след като съм имал две немски овчарки, съм взел да гледам ротвайлер. След това ме заля със словесна лавина от типа : Не се подават на дресура, не слушат стопаните си, правят каквото си искат, с две думи най-простите от кучетата. След като се наслушах на простотиите му, му отговорих, че мнението на покойния кинолог Кръстю Богатинов /приятел на баща ми/ за ротвайлера е, че, за ротвайлера е най-универсалното куче със силен характер и тялото и висок интелект, което се подава на дресировка. Но за да успееш да "шлифоваш този диамант" е нужна "желазна ръка в кадифена ръкавица". След това едно момче каза, че са имали ротвайлер който за да изпълни дадена команда е трябвало да го удари с лопатата по главата, на което му отговорих, че кучето прилича на стопанинът си........ и мисля, че без да искам го засегнах..., но както и да е, поне за моята Астра, съседите казват, че е с нрав на лабрадор

#314 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 08:55 AM

Показване на мнениетоspongi, в 24 September 2013 - 07:04 PM, написа:

... за да успееш да "шлифоваш този диамант" е нужна "желазна ръка в кадифена ръкавица". След това едно момче каза, че са имали ротвайлер който за да изпълни дадена команда е трябвало да го удари с лопатата по главата, на което му отговорих, че кучето прилича на стопанинa си........ и мисля, че без да искам го засегнах..., но както и да е, поне за моята Астра, съседите казват, че е с нрав на лабрадор

Хич не си го засегнал, такива даже и не разбират какво им се казва всъщност. Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#315 Потребителят е офлайн   miro1a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2013 - 07:49 PM

Забелязал съм че повечето "бисери" и евентуално, проблеми с кучетата възникват във 99% от проблеми с, и във, хората... не с кучетата.
това разбира се, не само за породата.

#316 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 01:59 PM

Поредният. Не събрах кураж да му отговоря ... Качена снимка

Цитат

От: александър цоков Email: sasho***6@****ail.com Дата: 2013-12-18 Здравейте,по принуда съм собственик на ротвайлер.Случаят е неприятен за коментар.Вече сме на 6 месеца,със всички ваксини."Не""седни""тук"ги изпълняваме добре.Доста е куражлия при вида на други кучета но не го поущрявам.Бих искал да го науча и на други неща"не да го правя циркаджия"Моля Ви да ми препоръчате някъква литература.

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#317 Потребителят е офлайн   kristalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 02:32 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 19 December 2013 - 01:59 PM, написа:

Поредният. Не събрах кураж да му отговоря ... Качена снимка

Цитат

От: александър цоков Email: sasho***6@****ail.com Дата: 2013-12-18Здравейте,по принуда съм собственик на ротвайлер.Случаят е неприятен за коментар.Вече сме на 6 месеца,със всички ваксини."Не""седни""тук"ги изпълняваме добре.Доста е куражлия при вида на други кучета но не го поущрявам.Бих искал да го науча и на други неща"не да го правя циркаджия"Моля Ви да ми препоръчате някъква литература.

Аз съм куражлийка,пък и съм руса...следователно-порядъчно и непосилно тъпа :) ,та издиктувай ми какво да му отговоря на тоз кадър и ще го направя:ab_041:
User's Signature

Дори и най-гордите птици слизат на земята,за да пият вода!

#318 Потребителят е офлайн   icetto85 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Rottweiler

Публикувано: 27 December 2013 - 11:51 PM

Привет и от меН... :re_037:
Разхождам си един ден Арес първият ми Рот (за съжаление почина ) среща ме един човек и ми казва, а бе момче защо си подстригал кучето, и чак някакъв ми се присмива, погледах погледах и си продължех без коментар
Друга случка със сегашният мит Рот Макс спира ме един човек и ми казва Пекинез нали!!! най редовно го бъркат с Питбул :ud_009:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#319 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2014 - 03:15 PM

Цитат

Мъжки ротвайлер за разплод.

-Произход ЮАР.

Той е само на 2,5 години ,но за 2 месеца заплоди 4 кучки.

За контакт: БИЛЛА-1/ ВЕНЦИ/ СЛИВЕН

Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#320 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 January 2014 - 03:16 PM

Брех много е оборотен явно.Това ще да е защото е от ЮАР :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема