силно кървене от венците на куче
Публикувано: 16 January 2008 - 07:48 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 07:19 PM
Публикувано: 02 February 2008 - 10:38 AM
Лечението с антибиотици няма да помогне!!!!!!!!!!
Имайки предвид породата и възрастта и най-вероятно в съвсем скоро време ще се засилят кръвоизливите.
Ако държите на живота на кучето си НАМЕРЕТЕ ветеринарен лекар!
Послеслов:приканвам всички колеги да не отговарят с конкретни лекарства и дозировка на господина.
Публикувано: 03 February 2008 - 10:12 AM
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ, НО ПЪРВО СЕ УВЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ СИ ПОПРАВЯТ САМИ АВТОМОБИЛА И НЕ ВАРЯТ КОМПОТИ ПРЕЗ УЙКЕНДА...ПОВЯРВАЙТЕ МИ, ПОКАЗАТЕЛНО Е !
Публикувано: 03 February 2008 - 10:37 AM
Исках да съм сигурна, че е е жизнено необходима тази процетура по почистването, защото чета във форума за вредата от упойката.
Консултирах се и с ветеринарен лекар, който се изказа че не си заслужавало да водя кучето на 100 км за да и се чисти зъбен камък, тъй като вече била стара.
Това, което мисля да направя е да бъде упоена във ветаринарния кабинет и да намеря желаещ зъболекар/срещу заплащане естествено/, да извърши почистването.
Публикувано: 03 February 2008 - 10:56 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 February 2008 - 11:58 AM
Искам да изясня, че ползвам форума не защото не искам да платя на ветеринарен-а защото това е лесен и приятен начин да се поделят приблеми или опит. Ясно е че никой не е ангажиран със дадената препоръка и решението как да постъпи всеки взема сам, така че нека да не се държим агресивно /напр. Бултериера/
Публикувано: 03 February 2008 - 03:37 PM
СПРЕТЕ ВЕДНАГА да слагате в очите тази "кравешка гадост,за вимета"/ако ви го е предписал ветеринарен лекар,толкова по-зле за него.Вашето куче има нужда от пълни кръвни изследвания!!!!!!,а те могат да бъдат направени от компетентен ветеринарен лекар специалист по дребни животни.
Публикувано: 03 February 2008 - 05:47 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 03 February 2008 - 05:51 PM
Цитат
по ми е интересно как Д-ра обяснява кръвта от тясната ноздра и око със зъбния камък :rolleyes:
Не са ли венците проблемните....!? Щом кърви и от носа, да се изключи Ерлихиоза, защото антибиотиците там са други и не вършат работа при възпалените венци. Или възпалителни ексудати през синуса и слъзния канал, пулпити...знам ли, няма ми го кристалното кълбо :blink:
Абе както казва един мой клиент : "козата си иска пръч" (вица е дето един се мъчел да си заплоди козата сам... ;D)