Пекинез
Публикувано: 19 August 2008 - 10:29 AM
Ами да, заради почивките е, предполагам. Ако не, значи сме единствените собственици на пекинези, останали тук. ;D Мишел си е много добре. Малко си забравя слушалките чат - пат, но като цяло има подобрение. Вече реагира само на гласова команда за "млъкване". :yahoo: Снощи на миличка и се спеше и си търсеше местенце, че на моя етаж е по - топло и плъхтеше, милата. И аз пак я бях нарочила, че ще умира, та до 2 часа седях да я наблюдавам да не вземе да умре. :huh: Даже се обаждах на един приятел да го питам дали и неговото куче плъхти. ;D ;D ;D

Публикувано: 26 August 2008 - 12:42 PM
еми и моето е на 3 месеца 18 дена (второто муче само да оточня че то не е пекинез ) и все още се мъчиме с този проблем в смисал пика в банята и на вънка но повече пика в коридора а не в банята или на вънка както би трябвало труден момент е докто ги научиш :blink: ;)
Публикувано: 26 August 2008 - 02:40 PM
Първо: добре дошли във форума!
Второ: търпението е изключително важно и ако не се въоръжиш с него ще си береш много ядове.
Трето: ако влезеш в радела за възпитанието на кучетата, отгоре има една голяма хубава тема за хигиенни навици и там има пре много информация.
Четвърто: в кой магазин в Пловдив продават кученца? Най - добре ми пиши адреса на ЛС :blink:
Второ: търпението е изключително важно и ако не се въоръжиш с него ще си береш много ядове.
Трето: ако влезеш в радела за възпитанието на кучетата, отгоре има една голяма хубава тема за хигиенни навици и там има пре много информация.
Четвърто: в кой магазин в Пловдив продават кученца? Най - добре ми пиши адреса на ЛС :blink:

Публикувано: 26 August 2008 - 09:28 PM
Здравейте! Кажете ми как да отуча моя пекинез да пикае в нас изкарвам го навън а той бяга и пикае в нас след като се преберем от разходка с Рони навсякаде сере и пикае а като тръгна на даскало ще пикае и ще си цапа лапите и ще обикаля из нас, кажете ми как да го от уча! :stop:
Публикувано: 29 August 2008 - 06:52 AM
Цитат
Кой е Делхи? :viking: :kuchence:
Кучето на tan345 ...
Ти нали щеше да четеш темата? Вземи подхвани поне последните 30 страници ...
Добре е, че кучето ти вече знае седни. Научи го на НЕ, и ЕЛА/ТУК засега, пък после почвай и с още команди.
Нека първо да научи по-важните и да ги изпълнява винаги, пък после ще продължите с разни други ...
Работи върху това - когато му кажеш НЕ да остави чехъла или когато му кажеш ЕЛа да дойде при теб. Няма смисъл да знае легни/стой/дай лапа и още 10, но да ги изпълнява когато си иска ( за награда ... )