Пекинез
Публикувано: 18 February 2011 - 08:53 PM
Пекинезите определено са страшно умни кучета. Моя като е гладен също ходи и си бута купичките, не досажда по хората, да скимти или нещо такова. Когато иска да излезе си отива при вратата и чака, а сутрин даже сам си отваря вратата на стаята, за да събуди спящите да го пуснат
Иначе много обича да спи по-горъб с краката на горе, обичам да казвам "Като умрял бръмбър"

Публикувано: 19 February 2011 - 02:54 PM
Хера, за всичко съм съгласна с теб.При нас изключение прави само яденето-колкото повече, толкова повече
Има един поглед "гладно сомалийче", който е много вървежен пред други хора.За спането-аз си милсех, че само Макси го владее тоя номер.Много обича така да спи и да лежи...Той се научи на тази поза когато започнах да го чешкам по корема и сега сам се нагажда

Публикувано: 14 March 2011 - 10:41 PM
Румен7410, в 13 March 2011 - 02:48 PM, написа:
дайте некоя снимка на 4 месечен пекинез, дали имат дълга козина на опашката на тая възраст?Опашката му е като на обикновенно куче дали ще стане като на пекинез???
На 4 месеца няма много да рзабереш какво ще е, защото не е с постоянна козина.Ще ти покажа моя какъв смешник беше, а сега колко е рунтав.
Добре дошла на Intense_love

Много е готино бебето, как се казва?
Ето и снимките:
Публикувано: 03 April 2011 - 02:29 PM
здравейте. Преди една седмица си взех кученце-майката е тибетски спаниол а таткото пекинез. Кученцето се казва Рафи и е много сладко, на 1 месец е. Откакто го взех обаче малко отслабна. Казаха ми че на трябва да яде трърда храна че е още малко, но ветеринаря пък ми каза да му давам твърда. Вие какво ще кажете кое е по-добре? Иначе му давам твърда храна на роял канин а имам и пастетче на педигри.
Публикувано: 03 April 2011 - 03:41 PM
poly_vd, в 03 April 2011 - 02:29 PM, написа:
здравейте. Преди една седмица си взех кученце-майката е тибетски спаниол а таткото пекинез. Кученцето се казва Рафи и е много сладко, на 1 месец е. Откакто го взех обаче малко отслабна. Казаха ми че на трябва да яде трърда храна че е още малко, но ветеринаря пък ми каза да му давам твърда. Вие какво ще кажете кое е по-добре? Иначе му давам твърда храна на роял канин а имам и пастетче на педигри.
Здравеи,ами аз Саня и давам и сега и когато беше бебе освен гранулки и яице варено яицето е от щаслива кокошка :) пилешко месо варено и нарязано на мн дребно, варени картофки,ориз