Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#11 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2005 - 07:49 PM

Цитат

С повече упоритост сигурно може да се регистрира порода български пекинез, или българска булонка:)

ООо не bl) Само не и това l) l) l)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#12 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2005 - 10:27 PM

Здравейте поклонници на "малкия император" b) !
За съжаление и аз не съм виждала ИСТИНСКИ пекинез,а това е много жалко,защото това е едно благородно и красиво куче,със забележителен характер и горда природа...

Така като се замисля....май не съм виждала ИСТИНСКИ представители на почти никоя декоративна порода,с изключение на няколко йоркита,един мини-пудел(порода,към която имам голям афинитет,защото съм имала такива майка и дъщеря,преди много години r) ) и едно чихуахуа ....и то,всичките тези "бонбони" имах щастието да видя едва напоследък,благодарение на срещите на този сайт!
Успех,приятелчета със "сплеснати" муцунки!
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#13 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2005 - 05:22 AM

Dostavihte mi istinski praznik,zapo4vaiki temata za "malkiiat imperator"-otglejdam pekinezi ot 17 godini,no edva predi 4 godini se sdobih s onova,koeto otgovaria na standarta na porodata.Naistina mnogo hora v Bg niamat ideia kak triabva da izglejda pekinezat,no "vinata",estestveno ne e tiahna.Onova ,koeto sa sviknali da nari4at taka,vsa6tnost e poroda "tibetski spaniel",ili pone prili4a na nego.
Pekinezat iziskva mnogo ejednevni griji i (moe mnenie)trudno se otglejda pri na6ite klimati4ni usloviia,osobenno prez liatoto.
4esto ima problem s di6aneto,no....vapreki vsi4ko tova spored men e edno ot nai-prekrasnite ku4eta!!!
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#14 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2005 - 04:56 PM

pekingese,publikuvai pove4e informatsiia za tozi BG razvadnik,pri parva vazmojnost!Ima li klub na porodata v BG ?
Li4no az sam po4itatel na taka nare4enata "angliiska liniia" pekingese-silno izrazena "prepaska"nad nosa,ogromni o4i i neveroiatno izla4vane.Imam takova ku4e,no dosega ne sam go pokazvala na izlojbi...i osaznavam "gre6kata si".
Iska mi se da uto4nia i o6te ne6to-ne e prepora4itelno pekingese da se otglejda ot hora bez dostata4no svobodno vreme-tazi poroda iziskva palno sebeotdavane i vnimanie...samo grijite za kozinata,naprimer,otnemat okolo 4as vreme vseki den!!!
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2005 - 05:44 PM

tsveti
пишете на кирилица, ДогБг предупреди че съобщенията на латиница ще се изтриват.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#16 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2005 - 08:46 PM

De da mojeh,s nai-goliamo udovolstvie!!! b)
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2005 - 09:26 PM

В БГ няма регистриран клуб на тези сладури за сметка на това е много харесвано куче и се продава тук за жълти стотинки ....
Ще е цяло чудо някой да се заеме с породата ...аз познавам една баба дето си взе десет пекинеза и десет хина и сега си ги кръстосва както и падне ....продава целогодишно пекинези хинови ...мини джобни ако видиш обявите ще се хванеш за главата .....
Ти май се обиди след разговора за котките нооооооооо аз не съм!!!
Поздрави от панделките !!! w)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#18 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 04:54 AM

Niama takova ne6to-ne sam se obidila,o6te pove4e pak na teb!!!Savestta mi e 4ista,sartseto-otkrito...i bogotvoria dva vida jivotni-persian cat i pekingese.E,stana mi nepriiatno-o4akvah razbirane,polu4ih ogor4enie,no...vsiako zlo za dobro!Vajnoto e,4e skoro 6te si gu6kam i persian kitten!!!A za 4udoto,nare4eno PEKINGESE-6te go bade i v BG(pone dokolkoto zavisi i ot men)...poniakoga "stavat 4udesa"!
Pozdravi!!! b)
User's Signature

#19 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 07:32 AM

Ами аз съам от Варна и като чета обявите в позвънете ми правеше впечетление тази обява за пекинези, хинове и ши тцу, че е целогодишно, ама сигурно получава ши тцу като смеси пеки с хин:)))))). Мислех, че наистина някой се занимава а то... ужас!Дори мислехме да идваме в София:)А за съжеление тук не, може да се намери истински пеки , това което продават за жалти стотинки е мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого дале4 от пеки!интерсно ми е за клубовете знам за клубът на ЙОРКИ, но ми е интерсено каква е дейноста ви? Поздрави на панделите!!! b)
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#20 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 09:08 AM

d) Привет и от мен. Аз също съм страхотен почитател на пекинезите. И от дълго време се търся такова сладко сладурче. Много се радвам, че някой се е сетил да пише за тях. Защото те го заслужават. Ще чета с огромен интерес. Пишете ако знаете как мога да се сдобия с малък мъник. Знам, че няма да е чиста порода, но аз за съжаление не мога и да си го позволя. А тези които се продават в момента не стига, че имат само малко общо с пекитата, а на всичкото отгоре и ги продават за по 200 - 300 лв.

#21 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 09:17 AM

А нямаше ли регистриран развъдник за пекинези в Пловдив май " Албус " се казваше? Май има и интернет сайт....

#22 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 01:50 PM

Първо, да наистина има регистриран развъдник, сайта им го написах в началото, но за сега се свързах със тях само по мейл, веднъж ми отговориха и чакакм втори отговор. Иска ми се във форума да има и повече практическа информация за пеки, за хранене, грижи за външния вид, както и снимки.
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#23 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 04:29 PM

ivon , моят съвет е да не прибързваш, най-добре първо пробвай да се свържеш със собственичката на развъдника в Пловдив за сега мога да ти дам само меила й albus@abv.bg, да знаеш 4е 6те трябва доста да почака6 за отговор!:) а след това ще видим, може и да не са толкова недостъпни колкото си мислиш...а са много красиви "произведения на изкуството":) предполагам, че си от София ? Там разбрах, че със сигурнист има два внесени от Русия, където според мен са едни от най-добрите развъдници с най-изящните пеки! В Русия породата е на голяма почит и хората много я ценят, един много хубав сайт на руски-www.pekingese.narod.ru в него има интерсна инфо и връзки! r)
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#24 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 10:08 PM

Цитат

d) Привет и от мен. Аз също съм страхотен почитател на пекинезите. И от дълго време се търся такова сладко сладурче. Много се радвам, че някой се е сетил да пише за тях. Защото те го заслужават. Ще чета с огромен интерес. Пишете ако знаете как мога да се сдобия с малък мъник. Знам, че няма да е чиста порода, но аз за съжаление не мога и да си го позволя. А тези които се продават в момента не стига, че имат само малко общо с пекитата, а на всичкото отгоре и ги продават за по 200 - 300 лв.

Ako iska6 samo doma6en liubimets,klas PET,moje da si kupi6 mnogo dobro ku4entse za okolo 100leva,tezi ,koito iskat pove4e...prosto prekaliavat.Uto4ni samo kakvo to4no iska6,az se nadiavam,4e moga da ti pomogna!!! r)
User's Signature

#25 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 07:43 AM

Здравейте Цвети и Пекинезче! Благодаря много за вашето внимание. Вече писах на albus и ми отговориха и то веднага :-), но за съжаление ще имат малки чак на есен. А аз в действителност нямам възможност да си купя кученце за изложби. Да наистина може да е само клас PET. Имам дъщеричка, която има рожден ден юни месец и от коледа насам все се опитвам да я зарадвам с малко сладко пекинезче. Понеже майка и е страхотен почитател на пекитата и преди години имаше такова. Не съм от София, а от дълбоооооооооката провинция. Мога да отделя само скромните 50-на лева за един сладък мъник. Аз всъщност имам огромно желание и ако семейният бюджет го позволяваше щях и повечко да дам, но..... за съжаление така стоят нещата.

#26 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 09:02 AM

Забравих да кажа, че съм от гр.Тервел, обл.Добрич близо съм до Варна нали? b)

#27 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 04:59 PM

Цитат

Здравейте Цвети и Пекинезче! Благодаря много за вашето внимание. Вече писах на albus и ми отговориха и то веднага :-), но за съжаление ще имат малки чак на есен. А аз в действителност нямам възможност да си купя кученце за изложби. Да наистина може да е само клас PET. Имам дъщеричка, която има рожден ден юни месец и от коледа насам все се опитвам да я зарадвам с малко сладко пекинезче. Понеже майка и е страхотен почитател на пекитата и преди години имаше такова. Не съм от София, а от дълбоооооооооката провинция. Мога да отделя само скромните 50-на лева за един сладък мъник. Аз всъщност имам огромно желание и ако семейният бюджет го позволяваше щях и повечко да дам, но..... за съжаление така стоят нещата.

Razbrah te dobre,za sajalenie moga da pomogna samo s informatsiia,nadiavam se(taka pone me uveriha),4e edno takova ku4entse niama da bade pove4e ot 80-100leva.EX,ako si biah v BG i moeto spaniel4e ima6e malki(nikoi ne pravi ni6to po vaprosa ot semeistvoto mi,dokato me niama),6tiah da ti podaria edno!!! r) Za6toto znam kak se 4uvstva6,izpitala sam go li4no-za da si kupia elitniia pekinez,sam 4akala blizo 2 godini....2 dalgi,dalgi godini...No "hubavite ne6ta bavno stavat"! w)
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 06:41 PM

ivon, щом като си близо до Варна най-добре проверявай обявите в Позвънете редовно www.pozvanete.bg !!! Там често има обяви за пеки, а и има хора които подаряват кученца така, че може да се разходиш насам!! Преди седмица-две подаряваха йоркита и за нула време ги разграбиха!До рожденния ден на дъщеря ти има доста време и е възможно да намериш кученце за тези пари.
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#29 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 06:50 PM

И аз забравих да кажа, че DOG.BG ми каза,че ще ни направи галерия за пеки, но ще ни трябват хубави снимки. Пак казвам, че ми се иска в галерията да сложим снимки на БГ пеки,а не на чужденци:))) за това моля, ако някой има такива снимки да ми каже или направо да ги публикува. Очаквайте скоро DOG.BG да публикува в сайта при породите стандарта на породата, който преведох тези дни. Обещаха ни и линк към форума от страничката на пеки в сайта!!!Абе движа ги аз нещата:)))))))) b)
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#30 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 07:28 PM

Bravo na tebe!!!!!!!!!!!Poddarjam te iztsialo i ti se vazhi6tavam....iz4akai samo moiat kalpazanin(koito kupih ottuk)da vleze "v nai-dobrata si forma"i obe6tavam mnogo snimki(nali sme "IMPERATORI",triabva da sme hubavi w) ).Ina4e za tezi ot BG ....i na men mi se iska po-skoro da mi izpratiat tehni snimki...sega mi gi pokazvat samo 4rez kamerata na kompiutara. r)
User's Signature

• (218 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни