Пекинез
Публикувано: 08 March 2007 - 05:44 PM
Цитат
Айде и от мен едно въпросче-Как се оправяте с бълхичките-щото са летото ще е ад а аз нямам опит.
Фронтлайн или Адвантикс,спот форма.Според мен това е най-добре.Макар че мойта по принцип е с каишка ама от най хубавите.И нямаме проблеми.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 10 March 2007 - 02:23 PM
Амии за фронтлайн отгоре се чупи и цялото съдържание се нанася по гърба на кучето(естествено в зависимост от килограмите).При адвантикс след като се отвие капачката с обратната страна се пробива и пак се нанася по гърба на кучето(пак се гледат килограмите).Слагала съм няколко пъти на мойто и на други кучета.Не е никак трудно 1super.И са за срок от 2-3 месеца.Като закупиш препарата трябва и да ти дадат лепенка която да си сложиш в паспорта за да не се налага да помниш кога си слагал и кога не.

Публикувано: 12 March 2007 - 02:31 PM
Аз лично не съм ползвала тези препарати ,ползвах една много ефикасна пудра и нямаше бълхи ,но другия начин с които се усилваше действието на пудрата беше един много ефикасен за тази цел шампоан :) Искам да ви питам какво мислите за кайшките против бълки на "Байер"?
П.С поздрави на всички кучовци :) angelpik bravoS
П.С поздрави на всички кучовци :) angelpik bravoS
Публикувано: 12 March 2007 - 02:58 PM
Може ли да кажеш каква е пудрата, за която говориш.... r)
За тези каишки на Байер нямам впечатления. Истината е, че никакви каишки не ми вдъхват доверие. Предпочитам пудра или от тези дето се накапват по гръбначния стълб. Много съм доволна от Frontline. Мисля и тази година това да използваме. По принцип той действа няколко месеца, слагам го в периода пик l) , но знам, че вреди на черния дроб, затова през другото време сме с пудра. И нямаме проблеми 1super
За тези каишки на Байер нямам впечатления. Истината е, че никакви каишки не ми вдъхват доверие. Предпочитам пудра или от тези дето се накапват по гръбначния стълб. Много съм доволна от Frontline. Мисля и тази година това да използваме. По принцип той действа няколко месеца, слагам го в периода пик l) , но знам, че вреди на черния дроб, затова през другото време сме с пудра. И нямаме проблеми 1super
Публикувано: 13 March 2007 - 10:29 PM
Цитат
Искам да ви питам какво мислите за кайшките против бълки на "Байер"?
По принцип тези каишки до колкото знам са най-хубавите.Лично на мойто пеки винаги сме му слагали само каишки и не е имало проблеми.Това става вече 10 години.Само това лято беше с някаква по гадна каишка и се наложи да му сложа фронтлайн.А за пудрите лично аз въобще не ги харесвам.Според мен не са най-ефективните.Вета каза че единствени на пудрата на Байер може да се разчита.Вие кажете какви пудри сте ползвали?

Публикувано: 13 March 2007 - 10:49 PM
Цитат
Аз да питам:
Ако подстрижа d) ам чисто мъничко връхчетата на козинката,дали после ще му порастне по дълга от преди да я подстрижа/имам в предвид като при хората-като се подстрижеш и после косата ти расте повече/
Ако подстрижа d) ам чисто мъничко връхчетата на козинката,дали после ще му порастне по дълга от преди да я подстрижа/имам в предвид като при хората-като се подстрижеш и после косата ти расте повече/
Косата расте от корените, не от върховете, така че растежа няма връзка с постригнавето. Така че, полза от постригването може да има за външния вид, но не и за растежа. r)
Публикувано: 13 March 2007 - 10:55 PM
Цитат
Казаха ми че от Байер има резултат ам незнам колко е достоверно инфото.
Има има и то доста.Не са те излъгали.А ако питаш мен за подстригване не го подстригвам.Само ако е крайно необходимо.В смисъл ако си е заплела някой лепка в козината или нещо се е сплъстила около ушите.Нооо това е много рядко.

Публикувано: 14 March 2007 - 08:00 PM
сара
Прикачени файлове
-
DSC00002.JPG (9.49K)
Брой сваляния: 73
Публикувано: 14 March 2007 - 08:03 PM
Това е нашата Сара
Прикачени файлове
-