Пекинез
Публикувано: 23 April 2007 - 06:44 PM
Здравейте, сладури, собственици на Пеки, искам да ви кажа, че моето е на предполагаема възраст 1 година и 2-3 месеца.Казвам предпологаема, защтото е намерена. Мноооого трудно мие, не яде почти нищо, само пиле с ориз. Какво да пробвам още не знам. Нито кучешка храна, нито мляко, нищоо s) . Пишете ми с какво ги храните вашите сладури.
Публикувано: 25 April 2007 - 11:27 AM
Диди- 2,моята Белла я храна повече с месце и тук там яде кучешка храна.Аз понеже обичам да експериментирам с храните да вида какво ще яде и купих преди един месец "Деликатес за кучета" и забелязва ,че много го яде(а обикновено трябва да е адски гладна за яде гранули) а тези забелязвам че ги похамва добре :) пробаи с това :)
Публикувано: 25 April 2007 - 11:39 AM
ето малко снимчици на моята Белла :0
Прикачени файлове
-
IMG_1070.jpg (575.31K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 25 April 2007 - 11:40 AM
:))
Прикачени файлове
-
IMG_1060.jpg (816.59K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 25 April 2007 - 11:42 AM
ето я и снимката :)
Прикачени файлове
-
IMG_1058.jpg (618.3K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 25 April 2007 - 02:12 PM
Цитат
Много благадаря на тези, който ми отговориха.
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Публикувано: 26 April 2007 - 05:51 PM
Цитат
Цитат
Много благадаря на тези, който ми отговориха.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Lora_2a Мога ли да попитам защо мойто куче е на твоят аватар?

Вход

Горе
Цитиране +