Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1221 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 May 2007 - 06:44 PM

миналата год водих моите на гости в Кюстендил,качвахме се на Хисарлъка,обикаляхме планините и горите и вечерта открих над десет кърлежа в Бъни(мъжкото).Изпаднах в тих ужас--откъде ветеринар вечерта??? И с една пинцета за скубане на вежди-даи,даи,даи...едно шише спирт и много мъка но махнах всичко и от тогава съм специалист по махане на кърлежи.От тогава и се убедих,че каишката на "Байер" е най-добрата

#1222 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 07:11 PM

И аз сам доволна от Баиер ,но мисля да пробам и пинсета,а относно цените cveti.26 за мен не са отзначение щом става дума за кучето ми :)

#1223 Потребителят е офлайн   nelina70 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 07:26 PM

Относно кърлежите чистете ги с ръкавици и очила ,някои от тях могат да ви създадат сериозни неприятности като марсилска и хеморагична трески.И един въпрос и с каишката ли хващат кърлежи?

#1224 Потребителят е офлайн   Lora_2a Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 May 2007 - 08:24 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Много  благадаря на тези, който ми отговориха.
  В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.

Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.

Lora_2a Мога ли да попитам защо мойто куче е на твоят аватар?

Juli извинявай, че съм използвала твойто куче за аватар,но ми откраднаха апарата, а аз не си бях качила снимките от моето куче в компа. А твойто най-много ми хареса от всички angelpik . Момче или момиче е?

#1225 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 06 May 2007 - 07:48 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Много  благадаря на тези, който ми отговориха.
  В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.

Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.

Juli извинявай, че съм използвала твойто куче за аватар,но ми откраднаха апарата, а аз не си бях качила снимките от моето куче в компа. А твойто най-много ми хареса от всички angelpik . Момче или момиче е?

Не си ме питала дали да го слагаш ,а моят аватар е с него затова ако обичаш го махни!!!
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#1226 Потребителят е офлайн   Lora_2a Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 May 2007 - 12:02 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Не си ме питала дали да го слагаш ,а моят аватар е с него затова ако обичаш го махни!!!

fow Много си била докачлива, надявам се, че вече си много доволна. Дано само аватара ти е големия проблем.

#1227 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 May 2007 - 11:32 AM

Вече е готов клубът на пекинеза,регистриран е в Пловдив,но това не пречи на никой да членува в него bravoS Председател е Жана Столинова от Пловдив с развъдника за пекинези bgflag
User's Signature

#1228 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 May 2007 - 02:36 PM

Ей супер.Честито за клуба!!! bgflag bgflag bgflag
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1229 Потребителят е офлайн   Genoveva Икона

Публикувано: 09 May 2007 - 02:53 PM

Здравеите мили хора .Виждам от това което про4етох тук 4е и вие като мен оби4ате малките сладки животинки пекинез4етата.
Имам пекинез4е от 14 години но ве4е е много болно и аз по4ти насила подаржам живота му, но какво да направиа като все не сам готова да се разделиа с моиата малка сладка Лизи.
Ве4е една година се ма4а с неиа ,не спиа по цели нощти да 4увам диша или не диша но това е нищто в сравнение с радостите които тиа ми е донесла . Била е с мен толкова години и ми е вартиала опаш4ица и в радостни и тажни моменти. Оби4ам иа толкова много .
Оби4аите ку4енцата си те ни носиат толкова много радост . Казвам на себе си 4е пове4е не бих си взела ку4е но ватрешно знаиа 4е не мога без ку4енце.
Искам и тук да изкажа своите благодарности на доктора които така смело се бори за живота на моита Лизка . Доктор Спас Караджов. Благодариа му от сарце . Нека да има поже4е доктори като него които да спасиават наште животинки.

Може ли ниакои да ми каже нещто поже4е за развадника в Пловдив?

#1230 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 May 2007 - 09:52 PM

Цитат

Здравеите мили хора .Виждам от това което про4етох тук 4е и вие като мен оби4ате малките сладки животинки пекинез4етата.
Имам пекинез4е от 14 години но ве4е е много болно и аз по4ти насила подаржам живота му, но какво да направиа като все не сам готова да се разделиа с моиата малка сладка Лизи.
Ве4е една година се ма4а с неиа ,не спиа по цели нощти да 4увам диша или не диша но това е нищто в сравнение с радостите които тиа ми е донесла . Била е с мен толкова години и ми е вартиала опаш4ица и в радостни и тажни моменти. Оби4ам иа толкова много .
Оби4аите ку4енцата си те ни носиат толкова много радост . Казвам на себе си 4е пове4е не бих си взела ку4е но ватрешно знаиа 4е не мога без ку4енце.
Искам и тук да изкажа своите благодарности на доктора които така смело се бори за живота на моита Лизка . Доктор Спас Караджов. Благодариа му от сарце . Нека да има поже4е доктори като него които да спасиават наште животинки.

Може ли ниакои да ми каже нещто поже4е за развадника в Пловдив?

Питай какво те интересува за развъдника,приятелки сме със собственичката понеже от нея си купих женската. Ако си търсиш бебе пеки обаче в момента в родните развъдници за пекинези няма нови попълнения.
Аз сега се опитвам да заплодя мойта женска с един много красив мъжкар,но е истинско мъчение и я стане работата я не. s) Нещо напоследък никой не иска да запложда женските понеже е доста трудно раждането заради големите главички и има риск за майката.
User's Signature

#1231 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2007 - 12:14 PM

Ox мили хора незнам какво да права с мойта Белла с много зор я къпя .Като почна да я къпя или мия ме хапе и е ужас незнам,защо така не обича да се мие.В тези горещини с какво ги храните,че моята глезана е повече на лакомства :)

#1232 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2007 - 07:03 PM

Моят звер яде като невидял, няма промяна в апетита му заради жегите. Апък за къпането пробвай да бъдеш зла да са правиш на сърдита да и говориш на висок тон и ако трябва да я поудряш. Аз нямам проблеми и с това защото още от малко го мия, ама мисля че това ще помогне.

#1233 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2007 - 04:25 PM

Здравейте, до сега не съм писала тук. Баща ми има куче, което може би е пекинез. Родителите и са от Русия, но той не си спомня да ли е хин или пекинез. Ето я и нея:

Прикачени файлове

User's Signature

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!

http://bendidas.com/

#1234 Потребителят е офлайн   ELPIDA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 02:00 PM

Здравейте,
не съм била тук доста време- близо 2 години
Моят кучо Джиджо също ви поздравява !

#1235 Потребителят е офлайн   ELPIDA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 02:06 PM

ох не мога да се оправя с тези големи снимки

Прикачени файлове

#1236 Потребителят е офлайн   ELPIDA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 02:18 PM

Четох, тук че има неписано правило до 3 пъти да ти корегират
неподходящия размер на снимката и след това да ги трият !
Тази може ли да ми я броите за първа!

Коригирам, но много по-лесно ще е да погледнете ТАЗИ тема. Ясно е обяснено как да намалите снимките си, и за напред ще знаете как става. Изискванията за снимки не са прищявка, при огромни такива преглед на форума става почти невъзможен за някои потребители, а за всички е много усложнен.

Мод

Прикачени файлове

#1237 Потребителят е офлайн   ELPIDA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 04:24 PM

Благодаря, ще опитам

#1238 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 10:40 PM

Днеска ходихме на разходка до плажа заедно с едно хъски и много игра падна. Ще кача и фотосесията малко е дълга ама нека да има...

Прикачени файлове

#1239 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2007 - 10:40 PM

:)

Прикачени файлове

#1240 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip