Пекинез
Публикувано: 02 May 2007 - 06:44 PM
Публикувано: 03 May 2007 - 08:24 AM
Цитат
Цитат
Цитат
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Lora_2a Мога ли да попитам защо мойто куче е на твоят аватар?
Juli извинявай, че съм използвала твойто куче за аватар,но ми откраднаха апарата, а аз не си бях качила снимките от моето куче в компа. А твойто най-много ми хареса от всички angelpik . Момче или момиче е?
Публикувано: 06 May 2007 - 07:48 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Lora_2a Мога ли да попитам защо мойто куче е на твоят аватар?
Juli извинявай, че съм използвала твойто куче за аватар,но ми откраднаха апарата, а аз не си бях качила снимките от моето куче в компа. А твойто най-много ми хареса от всички angelpik . Момче или момиче е?
Не си ме питала дали да го слагаш ,а моят аватар е с него затова ако обичаш го махни!!!
Публикувано: 07 May 2007 - 12:02 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Не си ме питала дали да го слагаш ,а моят аватар е с него затова ако обичаш го махни!!!
fow Много си била докачлива, надявам се, че вече си много доволна. Дано само аватара ти е големия проблем.
Публикувано: 09 May 2007 - 02:53 PM
Имам пекинез4е от 14 години но ве4е е много болно и аз по4ти насила подаржам живота му, но какво да направиа като все не сам готова да се разделиа с моиата малка сладка Лизи.
Ве4е една година се ма4а с неиа ,не спиа по цели нощти да 4увам диша или не диша но това е нищто в сравнение с радостите които тиа ми е донесла . Била е с мен толкова години и ми е вартиала опаш4ица и в радостни и тажни моменти. Оби4ам иа толкова много .
Оби4аите ку4енцата си те ни носиат толкова много радост . Казвам на себе си 4е пове4е не бих си взела ку4е но ватрешно знаиа 4е не мога без ку4енце.
Искам и тук да изкажа своите благодарности на доктора които така смело се бори за живота на моита Лизка . Доктор Спас Караджов. Благодариа му от сарце . Нека да има поже4е доктори като него които да спасиават наште животинки.
Може ли ниакои да ми каже нещто поже4е за развадника в Пловдив?
Публикувано: 13 May 2007 - 09:52 PM
Цитат
Имам пекинез4е от 14 години но ве4е е много болно и аз по4ти насила подаржам живота му, но какво да направиа като все не сам готова да се разделиа с моиата малка сладка Лизи.
Ве4е една година се ма4а с неиа ,не спиа по цели нощти да 4увам диша или не диша но това е нищто в сравнение с радостите които тиа ми е донесла . Била е с мен толкова години и ми е вартиала опаш4ица и в радостни и тажни моменти. Оби4ам иа толкова много .
Оби4аите ку4енцата си те ни носиат толкова много радост . Казвам на себе си 4е пове4е не бих си взела ку4е но ватрешно знаиа 4е не мога без ку4енце.
Искам и тук да изкажа своите благодарности на доктора които така смело се бори за живота на моита Лизка . Доктор Спас Караджов. Благодариа му от сарце . Нека да има поже4е доктори като него които да спасиават наште животинки.
Може ли ниакои да ми каже нещто поже4е за развадника в Пловдив?
Питай какво те интересува за развъдника,приятелки сме със собственичката понеже от нея си купих женската. Ако си търсиш бебе пеки обаче в момента в родните развъдници за пекинези няма нови попълнения.
Аз сега се опитвам да заплодя мойта женска с един много красив мъжкар,но е истинско мъчение и я стане работата я не. s) Нещо напоследък никой не иска да запложда женските понеже е доста трудно раждането заради големите главички и има риск за майката.
Публикувано: 14 May 2007 - 07:03 PM
Публикувано: 16 May 2007 - 04:25 PM
Прикачени файлове
-
post_23_1177267667.jpg (30.09K)
Брой сваляния: 71

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 18 May 2007 - 02:06 PM
Прикачени файлове
-
JJ_aktivista.jpg (21.97K)
Брой сваляния: 62
Публикувано: 18 May 2007 - 02:18 PM
неподходящия размер на снимката и след това да ги трият !
Тази може ли да ми я броите за първа!
Коригирам, но много по-лесно ще е да погледнете ТАЗИ тема. Ясно е обяснено как да намалите снимките си, и за напред ще знаете как става. Изискванията за снимки не са прищявка, при огромни такива преглед на форума става почти невъзможен за някои потребители, а за всички е много усложнен.
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1179490692.jpg (67.59K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 18 May 2007 - 10:40 PM
Прикачени файлове
-
_______1_.jpg (8.43K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 18 May 2007 - 10:40 PM
Прикачени файлове