Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1341 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2007 - 11:30 AM

http://a154982.mamch...nez.html?&sid=0
http://a121738.mamch...nez.html?&sid=0
http://a124152.mamche.com/_Porodisti,vaksi...html?&sid=0
http://a117535.mamch...s...html?&sid=0
http://a117535.mamch...s...html?&sid=0
http://a160145.mamch...s...html?&sid=0
User's Signature

Качена снимка

#1342 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 09:41 AM

Цитат

User's Signature

Качена снимка

#1343 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 09:43 AM

:wub: много благодаря :P
User's Signature

Качена снимка

#1344 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:53 AM

моля дано да са били от полза  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1345 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 October 2007 - 09:42 PM

Цитат

Защо помагаш на търговци на кучета? Знаеш ли какво продават - дали са здрави, породисти и т.н.?
Има теми във форума - за зоомагазините и зооборсите и защо не е добре да се купуват животни от там. Потърси, прочети. Не правете лоши услуги.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1346 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 09:48 PM

намерих тези обяви и ги пуснах, после хората който се интерсуват ще научат повече за кученцата аз само пращам линк съжелявам,че за някой да помогна на друг потребител е лошо :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1347 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:55 PM

Прочети тази тема и пак помисли дали си помогнала или някой ще се сдобие с куче, с неизвестна порода и съмнително здраве.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1348 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 09:36 AM

Да се включа и аз. Bushkata e права. Нека се учим от грешките на другите. Стига да имаме очи да ги видим. Не заради нас, а заради кученцата. Помислете още веднъж, това е важно. Не правете грешки.  :(
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#1349 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 06:28 PM

Добре, прави сте! Има много проблеми с такива обяви..... ама помислете малко едно напълно здраво и породисто кученце колко струва ?!?! над 500-600 лева, даже много повече. А дали този който търси кученце има такива пари мислите ли, има някой който търси куче за по 100-200 лева и на него тези обяви са му полезни!

#1350 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 06:31 PM

Цитат

Добре, прави сте! Има много проблеми с такива обяви..... ама помислете малко едно напълно здраво и породисто кученце колко струва ?!?! над 500-600 лева, даже много повече. А дали този който търси кученце има такива пари мислите ли, има някой който търси куче за по 100-200 лева и на него тези обяви са му полезни!

Сам го каза: напълно здраво и породисто - струва скъпо, защото в него е вложен труд и е гледано както трябва.
Обратното какво е? Потенциално болно и не-дотам породисто - струва евтино. Ми аз не искам такова куче, а ти?
User's Signature

#1351 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 06:38 PM

Аве няма значение какво искаш ти и какво искам аз, определени хора нямат големи парични възможности, просто искат едно животинче да се грижат за него да му се радват да му помогнат и тогава няма значение колко шибани медали имат родителите му и дали струва 1000 евро или струва 200 лева.
И за 200 лева ако потърсиш може да намериш абсолютно здраво куче само дето не абсолютно породисто.

#1352 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 06:54 PM

абсолютно здрави кучета има и за без пари. а да хвърлиш 200 лева на вятъра за нещо което не е нито породисто, нито здраво и ще почине на втората седмица, или след това ще дадеш 500 лева за 6 месеца по ветеринари преди да се излекува ми се струва много безсмислено. направо да даде човек 700, ама да знае за какво и да се приключва с покупките и да си гледа спокойно кучето.

а ако не бяха "шибаните медали" сега за породи щяхме да сме чели само по научно фантастичните романи.

#1353 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 07:26 PM

аве неможете ли да разберете че за 200 лева мога си взема куче и разликата с това от 800 лева ще е че няма родословие и че му е по къса козината и няма да дам и 1 стотинка за доктори и пак ще е здраво

#1354 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 October 2007 - 10:03 AM

Моето куче майка ми го е взела от подобна обява.Обадила се е,отишла е да ги види,харесала си едното и си е тръгнала.Иии противно на мнението на повечето хора тука искам да ви кажа че не е боледува сериозно никога и това вече 11 години.Мога даже да ви изброя всичко за което е водена на вет до сега...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1355 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 11:00 AM

Точно за това говоря. Имам поне 5 познати които са по същия начин, вземат си такива кученца и абсолютно никога не са боледували. И знам за над други 10 човека които са си взели куче по същия начин без да боледува.

#1356 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 05:14 PM

Цитат

Аве няма значение какво искаш ти и какво искам аз, определени хора нямат големи парични възможности, просто искат едно животинче да се грижат за него да му се радват да му помогнат и тогава няма значение колко шибани медали имат родителите му и дали струва 1000 евро или струва 200 лева.
И за 200 лева ако потърсиш може да намериш абсолютно здраво куче само дето не абсолютно породисто.

Така е,аз също нямам големи възможности а си търся пекинез...извън БГ,клубните пекинези са над 800 евро... :o лудо е,като си представиш,че аз 800 ЛЕВА немога да си позволя...а си мечтаех за породисто :rolleyes:
Имала съм пумиарчета...имала съм кокер хермафродит...имала съм ирландски сетер-нечистокръвен...не мислите ли,че и аз мечтая за породисто??
Търся куче до 100лв защотот САБИРАМ САМА!
Има хора,които само да поискат и кучето им се носи с доставка от Сърбия,Румъния,Италия,Англия...
Като жената със помераните... :'( кога мислите,че аз ще получа куче от Америка със родословие??
НИКОГА...защото човек,като мен НЕМОЖЕ да си го позволи :'(
Не е справедливо,но никой не ме пита дали ми харесва непородисто хермафродитче-НАЛИ??

Не искам да споря,нито да се карам с някой от форума,но засягате такава тема,каквато засяга мен :'(
Мечтая за породисто от 6 години и няма да имам...живота не е благосклонен към мен...семейството ми получава месечен бюджет от 400лв...като отделите 150-200лв за сметки...100лв храна...и какво остава...колко време трябва да събират родителите ми и от колко дрехи и неща трябва да ме лишат заради една МЕЧТА...която е буквално и на практика НЕВЪЗМОЖНА...
България е бедна държава,но има такива хора,които въобще не са бедни...незнам кои са,но знам само,че АЗ не съм от тях :huh:

Благодаря за изслушването,надявам се,че поне един човек ще ми влезе в положението и ще разбере колко е важно за мен да си намеря пекинез...затова пиша тук,питам...но никой не дава куче за без пари...защото българите НЯМАТ 100ЛВ ЗА ПАРИ!!!

#1357 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 09:07 PM

факт е че за 100 лева няма да си намериш породисто. това което някой ще ти даде за тези пари като пекинез ще е доста далеч от това за което си мечтаеш и бих казал че е много по-безчовечно от това да искаш много пари, но за нещо качествено.
лично моят съвет е да се свържеш с развъдници (наши и в чужбина) и да се запишеш в листа на чакащите и когато се появи нещо подходящо за теб да ти дадат кученце. раждат се такива животинки, не особено качествени които дори могат да ти бъдат подарени, както и често се налага на някой развъдник да се раздели с хубаво и качествено, но вече порастнало животно поради промяна в програмата си и тогава е много важно да има точно такива хора като теб-готови да го обичат и да го гледат. ще трябва вероятно да почакаш, но резултата си заслужава. а и в това време продължавай да си събираш парички.
пожелавам ти успех защото знам как се чувстваш, но надежда има винаги и късмета се усмихва на добрите.

#1358 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2007 - 03:03 PM

Искам само да споделя, имам си куче "мини пикинез", купено от зоо магазин преди 6 месеца. Да чукна на дърво живо и здраво, въпреки, че като го взехме заради това, че са го държали в аквариум и на ел.възглавница така го бяха обездвижили и изнежили, че веднага се наложи да го инжектираме. Милото нито можеше да ходи нито да се храни - изобщо беше голяма мъка. Но това вече е минало, сега всичко е ок. За друго искам да поговорим, тия линкове всичките ги огледах- пази боже, един ми вика кучетата се продават само срещу капаро, попитах къде мога да ги видя казва ми че само апартаменти се оглеждат, на моя въпрос, че все пак става въпрос за 400 лв., той ми се навика, че 25 години се занимава с кучета и това 400 лв. не били пари, тъй като той внасял кучета за по 1000 евро. А кажете ми  как да си купи човек куче по обява в сайтове  :huh: А пък аз искам да си взема компания на мойта Лори. :kuchence:
User's Signature

Качена снимка

#1359 Потребителят е офлайн   nelina70 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 07:08 PM

barsa има развъдник назад във форума има и снимки на неговите пекита обърнете се към него

#1360 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 10:19 AM

Цитат

barsa има развъдник назад във форума има и снимки на неговите пекита обърнете се към него
Да зная аз се свързах с него, но тъй като той е от Хасково или Димитровград не съм много сигурна, а пък аз съм от София ми се щеше да видя нещо от тук дали мога да си взема. Но явно няма да стане, или ако някой не ми препоръча нещо проверено и сигурно.
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема