Пекинез
Публикувано: 22 December 2007 - 01:03 PM
Благодарим!И на вас,весело изкарване на празниците и по живо по здраво да си взема вече кученце за нова година...че вече някак си губя надежда :'(
Еми,освен да ви пожелая здраве,щастие и любов през празниците,да са ви живи и здрави сладурите,което е най-важното и ВИЕ да сте така :P много целувки и прегрътки и ужасно много ще ми липсвате,защото аз отивам в баба ми,където и компютър даже няма ;D
Поздравиииииииииииииииииии :yahoo:
Еми,освен да ви пожелая здраве,щастие и любов през празниците,да са ви живи и здрави сладурите,което е най-важното и ВИЕ да сте така :P много целувки и прегрътки и ужасно много ще ми липсвате,защото аз отивам в баба ми,където и компютър даже няма ;D
Поздравиииииииииииииииииии :yahoo:
Публикувано: 24 December 2007 - 01:36 AM
Айде да ви покажа една много сполучлива според мен снимка на Доли,която направих наистина с доста усилия.Имам цяла серия от снимки докато се получи желания резултат.Но все пак успях :yahoo:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 24 December 2007 - 01:02 PM
Keri14 благодаря.Ние до преди малко бяхме на разходка и се налудува.А след малко ще ходя в Поморие да взимам другото ми куче.Доли като осъзнае,че ще го водя пак няма да е много очарована ама какво да се прави :blink:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 26 December 2007 - 09:16 AM
Вече официално мога да попитам как си прекарахте коледата ;D
Аз бях във къщи,със семейството и едно допълненийце-приятелката на брат ми :)
Изкарахме си горе-долу добре :)
Как са сладурите ви,колко бели направиха по Коледа или бяха толкова послушни,че все едно не са били там ;D
Целувки и поздрави на всички,от мен-Йо :blink:
Аз бях във къщи,със семейството и едно допълненийце-приятелката на брат ми :)
Изкарахме си горе-долу добре :)
Как са сладурите ви,колко бели направиха по Коледа или бяха толкова послушни,че все едно не са били там ;D
Целувки и поздрави на всички,от мен-Йо :blink:
Публикувано: 28 December 2007 - 05:44 PM
Най-много ме е яд,че почти никой вече не пише в тази темичка :huh:
Аз обожавам пекинезите и преди четях темата със такъв интерес,наслаждавах се на веселите постове и снимки,но сега постепенно умира :'(
Хайде да живнем форумчето и да сабудим заспалото ни празнично настроение,че голяма скука пада ;D
:wub: Я БЪРЗО КАЧВАЙТЕ СНИМЧИЦИ :wub:
Весело посрещане на Новата Година,ако случайно не ви пиша на 31ви защото тогава ще ми спрат интернета,но 100% 23:50 ще ви пратя толкова много целувки :wub: ;D
Аз обожавам пекинезите и преди четях темата със такъв интерес,наслаждавах се на веселите постове и снимки,но сега постепенно умира :'(
Хайде да живнем форумчето и да сабудим заспалото ни празнично настроение,че голяма скука пада ;D
:wub: Я БЪРЗО КАЧВАЙТЕ СНИМЧИЦИ :wub:
Весело посрещане на Новата Година,ако случайно не ви пиша на 31ви защото тогава ще ми спрат интернета,но 100% 23:50 ще ви пратя толкова много целувки :wub: ;D
Публикувано: 28 December 2007 - 07:51 PM
Уууууу,Делхи е страхотен :wub:
Еми,на нова година ще идва леля ми...сестрата на майка ми със съпруга си и ще бъде доста весело :yahoo:
Щеше ми се и едно кученце да има със мен,но май няма да има скоро :(
Аз съм твърдо решена да си взема куче и РАНО ИЛИ КЪСНО ще си взема!!
Вие къде ще я карате :blink:
Да не забравиш да нацелуваш Делхи :wub: :wub:
Еми,на нова година ще идва леля ми...сестрата на майка ми със съпруга си и ще бъде доста весело :yahoo:
Щеше ми се и едно кученце да има със мен,но май няма да има скоро :(
Аз съм твърдо решена да си взема куче и РАНО ИЛИ КЪСНО ще си взема!!
Вие къде ще я карате :blink:
Да не забравиш да нацелуваш Делхи :wub: :wub:
Публикувано: 28 December 2007 - 09:04 PM
Страхотничка коледна снимка :wub: :wub:
Незнам сега кой кого краси...елхата сладуранчето ти или то нея ;D ;D
Незнам сега кой кого краси...елхата сладуранчето ти или то нея ;D ;D
Публикувано: 28 December 2007 - 09:07 PM
Невероятна е :wub:
Хей,къде мислите да посрещнете новата година :yahoo:
Хей,къде мислите да посрещнете новата година :yahoo:
Публикувано: 28 December 2007 - 10:39 PM
zdraveite as sam golqm po4itatel na pekinezite imate stahotni ku4enca as imam mini 6pic i mislq skoro da mu vzema drugar4e ot tazi poroda 6te moje li da mi razkajete malko pove4e za neq