Пекинез
Публикувано: 06 January 2008 - 01:12 AM
Студено е и тука.Снега и днеска се задържа,което не е много хубаво,защото почна много да замръзва и става страшно :rolleyes:
Много поздрави имате от цялата зоогическа градина в нас и от Бургас като цяло :wub:
Много поздрави имате от цялата зоогическа градина в нас и от Бургас като цяло :wub:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 06 January 2008 - 03:20 PM
Хеееей,пекинезковци и техните стопаниииии...как стеееее :yahoo: :yahoo:
Как са косматковците,слушкат ли :P моята НЕ ;D
Обичкам вииии,целувкииии :wub:
Как са косматковците,слушкат ли :P моята НЕ ;D
Обичкам вииии,целувкииии :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 04:38 PM
Определено се чувства супер...имам една голяма плюшена играчка куче и още една-котка...избра си котката и си я влачи до креватчето ;D
Днес я запознах със моята Съни Самър и бебочетата и...Сънето я прие много добре!!
Сега ще кача снимки :wub: :wub:
Предадох целувките на Беба във тройна доза и сега легна да спинка удовлетворена от играта с бебоците и забавленията със Сънитка,като я оръфа цялата ;D

Днес я запознах със моята Съни Самър и бебочетата и...Сънето я прие много добре!!
Сега ще кача снимки :wub: :wub:
Предадох целувките на Беба във тройна доза и сега легна да спинка удовлетворена от играта с бебоците и забавленията със Сънитка,като я оръфа цялата ;D

Публикувано: 06 January 2008 - 10:06 PM
заповядай http://www.barlowsci...ome/sweater.htm дано ти помогнат :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 10:21 PM
Мерси,ама аз съм малко като в небрано лозе......майка ми иска да й изплете нещо,ама иска кройката.....от 2 дни се ровя в нета и не намирам нищо :'( Сега го разгледах сайта,ама трябва да й го преведа ако ми хареса нещо,tan345 виждам че твоя Делхи май има нещо плетено,можеш ли да го снимаш и да го покажеш? :sos:
Публикувано: 07 January 2008 - 01:54 PM
днеска просто беше ужасен ден :'( вечерта валяло и се заледило всичко-треви,сняг,пътища -ужас направо.излизам аз за училище защото съм 1 смяна в 7 без 5 и по пътя за срещата с приятелките ми паднах само 6 пъти аз имаше хора доста пострадали -една жена не можеше да стане и я вдигаха там 2 човека.направо беше ужасза 1 час стигнахме до училище а по принцип ни отнема 15 минути.просто ужасен ден.нямахме 1 час щот госпожата я нямаше е и ние малко закасняхме за училище ама не е голяма работа.
делхи пък баща ми го разкарвал и било голяма емоция-той като излязал се засилил нетърпелив ама се хлазнал и после пък като видял че не може да върви по леда почнал да пълзи ;D ;D ;Dето и обещаните снимки -плетеното баба ми го прави -то се закопчава отдолу с копчета а другото розовото е купено .надявам се да съм помогнала :wub:
делхи пък баща ми го разкарвал и било голяма емоция-той като излязал се засилил нетърпелив ама се хлазнал и после пък като видял че не може да върви по леда почнал да пълзи ;D ;D ;Dето и обещаните снимки -плетеното баба ми го прави -то се закопчава отдолу с копчета а другото розовото е купено .надявам се да съм помогнала :wub: