Пекинез
Публикувано: 22 January 2008 - 05:28 PM
:blink:Аз пък едно нещо не мога да си обесня,значи като сме навън умираме за всякакви кучета,големи,малки,даже като я дърпам от големите,почва да пищи и иска при тях,а като се приберем у нас веднага отива при пинчера на мамчето.........а той горкия застава на 3 крака и се препарира.Ясно че проблема е в него,ама вече 7 месеца е така,толкова ли не можа да свикне с нея :(Някой може ли да даде съвет как да го предразположим
Публикувано: 22 January 2008 - 05:57 PM
Една приятелка искренно ме помоли да й потърся женска пекинезка...нейният мъжки е страхотен...тя има няколко кучета и се занимава професионално с тях(някои имат изложбена кариера) :blink:
Град Бургас...Но сега покрай изложбите...ако има желаещи може да се организира нещо...
П.с:мога да приложа снимка,но не сега!Забравих да го снимам мъникът! :blink:
Ако някои иска по-подробно инфо...Пишете на лични и ще Ви дам телефонът на жената да говорите направо с нея! :blink:
Град Бургас...Но сега покрай изложбите...ако има желаещи може да се организира нещо...
П.с:мога да приложа снимка,но не сега!Забравих да го снимам мъникът! :blink:
Ако някои иска по-подробно инфо...Пишете на лични и ще Ви дам телефонът на жената да говорите направо с нея! :blink:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 25 January 2008 - 05:20 PM
днес с делхи си направихме заслужена дълага разходка.но като отивахме към вкъщи тои лапна нещо и не можах да го извадя и той го изяде.опитах се на място да го извадя -бърках му в устата опитваща се да го извадя ама не стана и тои го изяде.даите ми съвет как да деиствам защото преди не ми се беше случвало.мерси предварително :wub:
Публикувано: 26 January 2008 - 04:42 PM
Цитат
днес с делхи си направихме заслужена дълага разходка.но като отивахме към вкъщи тои лапна нещо и не можах да го извадя и той го изяде.опитах се на място да го извадя -бърках му в устата опитваща се да го извадя ама не стана и тои го изяде.даите ми съвет как да деиствам защото преди не ми се беше случвало.мерси предварително :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 06:46 PM
здравейте една моя приателка ще си взима пеки на края на месец Февруари но няма нет и ме помоли да и помогнете с избирането на име пекито ще е мъжко :yahoo: ще кажете ли 2 3 имена :blink:
Публикувано: 27 January 2008 - 07:59 PM
ето от тук избери най-готините: http://www.puppy-bg....=bg&menuid=19э
Публикувано: 27 January 2008 - 08:35 PM
http://bgdog.dir.bg/...asic/?df=210042 тук има още ето и една снимка от нас