Пекинез
Публикувано: 11 February 2008 - 05:37 PM
tan345 Танче нацелувай Делхито и му честити рожденния ден със закъснение от нас със Бебз :wub:
Съжалявам,че неможех да пиша снощи,имах много работа,бях на тренировки...минах през вета за обезпаразитяващото хапче и т.н
Изключително щастлива съм сега и само 1 ще ти кажа Бушката,не ми е до теб и остроумието ти,нежелая да си развалям настроението ;) след 5 минутки съм на тренировки и съм настроена психически за приятни изненади,а не кавги които се опитваш да заформиш!
Аз ЛИЧНО ТЕБ не съм засягала по никакъв начин,нито КОГОТО И ДА БИЛО ДРУГИГО...това е форум,в който се пише,дават се съвети и няма ограничения във постовете(освен цензурата ;))
Писах това което ми е на сърце,това което мисля и това,което ме дразни!!Не съм имала за цел да ядосам никого,но ти имаш невероятното желание да се заяждаш с мен ;) намери си занимание ;)
Целувки на всички от мен и Бебзчито :wub:
Съжалявам,че неможех да пиша снощи,имах много работа,бях на тренировки...минах през вета за обезпаразитяващото хапче и т.н
Изключително щастлива съм сега и само 1 ще ти кажа Бушката,не ми е до теб и остроумието ти,нежелая да си развалям настроението ;) след 5 минутки съм на тренировки и съм настроена психически за приятни изненади,а не кавги които се опитваш да заформиш!
Аз ЛИЧНО ТЕБ не съм засягала по никакъв начин,нито КОГОТО И ДА БИЛО ДРУГИГО...това е форум,в който се пише,дават се съвети и няма ограничения във постовете(освен цензурата ;))
Писах това което ми е на сърце,това което мисля и това,което ме дразни!!Не съм имала за цел да ядосам никого,но ти имаш невероятното желание да се заяждаш с мен ;) намери си занимание ;)
Целувки на всички от мен и Бебзчито :wub:
Публикувано: 11 February 2008 - 08:20 PM
:yahoo: хора скоро ще имате ново попълнение към форума една моя приателка чака своето пеки към края на този месец :yahoo:
Публикувано: 11 February 2008 - 08:26 PM
ми непомня от кой грат каза но лошото е че тя няма комп но ас ще каца снимка задължително ;)
Публикувано: 11 February 2008 - 08:51 PM
joleto аз пък не мога да разбера ти с какво право се обиждаш,като ако не се лъжа темата тука е пекинез,а ти май си гледаш кокер или приличащо на кокер куче.Незнам,защото не съм му гледала снимки,но поне от думите ти това се разбира.Така,че въобще не намесвай твоето куче тука.И затова,че си си я купила и си я гледаш сама затова ли я обичаш.Ми аз не съм си купила Доли сама,а Бенджи си го прибрах от улицата и пак си ги обичам.А за обиждането като гледам само ти се обиди толкова много,а дори нямаш пекинез...А аз чакам с нетърпение момента в който всички кучета ще са на цени над 500 лв и няма да има такива за по 50-100лв.А за хвърлените пари на вятъря Бушката ти го каза:Много хора те предупредиха за взимането на такова куче.И да аз мисля,че е много по-добре отколкото да даваш пари за куче минало покрай породата да събираш няколко години даже да си вземеш хубаво куче или да си вземеш някой нещастен мъник от улицата.
Честит Рожден Ден на Делхи с малко закъснение.Много да е здрав мъника и още много годинки да радва собствениците си :)
Някой има ли някаква информация за Лъки.Почвам много да се притеснявам :(
Честит Рожден Ден на Делхи с малко закъснение.Много да е здрав мъника и още много годинки да радва собствениците си :)
Някой има ли някаква информация за Лъки.Почвам много да се притеснявам :(

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 11 February 2008 - 09:30 PM
Ами добре сме ние.Общо взето Доли гледа да пракарва по-голямата част от времето си в сън.Но когато е гладна или и се ходи на разходка става нетърпима.Такова мрънкане,че направо да ти писне.Поне не се притеснявам,че нещо и липсва,защото тя си показва когато иска нещо.А нови снимки за съжаление от разходка нямам,защото аз я извеждам само вечер по тъмното и няма как да я снимам. :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 11 February 2008 - 10:09 PM
Цитат
.А аз чакам с нетърпение момента в който всички кучета ще са на цени над 500 лв
Нямам пекинез и се извинявам, че се намесвам в темата ви, но с това не съм съгласна. Аз много исках куче, но нямам възможността да отделя еди колко си (примерно 500 и нагоре лв) пари. Но това не променя факта, че искам куче... Нито пък този, че баща ми ще ме изхвърли с кучето ако му заведа някой "помияр" (то не, че моето не е, ама той още не е научил и не мисля да му казвам). Сега с майка ми много искаме куче от една определена порода, но семейството ми неможе да отдели толкова пари и затова сме се спряли на вариант кученце без родословие (ест със съдействието на познати или на развъдчици!). Причината е проста: не ме интересуват изложбени качества или нещо такова. Единственото ми условие е да знам, че кучето е здраво и не е някой убиец! та... отплеснах се... Цената не смятам, че е важна. То пък като е скъпо каква ли е гаранцията...?

Публикувано: 12 February 2008 - 11:58 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 February 2008 - 12:03 PM
Цитат
Цитат
.А аз чакам с нетърпение момента в който всички кучета ще са на цени над 500 лв
Нямам пекинез и се извинявам, че се намесвам в темата ви, но с това не съм съгласна. Аз много исках куче, но нямам възможността да отделя еди колко си (примерно 500 и нагоре лв) пари. Но това не променя факта, че искам куче... Нито пък този, че баща ми ще ме изхвърли с кучето ако му заведа някой "помияр" (то не, че моето не е, ама той още не е научил и не мисля да му казвам). Сега с майка ми много искаме куче от една определена порода, но семейството ми неможе да отдели толкова пари и затова сме се спряли на вариант кученце без родословие (ест със съдействието на познати или на развъдчици!). Причината е проста: не ме интересуват изложбени качества или нещо такова. Единственото ми условие е да знам, че кучето е здраво и не е някой убиец! та... отплеснах се... Цената не смятам, че е важна. То пък като е скъпо каква ли е гаранцията...?
Гаранцията е, че някой се е грижил да подбере физически здрави родители (поколения назад), за да не се пренасят наследствени болести, ПСИХИЧЕСКИ здрави родители - за да не е кучето с непредвидим характер (например агресивен голдън - има и такива) - това е смисъла и така би трябвало да бъде. Точно, когато си купуваш куче без родословие НЕ знаеш кои са родителите му,какви гени носи - като вид и характер можеш да очакваш ... всичко.
Баща ти ще го изхвърлили, щом толкова държи на породисто, купите такова от някъде си и се окаже че кучето само леееко прилича на исканата порода?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com