Пекинез
Публикувано: 23 February 2008 - 02:28 PM
:blink: Ние сега отиваме на разходка и после в банята.До преди малко чистих,снощи сме си имали страхотна занимавка,като станахме сутринта с мъжо,едвам не припаднахме.Една саксия е паднала през ноща......а ние като станахме.......цветето беше накъсано на парченца по 1мм и пръста беше раздробена на пясъчинки по целия килим,нещо страшно беше :'( Но сега е почистено и сме готови за разходка.Жалко само че не снимах да видите какво беше.
Публикувано: 23 February 2008 - 06:41 PM
Моята прави подобни лудории ;D
Оставяме вратите отворени нощем и не прави много бели...туко виж смъкнала нещо от масата...саборила нещо...ей такива...до сега не е бутала цветята...майка ми е...цветоманиячка ;D
Имаме около 50-60вида цветя удома и ако някое загине благодарение на Бебка мама е склонна да я даде на някой!!
ЗАТОВА,ПРЕДПРИЕХ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА НАПРАВЯНЕТО НА ЗИМНА ТЕРАСА :yahoo: сега няма шанс Бебка да пострада :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Оставяме вратите отворени нощем и не прави много бели...туко виж смъкнала нещо от масата...саборила нещо...ей такива...до сега не е бутала цветята...майка ми е...цветоманиячка ;D
Имаме около 50-60вида цветя удома и ако някое загине благодарение на Бебка мама е склонна да я даде на някой!!
ЗАТОВА,ПРЕДПРИЕХ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА НАПРАВЯНЕТО НА ЗИМНА ТЕРАСА :yahoo: сега няма шанс Бебка да пострада :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 24 February 2008 - 05:04 PM
Много хора хвалят марката FLIPPY...та си купих такъв...немога да кажа дали съм доволна или НЕ,защото не сме излизали...но идната седмица ще го пробвамееее :->) :yahoo:
Голям кокал от пресована кожа или бисквитен?
Бебка много ги обича...веднъж и купих такъв от пресована кожа и цяла седмица се бори със него ;D
Беше страшна гледка малката...сега само солетки и копувам,че и е много голям кокала...
Неможете да си представите колко бързо расте :wub:
Беба вече строши на майка ми телефона...сега мама е със един стар телефон от първата световна ;D ден и полувина му зареждаме батерията ;D
[glow=grey,2,300]!!!!!!!НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИЗМИНЕ ТАЗИ СЕДМИЦА ЗА ДА МОГА ДА ИЗВЕДА БЕБКААА!!!!!!![/glow]
Голям кокал от пресована кожа или бисквитен?
Бебка много ги обича...веднъж и купих такъв от пресована кожа и цяла седмица се бори със него ;D
Беше страшна гледка малката...сега само солетки и копувам,че и е много голям кокала...
Неможете да си представите колко бързо расте :wub:
Беба вече строши на майка ми телефона...сега мама е със един стар телефон от първата световна ;D ден и полувина му зареждаме батерията ;D
[glow=grey,2,300]!!!!!!!НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИЗМИНЕ ТАЗИ СЕДМИЦА ЗА ДА МОГА ДА ИЗВЕДА БЕБКААА!!!!!!![/glow]
Публикувано: 24 February 2008 - 06:38 PM
Делхи все по-готин и по-готин става :wub:
Ееееей...искам снимки на сладурчето Лъки и неговата кака Лори :yahoo: исками се да видя как расте едно подвижно златце :wub:
Много,много :wub: от нас!!
Ееееей...искам снимки на сладурчето Лъки и неговата кака Лори :yahoo: исками се да видя как расте едно подвижно златце :wub:
Много,много :wub: от нас!!
Публикувано: 24 February 2008 - 06:46 PM
Делхи е страхотен малък образ който колкото по голям става толкова по хубавее и дивее страхотно малко пеки най хубавото което съм виждал :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 24 February 2008 - 10:00 PM
И накрая на разходка. Благодаря. И Делхи е голям сладур. Играе ли си с кокала? Аз купих на Чери някои играчки но тя не си играе с тях. Само с нас си играе или с хартия. Голяма игра пада с хартията. Докопа ли я, докато не я направи на малки парченца не я оставя.
Публикувано: 24 February 2008 - 10:24 PM
делхи много му хареса кокала той и солети обича те са от кожа и си ги хапва.Делхи от време на време ако набара имам една гъбичка и я разпердушинва ;D той също много обича да гризе чехлите на майка ми и само ги дебне голям смях е с тях като почна да го гоня да ги взема преди него за да не ги яде ;D правим си нещо като състезание много сме смешни той като разбере че искам да му ги взема ,тръгва аз пък като го видя че тръгва и аз започвам да бягам и става като направо гонка.ако някой ни гледаше отстрани щеше да си падне от смях ;D
Публикувано: 24 February 2008 - 10:46 PM
Здравейте хора :) Виждам всички кученца са добре.Радвам се много.Моята лудетина също е добре.Вчера я извеждах през деня и можах да я снимам и ще ви покажа снимчиците.И няколко снимки ще ви покажа да видите как спи и после защо за мен нямало място на леглото. :rolleyes:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Вход

Горе
Цитиране +