Пекинез
Публикувано: 09 March 2008 - 06:13 PM
ние преди малко си намерихме гадже ама мадамата не беше разгонена :'( иначе е много сладка и жената каза че като се разгони пак ще ни звъннат,много съм
щастлива,че вече си имаме приятелка :yahoo: дано скоро да имаме малки пекита и делхи да стане татко,някой знае ли на колко време се разгонват женските пекинезчета?
щастлива,че вече си имаме приятелка :yahoo: дано скоро да имаме малки пекита и делхи да стане татко,някой знае ли на колко време се разгонват женските пекинезчета?
Публикувано: 09 March 2008 - 08:24 PM
Аз доколкото знам на около 6 месеца, но може и да греша.
А вие можете ли да ми отговорите какво да правя. Знам че нашите любимци трябва да ядът кучешка храна, но нашата "циганка", като види че някой яде и започва да джавка докато не й дадем. Може ли да й се дава от нашата храна и може ли да й навреди. Много обича пържени картофи, а мен ме е страх да й давам. Какво ще кажете вие от вашия опит.
А вие можете ли да ми отговорите какво да правя. Знам че нашите любимци трябва да ядът кучешка храна, но нашата "циганка", като види че някой яде и започва да джавка докато не й дадем. Може ли да й се дава от нашата храна и може ли да й навреди. Много обича пържени картофи, а мен ме е страх да й давам. Какво ще кажете вие от вашия опит.
Публикувано: 09 March 2008 - 09:15 PM
Аз пък да споделя за храненето,като ми я донесе мъжа ми,беше на 2 месеца и беше свикнала на гранули,обаче и двамата сме със слаби сърца и малко по малко се научи да яде само пилешко месце и свински сърца,и това продължи доста време.Обаче взех да забелязвам че акото й не е както трябва.И така от миналата седмица се учим да ядем гранули,трудно е,изисква се много търпение,но мисля,че се справяме за сега.Така че моят съвет е,купувайте качествени гранули и не се изкушавайте да давате от човешката храна.А за картофите,фъстъците и чипса,нашият вет. категорично ги забрани. Женските кученца се разгонват през 6 месеца

Вход

Горе
Цитиране +