Пекинез
Публикувано: 02 April 2008 - 10:40 PM
Еййййй нямо по сладко пеки от Делхи голям газар е станал той :P :->) :wub: :yahoo:
Публикувано: 03 April 2008 - 11:50 AM
стискам палци сичко до е OK :palec:
Публикувано: 03 April 2008 - 11:57 AM
преди малко се върнахме всичко е ок но ни казха че е по-добре да се слагат капките още 5-6 дена за напълно оздравяване ;) а за превозничте средства даже на делхи много му харесва качва се на седалката и гледа навън какво става,интересно му е и ако ходим на по-дълъг път заспива и минаваме без никакви проблеми.
Публикувано: 03 April 2008 - 01:06 PM
И ние сме герои в пътуването. Обикновено през събота и неделя се ходи на село, а там за него е рай, пълна свобода, и веднага се намества до багажа, за да не го забравим :P На по-дълъг път също няма проблем - копае дупка в краката ми и заспива ;D
Публикувано: 06 April 2008 - 09:24 AM
ми добре сме ние,излизаме на дълги разходки а делхи май почва да харесва други кучета вече не ги лае,но в нашия квартал големите кучета са много злобни и гледам да имаме рядки срещи даже никакви с кучета от сорта на питбули и други големи.septemberem дано да се оправите бързо и да се разхождате почечко. :yahoo:
Публикувано: 06 April 2008 - 10:12 AM
аз в последно време го забелязах,не лае малките кученца -пинчери до чау чау но големите кучета са все още проблем,въпреки че той не ги лае а те него и аз като видя голямо куче да се дърпа дори и отдалеч гледам са изчезвам че ме е страх да не се отвържат от каишката и да стане ужъс.сега само иска да ги души малките,да се "запознаят" ;D
Публикувано: 06 April 2008 - 02:24 PM
Ех, накрая успях да се включа. Ние вчера ходихме на разходка с колата до Бургас. Ние живеем на 20 км от града. Та Чери се представи много добре. На отиване през целия път си играеше с децата. Там пред един голям магазин се срещнаха с едно пинчерче. Имаха голямо желание да се подушат и поцелуват, но на нас ни е първа среща с друго куче и мене ме беше страх да не й направи нещо. За сметка на това пък полудява когато види момчета. Понеже живеем в къща и редовно сме на двора при хубаво време. Когато мине групичка от момчета, тя идва до мен и докато не отминат не спира да лае. А сега някоя снимка