Пекинез
Публикувано: 06 April 2008 - 06:41 PM
ееееее Този сладук Делхи да неси го правила на преса по ушенцата :P
Публикувано: 06 April 2008 - 06:44 PM
не съм ;D те ушите му винаги така изглеждат след баня и така си и остават,много хора точно това са ме питали. ;D san4eto1 нали един твой приятел щеше да си взима пекинезче,какво стана ако си е взел и имаш снимки качи ги и много целувки на сънка :wub:
Публикувано: 06 April 2008 - 08:59 PM
Да щеше да си взима но хората от коита щеше да го взима трябваше да му се обадят но така и не се убадиха от 1 месец :'( тои се обажда 2 пъти и те му казваха че ще му се обадят и ще му дакарат кучето но сега звани и никой невдига телефона :huh: :- :huh:
Публикувано: 07 April 2008 - 12:36 PM
Цитат
Да щеше да си взима но хората от коита щеше да го взима трябваше да му се обадят но така и не се убадиха от 1 месец :'( тои се обажда 2 пъти и те му казваха че ще му се обадят и ще му дакарат кучето но сега звани и никой невдига телефона :huh: :- :huh:
еми ако питаш мен да им се обади последен път и ако вече нищо не кажат да си търси от другъде да си вземе пеки,има много обяви в нета все някоя хубава ще има. късмет от мен ;)
Публикувано: 07 April 2008 - 12:45 PM
Незнам нищо нимие казвал :blink: А делхи наистина е уникален :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 April 2008 - 11:44 AM
Не се знае. Зависи! ;D Ние кихаме от радост преди разходката особено :yahoo:
Публикувано: 08 April 2008 - 12:14 PM
Здравейте,аз също имам един въпрос,нормално ли е по време на разходка на Пако да му сълзи носа сякаш сополи му текът?Вчера бяхме на вет за последната ваксина тази против бяс,питах какви ли не работи,а за това сълзене на носа забравих да питам. :blink:
Публикувано: 08 April 2008 - 12:16 PM
И ние кихаме от радост ;D ;D ;D Като влезе някой от вънка и започва голямото кихане... Сега се връщам от магазина. Купихме си нов нагръдник с повод, храна Хепи Дог, шампоан Фрискис и пауч на Педигри със заешко и още нещо там.. Някой ползвал ли я е тая храна да ми каже нещичко за нея...?

Вход

Горе
Цитиране +