Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2381 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 April 2008 - 01:28 PM

Нерезбирам много от това, но ми се струва логично че е много рисковано все пак това са 8 години за куче това е доста, мисля си че има риск за майката, апък и кученцата може да не са родят в добро състояние, ако говоря глупости моля някой да ме поправи...

#2382 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 02:25 PM

това за молците не смятам че е истина,явно са си поизмислили малко.а заполждането съм съгласна че има риск за бебенцата и за майката.ние днеска се върнахме пак в сливен,ходихме на зоомагазин и му взех нова играчка и адресник рогз,а в тоя магазин имаше кученца и те горките всички спинкаха в клетки направо толкова жал ми стана. :'( имаше и един огромен папагал ара червен много хубав и писукаше от време на време.
User's Signature

Качена снимка

#2383 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 10:59 PM

Ами то аз затова вече не влизам в зоомагазини,като видя кученцета в аквариуми и съм готова едва ли не да заплача.Пазарувам от един квартален зоомагазин,където продават само рибки и хамстери,но виждам че напоследък имат и зайци,което не ми харесва.А таз статия признавам си доста ме разсмя, особено това с молците ме уби от смях. ;D

#2384 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:07 PM

обаче коментарите в по статията хората кви надъхани бяха "да ма сичко вярно ..мн добре..мн компетентен го е писал.. " хаха
аз да кажа ние днеска се къпахме и след това целия го изсуших със сешоара само аз си знам как го усмирих ... ама един бухнал стана и една мн мека му стана козинката

#2385 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:16 PM

ето още някой снимки, почнах да снимам с джисиема на по малък размер снимките и сега сичко е ок

#2386 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:25 PM

много сладки снимки добре издухан  и пухкав пекинез,започна да става топло и делхи вече доста се изморява като излизаме на разходка и баща ми вика да го попострижем ама аз не искам ,искам да си е пухкав сигурно само краченцата ще оформя и дупето и отдолу козинката да не се влачи по земята ,иначе не искам да го правя късо постриган.
User's Signature

Качена снимка

#2387 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:58 PM

Мнооого е сладко и му е много хубава прическата.  :wub: Бях обещала снимки и... ето снимала съм и тримата кучовци. Малко са ми кофти снимките ама са от телефон. Скоро чакам и още да ми качат. Ъм... аз и аз да питам. Напоследък като е топло и Мишел е свободно пусната и правим голеееми разходки и тя много се уморява. Всяка събота и неделя обикаля по цял ден тичка и следобяд като се прибере и се трупясва, та вечерта чак я мързи да иде да чишка. Мога ли нещо да я повредя с тези дълги раходки?
User's Signature

Качена снимка

#2388 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:42 PM

едвали... движението е хубаво... макар и по много

#2389 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:07 PM

Ето малко снимки за ценителите на красивото.

#2390 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:08 PM

И още. :blink:

#2391 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:12 PM

Последна,нз как да сложа всички снимки в едно мнение затова ги пускам поотделно. :blink:

#2392 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2008 - 11:16 PM

Цитат

Последна,нз как да сложа всички снимки в едно мнение затова ги пускам поотделно. :blink:

Ей тука - в последния пост.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2393 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:26 PM

Бушка благодаря за инфото,аз не намерих достатъчно обоснована информация за нагръдника но поне си свалих една камара снимки.

#2394 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 09:53 AM

Знам че има много писано за външното обезпаразитяване,досега сме на фронтлайн,слагаме всеки месец,но вчера след разходката.....имахме 7 кърлежа,много се наплаших,особенно след репортажа по новините,в който казаха,че един човек починал от кърлеж.Освен фронтлайна,слагам и пудра,всеки път преди да излезем,Tapilan,мисля че се казваше.Та сега мисля да й взема и каишка против паразити,че голяма напаст са тия кърлежи.Вие как процедирате?Питам понеже ни е първа пролет,а миналата година точно по Великден, заради кърлеж щеше да стане беля с пинчера на мамчето,хем и той е изряден по отношение на обезпаразитяването.
User's Signature

Качена снимка

#2395 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 01:18 PM

Ние сме само на Фронтлайн ампули,засега явно има резултат.Пък и градинката в която се разхождаме вчера беше напръскана против кърлежи,а тая сутрин имаше хора от чистотата които косяха тревата . То и на нас това ние първа пролет,та ще видим резултата от тези ампули,макар че вета ми каза че ампулите са по-ефикасни от спрея.Аз в една друга тема споменах че на разходка нося и гребена и четката на кучо.Вета ме посъветва да ги нося та като се прибираме да среша хубаво кучо пред блока преди га го кача в апартамента,на някои хора им е смешно като ме видят да реша кучето си пред блока ама какво да правя,ако внесе някои кърлеж вкъщи и за мен опасно и за него опасно. :blink:

#2396 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 04:40 PM

не е смешно аз го правя същото ;)

#2397 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 06:03 PM

и аз преди около седмица или две сложих Фронтлайн. За мен това беше единствената алтернатива, защото постоянно я мачкаме и целуваме и ме е страх да третирам с пудри и спрейове. Пък и сме алергични към противопаразитни каишки... Сега ще ви помоля да ми постнете ако може снимки на подстриган пекинез, защото мисля да поокастря Мишел. Струва ми се, че вече и е топличко с многото козина, а незнам къде в Пловдив мога да я заведа на прическа. И също искам да разбера с какво си решете кучетата, че като я взех Мишел ми дадоха само една четка, която е в окаяно състояние и сега искам да и купя четка, но не знам каква...
User's Signature

Качена снимка

#2398 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 07:10 PM

аз също ще поокастря малко само дупенцето отзад  а ето нашата четка каква е тази дето е на снимката е подобна на мойта
User's Signature

Качена снимка

#2399 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 08:27 PM

тя и моята четка е такава, но е по - проскубанка. А ти на дупето как постригваш? Защото моята има нещо като завески отзад... целите ли ги махаш или само го оформяш? А по гръбчето и крачетата маха ли се нещо?
User's Signature

Качена снимка

#2400 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 12:10 PM

аз постригвам така че да е бухнало и се старая на е горе долу "добро" на вид,някой път не се получава ама  ;D значи аз първо режа доста големо пърче козинка и после започвам да оформям да се заглади.а по гърба не режа щото ние там нямаме проблем,а за крачетата доста режа и там гледам да не е като "гащат петел" и пак първо доста режа и после оформям.ако ми остане време днеска ще го поостирижа мънинко.ние от няколко дни виждаме от терасата една жена си разкарва пекинезчетата ,тя има две едното е черно а другото кафяво и ако днес ги видя ще сляза да се запознаем. :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема