Пекинез
Публикувано: 21 April 2008 - 11:16 PM
Цитат
Последна,нз как да сложа всички снимки в едно мнение затова ги пускам поотделно. :blink:
Ей тука - в последния пост.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 April 2008 - 09:53 AM
Знам че има много писано за външното обезпаразитяване,досега сме на фронтлайн,слагаме всеки месец,но вчера след разходката.....имахме 7 кърлежа,много се наплаших,особенно след репортажа по новините,в който казаха,че един човек починал от кърлеж.Освен фронтлайна,слагам и пудра,всеки път преди да излезем,Tapilan,мисля че се казваше.Та сега мисля да й взема и каишка против паразити,че голяма напаст са тия кърлежи.Вие как процедирате?Питам понеже ни е първа пролет,а миналата година точно по Великден, заради кърлеж щеше да стане беля с пинчера на мамчето,хем и той е изряден по отношение на обезпаразитяването.
Публикувано: 22 April 2008 - 01:18 PM
Ние сме само на Фронтлайн ампули,засега явно има резултат.Пък и градинката в която се разхождаме вчера беше напръскана против кърлежи,а тая сутрин имаше хора от чистотата които косяха тревата . То и на нас това ние първа пролет,та ще видим резултата от тези ампули,макар че вета ми каза че ампулите са по-ефикасни от спрея.Аз в една друга тема споменах че на разходка нося и гребена и четката на кучо.Вета ме посъветва да ги нося та като се прибираме да среша хубаво кучо пред блока преди га го кача в апартамента,на някои хора им е смешно като ме видят да реша кучето си пред блока ама какво да правя,ако внесе някои кърлеж вкъщи и за мен опасно и за него опасно. :blink:
Публикувано: 22 April 2008 - 06:03 PM
и аз преди около седмица или две сложих Фронтлайн. За мен това беше единствената алтернатива, защото постоянно я мачкаме и целуваме и ме е страх да третирам с пудри и спрейове. Пък и сме алергични към противопаразитни каишки... Сега ще ви помоля да ми постнете ако може снимки на подстриган пекинез, защото мисля да поокастря Мишел. Струва ми се, че вече и е топличко с многото козина, а незнам къде в Пловдив мога да я заведа на прическа. И също искам да разбера с какво си решете кучетата, че като я взех Мишел ми дадоха само една четка, която е в окаяно състояние и сега искам да и купя четка, но не знам каква...

Публикувано: 23 April 2008 - 12:10 PM
аз постригвам така че да е бухнало и се старая на е горе долу "добро" на вид,някой път не се получава ама ;D значи аз първо режа доста големо пърче козинка и после започвам да оформям да се заглади.а по гърба не режа щото ние там нямаме проблем,а за крачетата доста режа и там гледам да не е като "гащат петел" и пак първо доста режа и после оформям.ако ми остане време днеска ще го поостирижа мънинко.ние от няколко дни виждаме от терасата една жена си разкарва пекинезчетата ,тя има две едното е черно а другото кафяво и ако днес ги видя ще сляза да се запознаем. :yahoo:
Публикувано: 24 April 2008 - 12:27 PM
да и делхи много обича кокали и ги яде много му харесват,като ги хване цял ден може да не ги извади от устата си,а за снимките наистина са много яки.ние впрочем си намерихме хотел където ще ни пуснат с Делхи и вече си запазихме място за юли началото,ще сме в черноморец в хотел с басейн и е близо до плажа дано и ние тая година да направим такива подобни снимки :yahoo: при вас как са нещата с почивките

Вход

Горе
Цитиране +