Пекинез
Публикувано: 26 May 2008 - 09:21 PM
като напишеш в гугъл "пекинез развъдник" излиза http://www.albusdogs....bg/index-1.htm не знам дали е лицензиран може и да е
Публикувано: 28 May 2008 - 06:36 PM
Гадни, мръсни, долни кърлежи! :gnqv: На Мишел ушите сутринта бяха пъъълни с гадни малки, гнусни твари! Грррр! Пудрих я и сега повечето са паднали. Утре сутрин - пак пудра! Дано умрат гадовете! Някой знае ли колко време след като съм пудрила кучката мога пак да си я мачкам и целувам?

Публикувано: 28 May 2008 - 07:39 PM
lonesome аз не съм доволен от пузрата ако говориш за Папилан :-
аз миналото лято купувах 3-пъти под ред противопаразитна кайшка ва Baer за по 15лв и никакъв резултат
а сега и сложих пипета на frontline и да не казвам голяма дума но няма нито кърлеж нито бълха ;)
аз миналото лято купувах 3-пъти под ред противопаразитна кайшка ва Baer за по 15лв и никакъв резултат
а сега и сложих пипета на frontline и да не казвам голяма дума но няма нито кърлеж нито бълха ;)
Публикувано: 28 May 2008 - 09:03 PM
Само малко ще те поправя за пудрата... по принцип се казва Тапилан ;) Обаче аз не ползвам нея в момента. Предишни години все нея сме ползвали за дворните кучета и все сме били доволни, но напоследък от много места чувам лоши отзиви. Аз сега ползвам някаква измислена Хело ли, Хаек ли... ще излъжа точно за името. В едно жълто, конусовидно шише е. Сутринта слагах и одеве няколко вече бяха изпопадали, някои обаче си стояха все още... Аз съм си упорита и утре сутрин пак ще я напудря, дано вече си решим проблемите. Иначе и ние си имаме Фронтлайн сложен, ама ей - на! А към каишките е алергична... :(

Публикувано: 28 May 2008 - 11:00 PM
lonesome не се учудвай за фронтлайна-много хора идват в магазина и искат нещо за бълхи и кърлъжи и като им изредя всичко каквото имаме и ми казват че от фронтлайн вече не са доволни.и ветеринарката ни каза че и на нея й се опалкват.иначе нашите кучета в магазина ги пръскаме с фронтлайн спрей щото за пипетките са малки на възраст и сме много доволни.как ги напръскаме и ги гледаш бълхите специално как лазят по кучето и падат надолу ;D .но за кърлъжи нямаме наблюдения как е но този спрей си е и доста скъп.мисля че беше към 35лв.ама го имаме мн време,а си имаме бая кучета.
Публикувано: 29 May 2008 - 09:55 AM
Цитат
иначе нашите кучета в магазина ги пръскаме с фронтлайн...как ги напръскаме и ги гледаш бълхите специално как лазят по кучето и падат надолу ...
Кученцата в магазина си идват с бълхите или си ги въдят там? Не че се учудвам де... :huh:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 May 2008 - 02:09 PM
Цитат
bush разбира се идват с бълхите.не си ги въдим както казваш ти.
Така е -- идват бебета с бълхаци от хубавит места, дето ги размножават :huh:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 May 2008 - 08:00 PM
Ууууу днес пак видях истинската пекинезка - Сузи! Невероятно създание! :wub: И нея са я подстригали, но само по тялото, главичката и си е рошавка. А после на улицата срещнах още две пекинезчета. Едното беше много сладичко, явно е някаква смеска, защото не беше едноцветно, а беше на петна - бели и кафеви. Напълниха ми душата, сладурите!

Публикувано: 30 May 2008 - 08:09 PM
Уууу колко е готин Делхиии, обожавам го! :wub: Аз пак да се оплача от моята гадина. Пак смених храната и пак не я иска. Този път взех Бош и дори една гранунла не пожела да опита. :angry: Ъм... и някой знае ли как мога най - бързо да я накарам да привикне с каишка, защото като и я сложа нависоко, като изолжбен повод, за да мога да я контролирам и тя подивява... :huh: