Пекинез
Публикувано: 14 June 2008 - 05:39 PM
Full съм, иначе... Баща ми вече като ме чуе да казвам "куче" и настръхва ;D ;D ;D Да ви се похваля... купих си първото кучешко книжле :yahoo: :yahoo: :yahoo: "Енциклопедия за кучето" на Веселин Денков. Някой ако може да препоръча и друго четиво - да казва веднага! А тази книга определено е много интересна!

Публикувано: 14 June 2008 - 06:26 PM
аз много пъти съм ги разглеждала тея книжки за кученца аз по принцип търся в тоя сайт и ако ми хареса някоя си я купувам http://www.book.stor...E...F7%E5&sin=1 само за кученца книжки(май доста дълъг линк стана) :blink:
Публикувано: 14 June 2008 - 08:40 PM
Все забравям да питам... Като се прибирам отнякъде и като вляза вкъщи ритуалът е следният: събувам се, преобличам се по най - бързият начин и скачам в леглото, където Мишел се качва върху мен и както обикновено се заема да ми оближе носа и въобще цялото лице, което и отнема 5 до 15 мин. Искам да попитам... Тинейджърка съм, "прохождам" в гримовете, като повечето момичета... а Мишел много старателно ме ближе. Притеснявам се... Тя със сигурност ми изблизва пудрата от носа, а днес и очите ми ближеше докато бях със спирала. Това може ли да и навреди някак?

Публикувано: 15 June 2008 - 07:25 PM
:'( nemoga da pi6a na kirilica...... ami nie sme na 2 meseca ve4e utre ni e vtorata vaksina, a ina4e go kupihme kogato be6e na 45 gni ot kade neznam tati go donese edna ve4er sled rabota, za6toto mnogo iskah ku4e, a na6te vse ne mi kupuvaha i az se grijeh za edno uli4no koeto spi pred vhoda, :wub: ne 4e sega ne prodaljavam da go hrana moq priqtel
Публикувано: 16 June 2008 - 09:10 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 June 2008 - 09:53 AM
Честит рожден ден на Доли! Да е жива и здрава, много да те радва, а ти нас да радваш възможно най - често със снимки! :wub: Добре дошъл, рико! Приятни мигове с форума и ако имаш въпроси - можеш спокойно да се допитваш до форума. Тук със сигурност има кой да отговори на всичките ни въпроси.
Ние с Мишел вчера бяхме на голяааама разходка. Имаше бягане, скачане, качорене, лаене... :rolleyes: Гони едно ОГРОМНО бяло куче, което въпреки, че трябваше да е пазач на тракийската гробница в Старосел беше много добре настроено и много го беше страх от Мишел. ;D ;D ;D Прибрахме се мръсни, кални, уморени. Направихме едно къпане,после яде като за петима и спа като къпана.
Ние с Мишел вчера бяхме на голяааама разходка. Имаше бягане, скачане, качорене, лаене... :rolleyes: Гони едно ОГРОМНО бяло куче, което въпреки, че трябваше да е пазач на тракийската гробница в Старосел беше много добре настроено и много го беше страх от Мишел. ;D ;D ;D Прибрахме се мръсни, кални, уморени. Направихме едно къпане,после яде като за петима и спа като къпана.

Публикувано: 16 June 2008 - 11:44 AM
:'( на поето кученце са му възпалени очичките, капвахме му капки който доктора ни преписа, но се оправя за извесно време и пак се възпаляват ... Сега доктора е казал да продължаваме с капките , но това ще е втора опаковка. Имали ли сте и вие такива проблеми и как се справихте ? :sos:

Вход

Горе
Цитиране +