Пекинез
Публикувано: 29 June 2008 - 12:03 PM
в горещината и делхи търси студено място понякога му пускам климатика но в повечето време си лежи на плочките или някъде на хладно.по=късничко го разкарвам че много горещо.другата седмица по това време ще сме на моренцето.в събота заминаваме утре ще трябва да му взема нагръдник нов че стария всеки момент ще сдаде багажа.като се върнем от моренцето ще ви затрупан със снимки ;) нямам търпение да стане събота. :yahoo:
Публикувано: 30 June 2008 - 07:43 PM
Аз пък тези нагръдници от найлон хич не ги харесвам.Като стана време за първата разходка на Пако му купих 2 нагръдника-1 найлон и 1 кожен. С кожения нагръдник веднага свикна докато с другия ходи сякаш е "ощипана" кокошка ;D,въобще не успя да свикне с найлона,та сега го използвам само когато е дъждовно времето,че по-бързо изсъхва като се намокри.А иначе и аз смятам че кожените нагръдници са по-издръжливи,пък и с времето кожата се разтяга и не ограничава движението на кучето колкото найлоновите нагръдници. :blink:
Публикувано: 30 June 2008 - 09:07 PM
Единствения недостатък на найлона, който досега съм намерила е, че не успявам да го наглася идеално така че на кучо нито да му е 'лабаво, нито да му е стегнато. Обикновено се изпускам да го оставя хлабав и понеже в яда си винаги прави задни салта, подскачайки докато съм я обесила на повода и ми се измуши 1 - 2 пъти. Ние преди също бяхме с кожен, ама една вечер Мишела му съдра синджирения повод. Н другият ден като бях в магазина за повод ми се стори, че ще е грозно да ми кожен нагръдника, а повода найлон... Както и да е... някой пробвал ли си е пекинеза със нашийник? Мислех да купувам за да мога по - добре да контролирам кучето, ама не съм сигурна как ще реагира. Колкото до почивката.. още я плануваме и не е сигурна. Тук във форума гледах една обява за хотелче в Равда и ми хареса. Ако решим да ходим с кучето може да идем там... нищо не се знае.

Публикувано: 07 July 2008 - 09:45 PM
Много е готин ;)
има ли родословие виждам че има хубав дълъг косъм :blink: разкажете нещо за него :blink:
има ли родословие виждам че има хубав дълъг косъм :blink: разкажете нещо за него :blink:
Публикувано: 07 July 2008 - 09:55 PM
Взех го преди 2 седмици от зоомагазин. Няма родословие ( не съм и питал...) . Много е своенравен и не слуша. Налита на по-големи от него кучета да ги бие...С различни очи е и много обича да се къпе в тая жега ( голяма жаба е - може с часове да кисне във ваната )
Ами това е ...
Ами това е ...
Публикувано: 07 July 2008 - 10:16 PM
Страхотен е! Досега рядко съм виждала шарен пекинез. А такъв с различни очи никога не бях виждала. Много е сладък. Да е жив и здрав и много да Ви радва. Относно непослушанието си имаме цял раздел за възпитание, има много полезна иформация, стига да Ви се чете. ;)