Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2771 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 July 2008 - 07:17 AM

lonesome  ! Недей да се чустваш така ти...не си виновна както и кучето то просто я е потгонило по инстинкт.А сега се сещам за една история на една моя приятелка.Така тя живее в Исперих и има 7 месечно хъски което неизглеждаше тъй страшно така да го нарека беше си добричак но....една вечер тя ми се обажда за да ми каже,че в двора си най отзад  където почти неходат дядо и е намрил 11 мъртви котки претполагат, че кучето ги е....сещатате се. Тя бе много разочарована от себе си като стопанин и от кучето тъйкато тя въобще неочаквала подобно нещо .И не след дълго кучето е избягало в гората и не са го виждали от 8 месеца.Малко гадна история за което се извинявам ако по някакъф начин съм развалила настроението ви така да го кажа.

#2772 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2008 - 09:57 AM

Тази сутрин определено съм малко по - спокойна, защото като събирах прането сутринта хвърлих едно око на шосето, но нямаше нито котка нито кръв. Дано да го е чукнала леко. Незнам на кои съседи е котето иначе щях да отида да разпитам.
User's Signature

Качена снимка

#2773 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2008 - 09:17 AM

Искам да попитам дали хъркат много пекинезите докато спят???Чела съм,че трябва много да се внимава с о4ите....Аз ще внимавам но като го разхождам все пак ще се доближават треви....искам да попитам пекинеза, ако е в апартамент играе ли много и лае ли много???Пекинезите сикат ли много пространство...???късат ли 4ехли и дивани....И някоий който е по запознат да ми каже дали боледуват много....И колко години живеят????
Благодаря предварително!!! :blink:

#2774 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 July 2008 - 10:00 AM

Сладуранка извинявам се ама ти направи ли си труда да прочетеш форума.Ако не си го направила,в което съм почти убедена вземи да го направиш.Ще намериш отговор на всичките си въпроси.Не може всеки да влезе и да зададе някакъв въпрос,който се е коментирал вече няколко пъти във форума...  :huh:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#2775 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2008 - 11:44 AM

Какви панички използвате и колко често ги сменяте?
User's Signature

Качена снимка

#2776 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2008 - 04:29 PM

Съжалявам ама Вие нали сте тук да помагате на хората със съвети...Нали се сещаш,4е аз питам 2 въпроса на които толкова ли е трудно да ми се отговори от собствениците на пекита и второ в тема ПЕКИНЕЗИ са цели  185 стр Които малко ще ми е трудно да про4ета...
Аиде моля на който не му е толкова изморително и изпотително да отговори... ;D

#2777 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2008 - 04:45 PM

Цитат

Искам да попитам дали хъркат много пекинезите докато спят???Чела съм,че трябва много да се внимава с о4ите....Аз ще внимавам но като го разхождам все пак ще се доближават треви....искам да попитам пекинеза, ако е в апартамент играе ли много и лае ли много???Пекинезите сикат ли много пространство...???късат ли 4ехли и дивани....И някоий който е по запознат да ми каже дали боледуват много....И колко години живеят????
Благодаря предварително!!! :blink:

Моето не е точно пеки, ама не хърка. А и да хърка не вярвам да държи целия блок на крака с хъркането си. Очите... неможеш да го разхождаш само на асфалт, то така или иначе ще ходи и по тревата, просто ще избягваш трънаци и ще внимаваш много с осилите. Всяко куче играе и лае толкова колкото му се иска. И в апартамент да живее няма да е кой знае какъв проблем стига да си получава нужните разходки. Белите... всяко бебе - куче прави бели и това според мен е неизбежно. Може да намалите щетите като пръскате със спрей против гризкане, да го изморяваш повече в игрите и разходките за да не му се занимава с бели като се прибере вкъщи. Боледуването отново е индивидуално и много зависи от грижите за кучето. Живеят около 12 - 15 години.
User's Signature

Качена снимка

#2778 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2008 - 09:08 PM

Благодаря за съвета...и още ме притеснява това гризкане бе...Имала сам НОК но то беше голямо ку4е а не като тези дребосъци...знам ли ги какво ще им дойде на акъла...А твоето каква порода е??

#2779 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 12:49 AM

Аз не виждам съществена разлика между бебе Нок и бебе пекинез. Чувала съм, че дребните кученца са по - злобни и съм се уверила, че с някои е така, но не съм чувала да са по - палави от всяко друго пале. Пак ще се повторя има спрей, с който можеш да напръскаш мебелите. Когато кучето реши да ръфа мебели ще му бъде неприятен вкуса и ще се откаже. Щетите върху обувките също са нещо неизбежно според мен. Дори и моето, което по принцип не си пада по играчки обича да се гаври понякога с чехли. И все пак смятам, че ако има достатъчно играчки, на които да си чеше зъбките щетите няма да са катастрофални. Колкото до моето куче, то и то не си знае точната порода. На поспорта му пише, че е японски хин, но всъщност не отговаря на стандарта на породата и по моя преценка съм го обявила за кръстоска между пекинез и хин т.е.  пекихин.  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#2780 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 08:21 AM

Слушай, сладуранке, никой във форума не ти е длъжен, а още повече като имаш такова отношение към животните! Съветвам те въобще да не си вземаш куче, щом се притесняваш за такива глупости като дивани и обувки, пък и за кучето ще е по-добре(за това няма две мнения). Щом искаш да се забавляваш с нещо по-добре си вземи мр3-плеър и ходи бягай в парка, но в никакъв случай не обричай някое същество да те обича!!! А относно хъркането, няма по-хубаво нещо от това!!!  :yahoo:
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2781 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 08:57 AM

Благодаря за отговора lonesome....А относно мнението на sanita....имам си mp3 ти ако нямаш сори...Второ аз не живея в някакяо общижитие или ко4ина и за това гризкането  за мен не е глупост...И не го взимам да се забавлявам с него а за да го оби4ам...
lonesome  ако нямаш нищо против ще ти пиша на ли4ни, защото виждам 4е си много запозната пък и имаш 4уство за хумор ;)
Пак казвам не искам да се карам с никой от форума а просто да си помагаме.... :palec:

#2782 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 10:11 AM

sladuranka, никой не се кара с теб. За пореден път ще се повторя, че каквото и куче да вземеш щети ще има. В най - добрият случай ако не прави други бели в началото ще си ходи по нужда където си иска преди да бъде научено на хигиенни навици. Но пък ако беше толкова сложно никой нямаше да гледа куче, нали?
User's Signature

Качена снимка

#2783 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 12:56 PM

Lonesome, права си, но на човек, който не обича животните, брои си паричките да си купи лъскав телефон или диван, вместо да купи Роял Канин за своя НАЙ-добър приятел, не можеш да му покажеш как става, да види красотата и добротата, която носят тези същества.
А ти, сладуранке, с твоите коментари и въобще отношение много ми приличаш на един друг гост на форума, който питаше дали пекинезите много миришели, защото мислел да си ги добави към интериора на хола си, но в клетка, та дали миришели?!!  :huh: Дали много лаят, дали много цапат, дали ядат дивани, дали хъркат... Не одобрявам такива работи във форума, а още повече ненавиждам авторите им.
И последно, сладуранке, че и без това ми е неприятно да си губя времето с теб, малките деца могат ли да четат, пишат, мислят, или точно това ги прави интересни и осмисля живота на родителите?! 
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2784 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 01:23 PM

Ве4е реших да си взема така 4е....sanita  не съм те карала да си губиш времето с мен питам пък който иска да отговаря

#2785 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 01:54 PM

sladuranka, имам един въпрос към теб. Защо реши да вземеш пеки вместо йорки. По - евтино ли ти се стори?
User's Signature

Качена снимка

#2786 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 02:08 PM

не еднаква им е цената,но казаха 4е за коледа може би ще ми вземат пеки...пък ще видим може и йорки да е...още не съм сигурна понеже ще ми е подарък и незнам какво са решили...Все пак като ми го подарят родителите ми... ще ви се похваля разбира се ;D

#2787 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 01:18 PM

sladuranka хубаво е че ще си взимаш пеки те са страхотни компаньони  :wub: ние се приобрахме в града но е много горещо малкия лежи на теракота и не мърда много му е гадно като е горещо.lonesome съжелявам за котката гадничко е ама съм сигурна че малката не е искала да я убие или да съдейства за това. ;)
User's Signature

Качена снимка

#2788 Потребителят е офлайн   superka Икона

Публикувано: 20 July 2008 - 02:36 PM

вчера ми взеха най-сладкото бебе пекинезче на света  :wub: :wub: обаче досега не съм имала куче всъщност имам зайче но разликата е огромна  ;D ;D ;D ;D хората от които си го взех ми обясниха някои нещ нищичко не попитах  за играчките затова мооля някой да ми каже какви играчки да взема 40 дневно пекинезче  :( :(

#2789 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 02:39 PM

първо честито  ;) грижи се добре за него или нея пусни снимки да го видим :yahoo: от къде си го взе разкажи а за играчките може би нещо за дъвкане ще е добре гуменко  да си чеше зъбките или няква занимавка.
User's Signature

Качена снимка

#2790 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 08:02 PM

tan345 ако сикаш си дай на Лс скайпа да разменяме опит

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139