Пекинез
Публикувано: 30 September 2008 - 03:45 PM
за контакт 0889 89 98 13 - Ани или на ЛС

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 04 October 2008 - 11:56 AM
Публикувано: 06 October 2008 - 02:14 PM
Имам една питанка...
Имам пекинез на 11 години, прекалено е жизнен за възрастта си. Така и не му намерих женска дори не полагах големи усилия. Интересува ме, има ли все още шанс да направи поколение или да не го мъча. Кучето никак не изглежда на 11 години търчи, скача, играе..... :blink:
Публикувано: 06 October 2008 - 10:41 PM

Публикувано: 10 October 2008 - 11:21 PM
Публикувано: 13 October 2008 - 09:59 AM

Публикувано: 13 October 2008 - 01:04 PM
Публикувано: 14 October 2008 - 06:01 PM
Публикувано: 14 October 2008 - 06:12 PM
Ch.BG.MK.MNE.Ch.Balkan ch. Patrick Dlja Severnaja Zhemchuzhina:
в клас ИНТЕРМЕДИЯ / в интермедия мъжки-само 5 кучета,като две не дойдоха.../ :

Дисквалификация... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 October 2008 - 06:21 PM
Цитат
:OK: :OK: :OK: :palec:
Много правилно мислене.
ПП:старо куче+наследствени болести+без документи за произход= Още едни Безпородни кученца...!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 October 2008 - 09:05 PM
От доста време не бях влизала във форума, но вече съм тук. И аз имам пекинезче, както бях писала преди две години. Официално се казва Бени, но му викаме Шоши и ще направи три годинки след две седмици. Той отговаря и на двете си имена, нали са ни умна порода ;D Много е болен Шоши, или поне беше, сега се възстановява бавно, но сигурно. Това е благодарение на екипът лекари, които ни помогнаха и все още се грижат за нас. Както си го пазя и е бил винаги обезпаразитен и ваксиниран, така се оказа, че е болен от ерлихиоза. Болест предавана от кърлежите. Стискайте ни палци всичко да мине добре! Както казах, сега е малко по-добре, поне става да се поразходи малко, няма от вчера температура. Цяла седмица подържаше 40-41 градуса. Имаше треска, сънлив, много измъчен вид. Но още първият ден когато усетих, че нещо не е наред, го заведох на лекар и вчера му поставиха диагнозата, след поредица от кръвни тестове, ренгенови снимки, видеозон, 3-d кръвен тест. Вече няколко дена е на доксициклин инжекции, както и два пъти на ден му бият и трансметил/протектор за черният дроб/ Милият, само като излезем от нас и знае, че отиваме на лекар и почва да трепери и скимти. Така сме по два пъти на ден. Лекарят каза, че лечението ще е дълго. От няколо дена не съм на себе си, но днес се поуспокоих, като видях Шоши, че е по-ведър, че дори се поизрепче на една котка, една немска овчарка и почти захапа един мъж :blink: Инжекциите са доста болезнени и малко трудно ходи, но поне се опитва. Съжалявам за дългият ми пост, но знам, че тук ще ме разберете! Обичам си кученцето много и ме боли сърцето като го гледам болен. Но той е боец и ще се оправи. Благодарна съм на целият лекарски екип, който направи всичко възможно за да постави диагноза и правилно лечение, както и за чудесното отношение към мен и Шоши!!! Дай Боже, повече такива лекари, както ветеринарни, така и хуманни!
Пожелавам ви много усмивки и незабравими моменти с вашите пакостници! :wub:
Публикувано: 21 October 2008 - 07:15 AM
Вчера му поставиха система, но след като се върнахме у нас, той повърна 6 пъти за 20 мин. Веднаха го върнах в клиниката и температурата му беше се покачила отново на 40,6 и те решиха да го задържат за набюдение. Снощи ходих да му занеса малко пилешко месце, но не е ял и ми беше сърдит. Към 23.00 ч. се обадих да видя как е, и още беше с висока температура. Преди малко звънях и казаха, че в момента няма. Но той е така от седмица, ту вдига, ту спада. Това ме притеснява много. След малко ще отида да си го видя. Да, дано ми се оправи скоро и да си върне типичното пекинезко... да лае, да разнася чорапи, да гони големи кучета. Да ме ядосва, това искам. Само да е добре!!!

Вход

Горе
Цитиране +