Пекинез
Публикувано: 01 February 2009 - 08:30 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 February 2009 - 09:03 PM
Цитат

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 01 February 2009 - 09:05 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 01 February 2009 - 09:41 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 February 2009 - 09:54 PM
Лично аз искам да кажа,че смятам да започна да правя сайт за българските пекинези, като за основа ще събера всяка една подробност публикувана тук и ще го доразвивам с информация от чужди сайтове и много снимки :) Ще се радвам на всяка една оказана помощ не мисля, че ще бъде излишна.
Публикувано: 01 February 2009 - 10:07 PM
Линааа, каква точно ще е целта на сайта, който смяташ да правиш? Нещо в духа на по - горе написаното от мен или по - скоро опит за популяризиране и запазване на породата във вид, отговарящ на стандарта? А може би полезна информация за бъдещите стопани?

Публикувано: 01 February 2009 - 10:28 PM
Наистина смешно и жалко е това което българина в повечето случаи нарича чист пекинез. Малко по горе в темата постнах няколко сайта със снимки и информация от едни чужди сайтове в които се регисрирах за дасе обогатявам малко или повече с информация и мога да кажа че благородно завиждам на всеки един човек питежаващ пекинез в чужбина. Преди няколко дена се разхождах в парка и срещу мен тичаше едно много сладко кученце което имаше доста странен вид приличаше на пекинез но с едни слаби лапички особено предните , а в тялото доста пълничко ушите също ми направиха впечетление с доста смаления си размер .. абе общо взето мога да го нарека подобие на пекинез ... и тогава стопанката доста префърцунена девойка дойде да си го прибере и аз я попитах каква порода е .. тя се обърна погледна ме с някаква насмешка и каза достаа гордо "Това е пекинез!" аз просто останах :rolleyes: :o и тя " И то чистокръвен, наскоро имаше изложба в която взе първо място." пожела ми лек ден и си тръгна с подобието на ръце. Зачудих се и се сетих че на последната изложба пекинези нямаше а и да имаше това определено нямаше да е сред първенците. Тогава разбрах колко наивни са хората само и само да направят пари са склонни да лъжат какви ли не неща и да правят какви ли не подобия само за да се хванеш.
Публикувано: 01 February 2009 - 10:47 PM
Цитат
Благодаря ти!
Да за жалост е така и още по лошото е че този бизнес се разраства с всяка една изминала минута :'(
Все пак това е една прекрасна порода и след като е била запазена преди толкова много години мисля че и сега ще можем стига наистина да има хора които са заинтересовани от това :blink:
Така и сега приканвам всеки един желаеш за сформирането на сайт за пекинези да ми пише на ЛС
Благодаря!
Публикувано: 02 February 2009 - 12:19 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 02 February 2009 - 08:46 AM
Ааааа и забравих добро утро на всички ;D
Публикувано: 02 February 2009 - 05:29 PM
Гаро,интересува ме маалко повече информация относно новото импортирано куче в град Пловдив''Вики''?Родословното име на кучето,името на развъдника,линк към развъдника,родителите му/й?''особенно ме заинтригува момента с завъртяната глава от цената на кучето ;D ;D ;D ;D''
А за почитателите на тези кучета- има мъжки 2 екземпляра в България към момента 2009 година - и двете кучета с валидни документи,не веднъж са обявявани ТУК,във вашата тема.
Двете кучета са отворени за разплод,а родословията са им впечатляващи - Шампиони на България,Македония,Черна Гора,Балкански Шампиони и победители в редица изложби, в България и на вън.
Същият развъдчик притежава и женска,отново покрила всички шампионски титли,може би има и развъдни планове за нея,за покритие с единият от мъжкарите. ;)
Е,прилагам ви няколко снимки,за да добиете представа/включващи информация за кучетата/,ако някои прояви интерес,да се чувства свободно,да ми пише лично съобщение,
П.с:Бих се радвал изключително много,ако някои ми даде пълната информация за новото импортирано куче от Жана!!!
Предварително Благодаря!
Поздрави!
J.S.

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 03 February 2009 - 01:16 PM
Публикувано: 03 February 2009 - 01:23 PM
Абе я дайте ако има софянци да си уредим една срещичка ся времето се пооправя и не мисля че ще е лошо да се запознем малко или много и да ги поснимаме сладурите.
Навити?

Вход

Горе
Цитиране +