Здравейте Колеги,
Гаро,интересува ме маалко повече информация относно новото импортирано куче в град Пловдив''Вики''?Родословното име на кучето,името на развъдника,линк към развъдника,родителите му/й?''особенно ме заинтригува момента с завъртяната глава от цената на кучето ;D ;D ;D ;D''
А за почитателите на тези кучета- има мъжки 2 екземпляра в България към момента 2009 година - и двете кучета с валидни документи,не веднъж са обявявани ТУК,във вашата тема.
Двете кучета са отворени за разплод,а родословията са им впечатляващи - Шампиони на България,Македония,Черна Гора,Балкански Шампиони и победители в редица изложби, в България и на вън.
Същият развъдчик притежава и женска,отново покрила всички шампионски титли,може би има и развъдни планове за нея,за покритие с единият от мъжкарите. ;)
Е,прилагам ви няколко снимки,за да добиете представа/включващи информация за кучетата/,ако някои прояви интерес,да се чувства свободно,да ми пише лично съобщение,
П.с:Бих се радвал изключително много,ако някои ми даде пълната информация за новото импортирано куче от Жана!!!
Предварително Благодаря!
Поздрави!
J.S.