Пекинез
Публикувано: 07 July 2009 - 09:32 AM

Публикувано: 07 July 2009 - 12:36 PM

п.с. само с ръфането на краката не се разбираме още,който има гъдел да му мисли

Публикувано: 09 July 2009 - 09:46 AM
sanita, в Jul 5 2009, 05:42 PM, написа:
На няколко места във форума, пък дори и в нашата тема за пекинез, пише, да не се дават кокали по какъвто и да е повод, че вече е доказано и проверено до какво могат да доведат......................
Все пак аз на никого няма да определям как да си гледа кучето, но питате постоянно едни и същи неща, спамите форума ни.....и става абсолютно безсмислено.

Aма че грубо отношение...
1.Форума е за всички!
2.Нямам много свободно време за да изчета тази и всички теми,за да съм толкова добре информирана/като теб/
3.Редно е,даже задължително да се спазва добрия тон!
Лек ден!
Публикувано: 09 July 2009 - 10:41 AM
tutti, в Jul 9 2009, 11:02 AM, написа:

Олеее какво сладурчеееееее

На първата снимка страшно много ми прилича на моето кученце

Да ти е живичко и здравичко и мн да те радва (не се съмнявам, че ще е така) и да го нацелуваш от мен :)
Публикувано: 09 July 2009 - 01:25 PM

Поздрави от нас!
Публикувано: 09 July 2009 - 03:56 PM
А това толкова информирана КАТО ТЕБ, ми звучи доста...остро. Няма лошо човек да иска да се образова, а когато съм била нова във форума съм била доста по внимателна към по-старите му членове, които са ми помогнали много, за да знам тооолкова много сега.
Какво значи добър тон, според теб - да съм те обидила някъде?!
Спирам до тук с тези глупости.
Моля мода, ако реши да изтрие.

Публикувано: 12 July 2009 - 10:45 AM
tutti, в Jul 9 2009, 08:46 AM, написа:
1.Форума е за всички!
2.Нямам много свободно време за да изчета тази и всички теми,за да съм толкова добре информирана/като теб/
3.Редно е,даже задължително да се спазва добрия тон!
Лек ден!
Тук не става дума за грубо отношение, говорим за елементарни правила! Не стига, че не четете правилата на форума, ами и на обидени се правите. Тук не се толерира продажбата на нечистопородни животни. В интерес на истината дори е редно да пишете не тук, а в темата за смесени породи, защото куче може да се причисли към дадена порода само ако има документи, които доказват принаджелността му към нея. А аз не вярвам вие да имате такива. Не стига, че се наема човек да ви обяснява елементарни неща за да не се лишите прекалено скоро от компанията на любимата ви животинка, ами и на кокошарник го обърнахте. А ако желаете да си разменяте координати по какъвто и да е повод го правете на ЛС. Не сме длъжни всички да ви четем спама!

Публикувано: 16 July 2009 - 02:26 PM
А иначе Бари вече излиза по-малко навън и приема много лесно разходките и нагръдника.Ветеринарката ни препоръча капки против кърлежи с трайност един месец/сложихме ги/ и сега без никакви притеснения го разхождаме и в ттревата.Расте бързо ,хапва и дивее щурчото.Поздрави от нас!
Публикувано: 16 July 2009 - 05:19 PM

Публикувано: 16 July 2009 - 06:27 PM

Публикувано: 16 July 2009 - 07:20 PM
Не ме разбирайте погрешно, нито се смятам за "много веща в занаята", нито пък имам някакъв зор да давам съвети, които никой не ми иска. Единственото, което целях, е да ви насоча вниманието към някои основни моменти и да прочетете малко повече, ама като нямате време... Жалко, жалко и за вашите кученца, защото напоследък все нови бебета. Надявам се да съумеете да ги гледате правилно, и дано не попаднат някои ден в раздела Без дом, че там е препълнено от нуждаещи се, я от лечение, я от нов дом, а хората вече изнемогват и се отчайват от ситуацията, а тя е страшна....
lonesome, благодаря за подкрепата, само ти ме разбираш правилно. Ама то които както иска така го разбира.
tutti, спокойно, не се смятам за ценен потребител, дори не виждам какво повече да търся в тази тема.... Развивайте я както сметнете за добре.
А колкото до "хапането" - Ами нали сме кучкари, кой друг да ви хапе?!
PS Къде си мила, july?????
Със здраве
Публикувано: 17 July 2009 - 12:14 AM
Sanita,не съм визирала теб,а по принцип и няма за какво да ме успокояваш.На мен не ми пречиш,но отношението към останалите във форума не бива да е такова-пак по принцип.Аз също не съм се ограничила нито само с тази тема,нито само с този форум и затова реагирам,защото смятам ,че това е мястото да се пита,да се споделя и обсъжда това или онова -или греша?!
Попитах за пилешкото месо и кокалчетата и се започна...

п.п.Не съм участвала в темата ,за да ме хапят-напротив!
Със здраве!
Публикувано: 17 July 2009 - 07:19 AM
Наистина за мен този, ако може така да се нарече, спор е приключил.
Публикувано: 17 July 2009 - 09:36 PM

Публикувано: 23 July 2009 - 10:38 AM
през март ми подариха пекинез на 1,5г,женска -джеси.много е сладка и игрива,децата я обожават.на 06,08 ще става майка за втори път,но аз съм страшно притеснена.чух всякакви коментари за това как трудно раждат кучетата от тази порода.моля ви споделете с мен!!!
Публикувано: 24 July 2009 - 06:38 PM

Публикувано: 10 August 2009 - 06:21 PM